בעיה - שאלה.

DaViD3.11

New member
בעיה - שאלה.

שלום לכם! יש לי צורב מסוג Yamaha crw2100E. הוא עושה לי בעיות - בתחילה תקע לי ת´מחשב ואיתחל אותו עד שהטכנאי כתב לו כמה פקודות או החליף איזשהו ציפ והתקלה הסתדרה. עכשיו הוא לא צורב (תמיד כותב שיש לי error in track 1) והורס דיסקים וכו´. אני מתכוון לקרוא לטכנאי שוב. שאלתי היא האם צורב זה נחשב לטוב? האם כדאי להחליף הצורב בצורב טוב יותר? איזה? (בכל מקרה אני מתכוון להחליפו לצורב חדש, גם אם הוא מאותו דגם...). בתודה מראש - אני.

קוברה@

New member
לגבי צורבים

הדגם הזה של YAMAHA הוא דגם לא אני בעל צורב אך בעל ממשק SCSI.... הבעיה יכולה לנבוע מכמה וכמה סיבות כמה שאלות איזה וינדוס יש לך איזה מחשב ואיזה תוכנת צריבה.. יכול להיות כמה וכמה סיבות בהנחה שהצורב תקין זאת יכולה להיות בעית חומרה. בקיצור זה הופך להיות קצת ארוך...בשביל לנסות לתת לך תשובה לעניין אנא תענה על השאלות ששאלתי.

DaViD3.11

New member
תשובה:

שלום קוב. תודה! אין לי SCSI. יש לי ווינדוס 2000, מחשב AMD 1.2 G, ותוכנת צריבה winoncd. בתחילה המחשב פתאום היה נכבה ומאתחל עצמו בלי הפסקה (עוד לפני שעלה הווינדוס). הטכנאי סידר ואמר שיתכן שהיו הגדרות לא נכונות בצ´יפ של הצורב עצמו ותיכנת שם משהו. הבעיה נפתרה. עכשיו בעיה זו... תודה והרבה אהבה - אני.

למעלה