בעיה/שאלה טכנית

השואלת 1

New member
בעיה/שאלה טכנית

יש לי שאלה קצת מביכה. בזמן קיום יחסי מין. כשמגיעים לקצב גבוה, יש את הקטע שאני זזה ובן זוגי זז. עכשיו לא תמיד זזים באותו הקצב. האם כשאתם מקיימים יחסים שניכם זזים ביחד אחד לעבר השני, או שאחד תופס פיקוד? אותה הבעיה כשאני עליו, אני עולה ויורדת, והוא מרים את הישבן ומוריד, שוב משתבש הקצב ונוצר בלגאן.... מה עושים? איך שומרים על קצב?

אצלנו זה כך:

כשהוא מאחורי, הוא מוביל את הקצב. לפעמים גם אני זזה אבל זה לא מפריע לרוב. כשאני מעליו, הוא לפעמים זז יחד אתי. אם הוא משבש את הקצב, אני נותנת לו סימן שיעצור. כשאנחנו פנים מול פנים, שנינו זזים ואף פעם אין בעיות משום מה.

shloמי

New member
ת י ז ו ז י ם

תפסיקי לחשוב על איך לזוז תעצמי עניים ותזרמי עם הכייף שבסקס,בהנאה,בתחושות שעוברות לך בגוף ו..... את השאר אני אשאיר לך

השואלת 1

New member
כן אבל הבעיה היא

שמתי שהקצב לא אחיד, יוצאים מהריכוז, ואז הלכה ההנאה! אני מרגישה כאילו שנינו עובדים על מקצב אחר וממש לא בטוחה אם אני צריכה להגיד לו שרק אחד יזוז או שהבעיה היא שאני לא יודעת להזדיין

אורן2004

New member
הכי טוב לדעתי

שאם את רואה שהקצב לא תואם תתפסי את האגן שלו ותצמידי אותו אלייך, ככה ´תאלצי´ אותו להיות מתואם איתך, בהצלחה!

אורן2004

New member
הכי טוב לדעתי

שאם את רואה שהקצב לא תואם תתפסי את האגן שלו ותצמידי אותו אלייך, ככה ´תאלצי´ אותו להיות מתואם איתך, בהצלחה!

D A V E L

New member
זאת בעיה

בדרך כלל בסקס הראשון עם הבן/ת זוג אחרי זה מתרגלים

Alfa156 GTA

New member
אם הבעיה שאת לא יודעת

להזדיין... זה ניתן לטיפול.

השואלת 1

New member
זו קצת בעיה../images/Emo4.gif

מאיפה אני אמצא מישהו להזדיין איתו כל היום בדיוק? קונים אותם בסופר? וגם צריך מישהו שיודע את העבודה אחרת איך נלמד?

Alfa156 GTA

New member
בעיה ?!?!?

בעיה למצוא מישהו להזדיין איתו כל היום ?!? ממתי ?! ואל תדאגי עם הזמן יבוא הניסיון. האלפא

השואלת 1

New member
מאז שהפסקתי להתחיל עם גברים

בדרך הביתה. כן זו בעיה.... לא בגלל שאני בת 50 חלילה, אבל לא יוצאת למועדונים אז אין איפה להכיר. אין ספרים משהו?

Alfa156 GTA

New member
../images/Emo2.gif

יציאות ? למה ? לא צריך שום יציאות, עבודה, חברים , חברים של חברים , חברים של חברים של חברים, חברים של חברות, וכו'... ספרים ?? המממ...עדיף נסיון לא ? ואם תפרסמי שאת רוצה ללמוד פה בפורום לדעתי ישמחו ללמד אותך...אישית... האלפא

D A V E L

New member
בואי אליי תוך יום תדעי להזדיין טוב

את ממש לא רצינית עם השאלות שלך

השואלת 1

New member
מה לעשות לא כולם נולדו

עם הידע הזה של איך להזדיין. לא מחפשת מתנדבים, רוצה ללמוד כדי לעשות לחבר הבא שלי טוב

למעלה