בעיה רצינית...

בעיה רצינית...

יש לי בעיה שאולי תשמע שולית אך לי היא מציקה ואפילו רצינית: יש לי ליחה שתקועה בגרון ומפריעה לי ומציקה לי אפילו בנשימה. בכל מקרה עשו לי בדיקה של בלוטת התריס ואפילו אולטרסאונד ובדיקות דם והכל תקין. ניסיתי סוכריות מנטה, לשתות חם-קר-חריף וכלום. זה ממש כמו גוש בצק או נזלת (עד כמה שזה מגעיל נשמע, כך ההרגשה), אי אפשר להוציא ולא להכניס- אני אוכלת שותה ולעיתים זה גורם לי גם להקיא מההרגשה המגעילה וכלום... לא עובר ה"גוש" פשוט תקוע. מה עושים בבקשה זו תופעה שמלווה אותי הרבה זמן. אשמח לתגובות.

Nמש לא שולייייייי

סורי לא יכולה לעזור לך.. גם לי יש תבעייה יש לילות שלמים שאני לא יושנת ! יש לי שריקות ואני לא נושמת קצת קשה להרדם ככה... אני קמה אוכלת לחם שותה וכאלה כל דבר אגס אמור לעזור ניסיתי.. זה טיפה עוזר לנשימה אבל לא משו קריטי... גמאני אשמח לתגובות :-}

אמרו לי על זה אבל אני

אלרגית לסוכר פירות. חשבתי אולי ללכת לרופא אף אוזן גרון. מעניין אותי לדעת (אם כמובן את מוכנה לשתף) האם התייעצת אצל רופא א.א.ג בגין הבעיה הזו והאם ייעצו לך משהוא בנושא. אימי בצעירותה סבלה מזה גם כן והגיע לניתוח מאחר והתברר שזה בצקת.

../images/Emo12.gif

די אל תפחידי אותי...! אימלה חח.. לא לא התייעצתי עם שום רופא בעניין פעם אחרונה שהייתי אצל רופא היה לפני 2000 שנה בעקבות סינוסיטיס.. שגם הפריע לנשימה .. כל מקרה כרגע זה בעקבות שפעת.. אבל זה פשוט לא מפסיק אני כבר איזה 3 חודשים לא יושנת מזה... אבל לפעמים זה קורה לי פעם אחת או פעמיים בלי קשר לכלום.. פיתום.. לוידעת =\

את יודעת עכשיו לדעתי עליתי על משהו

אני מגיל 3 סובלת מסינוסיטיס והגעתי אף פעמיים לשאיבה בביה"ח ואימי סבלה מפוליפים כנראה שיש קשר בין השניים יתכן שהסינוסיטיס משפיע בדרך מסויימת.

הממ.. יש מצב..

אני לא זוכרת מזה כלוםם.. אני רק זוכרת שהיה לי קשה טיפה לנשום.. כאב חזקקקקקקקק באף כזה ומלא אנטיביוטיקה.. הייתי בת 6 אולי.. לפעמים כואב לי כזה באף ממש.. אז אימא שלי אומרת שזה אולי עופם וזה תמיד בתקופות שאני מקוררת ומנוזלת וזה..

0 אור 0

New member
אכן בעיה רצינית

מציעה לך לפנות לטיפול בעזרת רפואה משלימה: תנועה, מגע או אפילו דיקור - יש הרבה מאד כלים כדי לסייע לך להשתחרר מהליחה הזו שמציקה לך. בינתיים, באופן מיידי כדאי לך להיעזר באדים עם מעט אקליפטוס : תשימי בסיר מים רותחים מספר עלי אקליפטוס (אפשר גם שמן אתרי : אקליפטוס + לבנדר) תניחי את הראש מעל הסיר ותכסי במגבת גדולה - תנשמי עמוק את האדים ותנשפי. את יכולה להוסיף גם תימין לאדים וכן לשתות תה עם תימין שיסייע לך להקלת הנשימה. תנסי לנשום נשימות עמוקות כשהאוויר עובר דרך החלק האחורי של הגרון - עד שנשמע רעש קל (טכניקה שלקוחה מיוגה - אם את מכירה משיהו שעוסק ביוגה יוכל לעזור לך ולהדגים). תגרגרי מי מלח.

ננא

New member
ליחה תקועה

היי, בנוסף לעצות של אור, ידוע שמוצרי חלב גורמים לליחה בגוף. מומלץ להמעיט ככל האפשר במוצרי חלב, וכן גם להוריד מהמזון סוכר מזוקק כגון עוגות, שוקולד, מוצרים מקמח לבן, קוקה קולה וכו'. לבריאות,

תודה אבל...

אני אנטי סוכרים ועוגות שותה רק מים כי זה הכי בריא וחלב אני אוכלת ושותה אבל לא בהגזמה. לבריאות אני מקווה אבל תודה בכל זאת תודה אולי אנסה להמעיט מהחלב.

ננא

New member
המשך ליחה

היי, לשיחרור ליחה את יכולה לסחוט מיץ מלימון טרי אשר לא היה במקרר, להוסיף כוס מים, ולשתות. זה משחרר את הליחה. וזאת במידה ואינך סובלת מאולקוס או מקיבה רגישה ללימון. או את יכולה לקחת 6 בוטנים לא קלויים, לבשל בכוס מים כרבע שעה, ולשתות את המים ולאכול את הבוטנים, זה גם משחרר ליחה. אם את יכולה להימנע לגמרי ממוצרי חלב זה טוב. במידה ולא, תשתדלי לבחור במוצרי חלב העשויים מחלב עזים או כבשים, לא לשתות חלב פרה. לבריאות,

למעלה