בעיה רצינית

hasui3

New member
בעיה רצינית

אמא שלי פתחה את הדלת בזמן שאני וחברה שלי היינו ערומים מתחת לשמיכה 90% היא קלטה שאנחנו עושים משהו ולא סתם מתמזמזים חברה שלי בוכה היא לא רוצה לבוא אלי יותר בחיים ואני לא יודע מה אני יעשה עם אמא שלי אחר כך ירדתי למטה עם הגופיה שתחשוב שהייתי איתה ואמא שלי דיברה איתי רגיל אבל אני חושב שהיא עושה את עצמה מה אני יעשה?

מה הביג דיל?

אני בטוחה שאתם ילדים גדולים מספיק, אם עשיתם מה שעשיתם. אין מה להתבייש או להיות נבוכים מאמא, היא בטח מבינה, כי אמהות מבינות עניין, והן גם היו צעירות פעם... לא ביצעתם חטא או פשע, ואני בטוחה שאמא שמחה בשבילכם שאתם אוהבים ונהנים אחד מהשני.

hasui3

New member
אממ

"אני בטוחה שאתם ילדים גדולים מספיק" לא ממש..

giladt02

New member
אם אתה חושב...

אם אתה חושב שלאמא שלך לא היה קודם מושג מה קורה שם... אתה טועה. כדאי להעריך את ההורים קצת יותר. הם בד"כ יודעים מה הילדים שלהם עושים עם החברה בחדר. הם גם בד"כ מתביישים לבר על זה עם הילדים שלהם. והחברה שלך תירגע לאט לאט.

hasui3

New member
החדר שלי למעלה

אמא שלי כמעט אף פעם לא למעלה לא היה לה מושג..

giladt02

New member
וזה אומר? אמא שלך לא טיפשה.

וכל מה שאתה צריך זה להרגיע לאט לאט את החברה, הסיפור שלך לא נדיר, אני לא נוהג להעזר בשמיכה, ויום אחד אצל חברה שלי העוזרת נכנסה... אבל נרגעים עם הזמן.

drnaji

New member
אחי ../images/Emo26.gif

קודם כל,תרגע. לא קרה כלום
כדי להרגיע את החברה שלך,אתה חייב להיות רגוע. תאמין לי שאמא שלך יודעת בדיוק מה אתם עושים בחדר,היא בטח לא חושבת שאתם עושים בהסטוריה (וזה ללא שום קשר לגיל שלכם). תחשוב מה הייתה מרגיש אם אמא שלה הייתה נכנסת,גם אתה היית נבוך,נכון
אז,פשוט תרגיע אותה,תגיד לה שאמא שלך לא ראתה כלום,אם היא ממש לא תשתכנע,תגיד לאמא שלך לדבר איתה,שיחה של מה קורה,למה את לא באה יותר וכו... המצב היה יכול להיות יותר גרוע,לפחות הייתה עם חברה שלך,ולא שאוננת ואמא תפסה אותך. הנה אתה רואה שהיה יכול להיות יותר גרוע
תרגע,עוד שבוע תשכח מזה

hasui3

New member
אמא שלי דיברה איתי עכשיו

שלא אכפת לה שאני יעשה מה שאני רוצה בחדר שלי שהדלת סגורה רק אם אני יודע מה אני עושה שאני לא רוצה להיות אבא ושיש כאלה שעושים טעות בגיל הזה ומשלמים על זה כל החיים אז אמרתי לה שלא תדאג לזה עוד לא הגענו (שקר לבן) מזל שהיא נוסעת לחו"ל לכמה ימים, יהיה לי זמן לשכוח.. אולי גם לה..

avman

New member
חסוי יקר

אימהות לא שוכחות, ובתור בחור צעיר ויפה (ואחת הבנות פה יכולה להעיד) תזהר, תעשה טובה לעצמך. אני מניח שלא צריכה להיות בעיה של מחלות מין, וגם אם החברה שלך לא תכנס להריון, אין כמו השבועות המפחידים שהמחזור מאחר ואתה בטוח שאוטוטו אתה אבא. תשמרו על עצמכם, גלולות אפשר לקבל אצל רופא מגיל 17, וקונדומים אפשר לקנות בכל סופר פארם. בהצלחה ילד!!! אבי

JudyWn

New member
חסוי

למזלי, מעולם לא נתפסתי ככה "עם המכנסיים למטה" (תרתי משמע
) אבל אני יכולה לנסות ולומר לך מה אני חושבת שכדאי לך לעשות. אתה יכול לדבר עם אמא שלך ולהסביר לה שחלק מלשמור על הפרטיות שלך זה לדפוק בדלת כשהיא סגורה (אוהו, כמה זמן שלקח לי "לאלף" את המשפחה שלי...). אתה יכול לנסות לנעול את הדלת כשאתה עוסק ב "פעילות גופנית". לגהי אמא שלך - אם היא תשאל (אולי. תלוי איזו אמא היא) אתה יכול לומר לה שאתה וחברה שלך יודעים מה אתם עושים ושאתם נזהרים. אבל לא רק לומר את זה אלא גם להתכוון לזה. מין בטוח וכאלה. אני בטוחה ששמעת על זה פעם. באופן אישי לאעמי אתה קצת צעיר מדי בשביל הדברים האלה, אבל מה אני מבינה? אני זקנה. לך תהנה.

hasui3

New member
זה היה בשבת בסביבות 5

אני לא ישנתי בבית ובאתי הבתה בצהריים עם חברה שלי הגענו שאמא שלי ישנה היא עלתה לחדר של אחותי לשאול אותה משהו והיא ראתה שהדלת שלי סגורה אז היא פתחה

fossil1

New member
וואי כמה שזה מוכר חחחח../images/Emo8.gif

אני חושב שאין לחברה שלך ממה לחשוש או להיות נבוחה כי אנחנו בסך הכל בני אדם ויש לנו צרכים ממש כמו לכולם. תן לה קצת זמן וזה יעבור לה, ואל תלחץ עליה כי זה רק ירחיק אותה יותר (הזמן הוא המרפא הכי טוב). לדעתי תהנו מהסיטואציה המצחיקה הזאת וקבלו את הכל בהומור. בהצלחה..... : )

a s t r o

New member
הלוואי עליי תבעיות שלך עכשיו

בכל מקרה תקשיב חברה שלך סתם לחוצה תגיד לה שאמא שלך משחקת אותה לא מבינה אז מזה משנה? אמא שלך לא מפגרת מה אתה חושב שהיא חשבה שאתם עושים? משחקים שש-בש אחד על אחד? עזוב אותך אמא שלך לא מפגרת זה לא משנה היא ידעה שאתם מזדיינים שם גם ככה חברה שלך סתם לחוצה מזה תגיד שאמא שלך בטח ידעה בלי קשר ואיןם לה ממה ללהתבייש

למעלה