בעיה רצינית.

Rivendell

New member
בעיה רצינית.

אני קוראת, כזכור, את "ההרפתקאות המדהימות של קוואליר וקליי". אני עכשיו בעמוד 680, מה שאומר שעוד 30 עמודים בערך אני נשארת בלי הספר. הבעיה היא שאני פשוט לא רוצה שזה ייגמר! התחלתי להגביל את עצמי לעמוד אחד כל פעם, כדי למשוך את התענוג. קורה גם לכם? מה עושים?!?! אני בטוחה שאני אקרא אותו שוב, אבל הריגוש הזה של קריאה ראשונה כבר לא יחזור
.

Rivendell

New member
לא משהו רציני, סליחה אם הלחצתי ../images/Emo140.gif

רק חולה קצת, ומיואשת שהספר נגמר לי.

Ayelet S

New member
קודם כל, תרגישי טוב ! ../images/Emo140.gif

והתחושה שאת מתארת בשום פנים ואופן איננה זרה לי ואכן היא הייתה גם מנת חלקי בזמן קריאת ספרים מסוימים. הדוגמאות שכרגע עולים לי לראש - והיו עוד רבים אחרים - הם "סיפור על אהבה וחושך " של עוז ו"מוצרט לא היה יהודי" של ג. אביגור-רותם. ולא רק שכל דף שהעברתי וקירב אותי לסוף גרם לי לתיסכול, אלא גם הרגשתי כאילו עוד מעט אני "נבעטת" החוצה מתוך הספרה (איך לעזאזל מנקדים ב"תפוז" אני אף פעם לא יודעת
ואודה למי שיואיל בטובו להסביר לי כיצד עושים זאת
) בה הייתי שקועה עד כדי כך. ואף מילה על התפקוד (הלקוי עד מאוד) שלי באותן התקופות שנבע מכך שהייתי יותר בעולמם של הקלוזנרים והחידקלים מאשר ב....מציאות. ולגבי "קווליר וקליי" - בזכותך הוספתי אותו לרשימת המכולת (למגינת לבו של בן-זוגי).

Rivendell

New member
../images/Emo122.gifתודה, נקווה שיעבור מהר

אני שונאת להיות חולה
.

Ayelet S

New member
לא מכירה אף אחד שאוהב....../images/Emo6.gif

וריוו - בקשר לשאלתי : התוכלי לאומר לי איך מנקדים טקסט בגוף ההודעה ?

Rivendell

New member
אה, בשמחה. רק שאין לי מושג ../images/Emo6.gif

אולי מישהו אחר יודע, ואם לא את יכולה לשאול בפורום תמיכה טכנית, נדמה לי שהם מטפלים גם בדברים כאלה.

Ungareska

New member
הסבר ניקוד

צריך להפעיל את caps lock. לאחר מכן עומדים אחרי האות שרוצים לנקד ולוחצים על shift ביחד עם מקשי הספרות (לא אלה שבצד ימין, אלה שלמעלה). כל ספרה זה סימן אחר. גם המקשים שמימין ומשמאל למקשי הספרות מיצגים סימן ניקוד כלשהו. בעצם מצאתי תמונה עם הסבר יותר טוב. בבקשה.

pugis

New member
מצד אחד אכן צרה רצינית ומוכרת

מצד שני- כן תרבנה צרות אלה לא בכל יום נתקלים בספר כזה...

Ungareska

New member
החלמה מהירה ../images/Emo39.gif

ואת ממש לא לבד, אני חושב שאין אצלי ספר שזה לא ככה (חוץ מספרים שאני לא אוהב, אותם אני לא טורח לסיים).

neta2

New member
אוי ריוי, הבהלתני../images/Emo3.gif ובכן

יקירתי, גמלי זה קורה מדי פעם בפעם שאני נתקלת בספר מצוין במיוחד. כמו ספריו של ז'ורז' סימנון ועוד. אני כעת בבעיה הפוכה, בכרך השני של "מסע אל קצה הלילה" ולא נותרו לי הרבה עמודים וזה נהייה מעט מכביד ומעייף.אז בינתיים גמעתי בשקיקה (שוב) את "האריה המכשפה וארון הבגדים
להכניס קצת רוח במפרשים. וזה לא ש"מסע אל קצה הלילה " הוא לא טוב. נהפוכו ספר חזק שיהיה חקוק במוחי לשנים רבות, הבעיה היא שכשאני קוראת אותו אני חשה שהעולם הוא דבר אכזרי, מושחת ורע וזה אפעס קצת בעייתי.

emily play

New member
מעריצה אותך!

איך את יכולה לקצוב את עצמך ככה? מדי פעם אני מקבלת החלטה כזו, ולרוב שעתיים אח"כ אני מסיימת את הספר. פשוט לא יכולה לעמוד בהקצבה. ובמובן מסויים אני מעדיפה את זה ככה. עדיפות לי שעתיים של קריאה אינטנסיבית והנאה מוזלמת, מאשר יומיים של הנאה מתוקצבת בתובלת ברגשות אשם על כל דף שעובר. אז המלצתי הלא ממש מועילה לך היא לזרום עם הספר, לקרא כמה שבא לך, ולהישאר עם זיכרון מתוק. את כמובן מוזמנת שלא לקבל אותה. ותרגישי טוב

Rivendell

New member
בסוף כמובן נכשלתי בזה

וסיימתי את הסםפר אתמול. עכשיו אני עובדת על הביקורת. אז אל תעריצי, אני חלשת אופי לפחות כמוך
.

למעלה