בעיה רצינית

sophie1980

New member
בעיה רצינית

קניתי כלבה גזעית... הכל היה טוב, הגורה התאקלמה בבית, התרגלה לבני המשפחה. עכשיו התחילו בעיות, היא קצת מסריחה, קצת כירסמה רהיטים, נבחה כמה פעמים בלילה ועוד. זה העלה לאבא שלי את הסעיף והוא דורש להעיף אותה מהבית. אין לי לב למסור אותה! אני אוהבת את הכלבה וקשורה אליה אפילו שהיא ממש מעט זמן אצלי. אני מפחדת למסור אותה למישהו אחר שאולי יכשל איתה כמו שאני נכשלתי... אני מפחדת עליה נורא. שקלתי להשכיר דירת חדר, אבל אני סטודנטית, והמשכורת שלי בקושי מספיקה לדברים הבסיסיים. אני ממש אבודה. והזמן לא משחק לטובתי.... אשמח לקבל כל תגובה/עצה/רעיון
 

be_roo

New member
לצערי אין לי הרבה מה להציע לך

אביך הסכים להכניס כלבה הביתה מבלי לעשות שיקול בוגר והגיוני וללמוד במה זה כרוך. מה שאת מתארת זה חיים נורמלים של גור כלבים. וכמו שאנשים מביאים ילד לעולם הם יודעים שהבית יהיה יותר מבולגן ושלא יוכלו לישון בלילה, כך גם עם כלבים, רק שלא כולם מפנימים את זה, ולוקחים כלב שאחרי זמן קצר נאלץ להקרע מבעליו ומביתו. ולא רק זה, לפי הודעתך השניה, מתברר שמדובר בכלבת שאר-פיי, כזע עם יחסית הרבה בעיות ותחזוקה גבוהה, כך שאפילו לא אוכל להבטיח לך שהריח יעבור. או שתסבירי לאביך שכלב זה לא רהיט שאפשר להחליט שהוא לא מתאים ולהפטר ממנו, או שתחסכי לך ולכלבה כאב לב נוסף ותמצאי לה בית חם מוקדם ככל האפשר כדי שלא תמשיכו להקשר.
 

600RR

New member
לא סיפור !!!

קצת מסריחה - להתרחץ ! כירסמה רהיטים ועוד שטיקים - מאלף. תוך חודש מהיום שתתחילי יש לך כלבה חדשה ! בהצלחה. אם תחליטי למסור, יכאב אבל שתדעי, הם הרבה יותר חזקים ממה שנדמה לנו. בגיל כזה היא תסתדר ועוד איך.
 

enbalush

New member
מסכימה עם 600RR

חודשיים מאלף ויהיה בסדר....אני מקווה שהיא תעבור איתך כשתעזבי את הבית
 

ניל´´י

New member
סופי, שנה טובה...

ידוע כי השארפיי סובלים מריח עור לא נעים, את יכולה לנגב אותה מידי יום במטליות הלחות של התינוקות, אולם שימי לב!!! לא לקנות את המטליות הריחניות!!! קני את אלו שכתוב עליהן "היפואלרגיים" ללא בישום וללא אלכוהול, לא כדאי לרחוץ כלב לעיתים קרובות, רחצה בתדירות גבוהה גורמת להם להסריח יותר ויותר!!! בנוגע לכירסום, ניתן לחנך כלבים שלא לכרסם, הקל ביותר זה אכן לפנות למאלף לכמה שיעורי הדרכה, כנ"ל לגבי הנביחות, אולם הסבירי להוריך כי אנו בני האדם מתקשרים ע"י מלל, הכלבים מתקשרים ע"י נביחה, עדיין לא המציאו כלב אילם או מצייץ כציפור
אחת ההנאות המתוקות... כשמגיעים הביתה והכלב מקבל את פנינו בנביחות עליזות וקישקושי זנב... יש דבר יותר מקסים מזה???
 

bflygirl

New member
לגבי הבעיה שלך

לגבי הכירסום תקני לה עצמות לכירסום או כל מיני משחקים לגבי הנביחות כדאי שהיא תישן קצת לידך לדעתי או באיזשהוא כלוב חינוך או מקום שיהה רק שלה עם גבולות הלברדור שלי שהוא היה גור היה לו את המקום מאחורי הדלת ושמנו לו שם רשת ןתתפלאי עד היום אם אנחנו שמים לו את הרשת הוא לא עובר והוא נעשה רגוע ולא נובח בלילות... כמובן שגם אילוף לא יזיק לבעיות האלה לגבי הריח אפשר לעשות לה תערובת משמנים נדיפים כמו לבנדר או עץ הארז על טיפת בד כמה טיפות או טיפה על המסרק והמצב יסתדר הריח יהיה שונה ולא מסריח בהצלחה יקירתי ושנה טובה!
 
למעלה