בעיה רצינית

s h o o s h a

New member
אז מה זה בדיוק? (הערות למאמר)

קראתי את המאמר בחלקו מרתק ביותר ומחזק תחושות שלי לגבי עצמי (איזו חשיפה אני עושה כאן
) ובחלקו נשמע כמו מד"ב אז מבין השניים יותר? לא יודעת, אבל בהחלט מענין ואולי מישהו, בעקבות הקריאה, יחליט אפילו לנסות ולהביא לכאן רשמים (מודיעה כבר מראש שזו לא תהיה אני
)

או קיי

כולכם מאוד צודקים. במיוחד אתה, איש המערות. היה איזה זיכרון ילדות אבל לא הייתי אומרת שהוא היה מודחק, כי ידעתי בדיוק לשים על זה את האצבע. אני יסביר באופן יותר מסודר, אחרי הכל זה באנונימיות, כך שאני יכולה פחות או יותר להחשף בלי להרגיש איום כלשהו... שנה שעברה, התחלתי ללמוד לתואר הראשון, ונרשמתי לקורס- עבריינות מינית- הכל היה נראה בסדר, ודי מעניין. אך אחרי שיעור אחד או שניים, הקורס הזה גרם לי להמון לחץ, וכל הזכרונות שלי מן העבר (אני מקווה שאני לא צריכה להסביר יותר מידי), התעוררו בעקבות אותו קורס. אז כבר הייתי בטיפול, בלי שום קשר לזה, אבל העליתי גם את הנושא הזה. השלמתי עם המצב, פתרתי את הבעיה, נראה לי, כי באמת זה הפסיק להטריד אותי כל כך. זה מאוד מסובך. בעיה נקשרת בבעיה, והכל מתערבל ביחד. כנראה שאני אצתרך לעשות את זה צעד צעד... תודה לכם על העצות...

למעלה