בעיה רצינית

• פותח הנושא gilus
  • פורסם בתאריך

gilus

New member
בעיה רצינית

אני יודעת פחות או יותר מה יקרה בסוף... אבל אני לא יודעת מה יקרה עם נירה? זאת אומרת יגלו את זה שהיא הפלילה או אם היא תיהיה בכלא, או אולי היא עם אודי ובכלל מה קרה לה... אני רוצה לדעת מה עם שירן, מה עם רתם ואפי, ומה עם זיו... אני רוצה לדעת מה עם יעל ומה עם אודי... אם מישהו/י יכולים למסור לי מידע זה אני יודע להם מאוד.... תודה................

HaDaRoSh

New member
../images/Emo58.gif ל -gilus

לא ידוע לי אם נירה תהיה בכלא אבל היא לא תהיה גם לא עם אודי וגם לא עם שאול
רותם תהיה עם שחר עדן ושירן וזיו יהיו ידידים טובים ושניהם מאוהבים ברותם
רותם תגלה את הפרצוץ האמיתי של שחר עדן ותעזוב אותו ותהיה עם זיו
רותם תתעלף ביום של ההצגה כי הבינה שההורים שלה מתו בתאונת דרכים-ובטח היא תפגוש את אפי|(זה ברור) מה עוד את רוצה לדעת

HaDaRoSh

New member
../images/Emo58.gif ל-gilus

אוקיי יש לי פה בשבילך תקציר של מה יהיה בפרק האחרון במשחק החיים תקרא ותהנה דרך אגב זה היה בעיתון מעריב
ניסיון ההתאבדות המשותף של ירון וליה - שגילו כי הם אם ואחות שחטאו בגילוי עריות שאף הניב הריון - נכשל. ליה ושאול עוברים בדיקת די- אן- אי, שבה מתברר כי שאול אינו אביה הביולוגי. האב האמיתי הוא שחקן תיאטרון שאיתו נהלה נירה רומן קצר. אחרי שמתברר שירון וליה אינם אח ואחות הם חוזרים זה לזרועות זו ומצפים ללידת תינוקם המשותף. בהצגת הבכורה של "רומיאו ויוליה" מגלם ירון את רומיאו וליה נאלצת לגלם את יוליה אחרי שרותם מתעלפת מהתרגשות. ריקי וקובי נשארים יחד ועוזרים ללכוד את בתיה שמתגלה כחולת נפש שנמלטה ממוסד פסיכיאטרי לפני תשע שנים. ארז וענבר הופכים סופית לזוג וענבר מאמצת ילדה. רותם יורשת סכום כסף גדול ועוזרת לשאול לקנות מאודי את חלקו בהנהלת התיאטרון. אפי מתגלה כאחיה האובד של רותם. רותם זוכה באהבתו של זיו, שעוזב את שירן. שירן מחליטה לחקור אופקים חדשים ולפתח קשר עם בחורה. שאול עוזב את נירה ועובר לחיות עם מיכל. נירה נשארת לבד, בלי שאול ובלי אודי. אודי מסולק מהתיאטרון.

HaDaRoSh

New member
../images/Emo58.gifולמי שיש בעיה עם התקציר של

הפרק האחרון שילך ויתלוננן לעיתון מעריב

ליתר דיוק...../images/Emo58.gif

לפני העליה לבמה רותם תראה את אפי אחרי שהיא לא ראתה אותו הרבה זמן, ומרוב ההתרגשות - היא תתעלף.

michal2241

New member
לא רשמת ספוילר!!!!!!!!!!!!

את רשמת ספוילר בכותרת שרותם תתעלף ביום האחרון של ההצגה ובמקומה ליה תהיה יוליה בהצגה, ושליה היא הבת של נירה ומישהו שהיא בגדה איתו, וארז וענבר יהיו ביחד!!!!!, ושנירה תהיה בכלא!!!!!, ושבתיה בעצם תמר והיא ברחה מבית משוגעים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז למה להרוס לאנשים??????????????? תכתבי ספוילר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיואוווווווווווווווו אני מקווה שאת שמחה עכשיו שהרסת לטונווווותתתת של אנשים ברחבי העולםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

michal2241

New member
מה??? רותם תתעלף ביום של ההצגה?????

זהירות!!!!!
ספוילר
בכותרת שלי!!!!!!!!!!

HaDaRoSh

New member
חחחחחחחחחחחחחח גדול

אחרי שקוראים את הכותרת אומרים זהירות ספויילר בכותרת שלי? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוויר(לנשום) ו..... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה