בעיה רצינית

פינסקר

New member
ממש לא החמישים נקודות !!!

אני עשיתי קורס של קידום ובמבחן הדמו הראשון קיבלתי בסביבות ה-480 הציון שלי השתפר מדמו לדמו ... ובפסיכומטרי האמיתי קיבלתי 650 (בהם אני נורא גאה!!!) שכל אחד יעשה את שיקוליו והחלטותיו , המלצתי היא לעשות קורס . ואם כבר לעשות קורס ,אז אצל הידועים כמוצלחים . (אם לא הבנת - קידום )

cartar

New member
בעיה רצינית

שלום. אני לא יודע אם פניתי לפורם המתאים, אבל בכול מקרה אבקש שהתתיחסו לשאלה שלי. החלום שלי הוא להיות רופא, ולהתקבל ללימודי רפואה. ולדעתי אני יכול להיות רופא מצטיין.... הבעיה שהורסת ומנפצת לי את החלום הוא הפסיכומטרי. לדעתי אין לי סיכוי לקבל פסיכומטרי גבוה- נגיד בסביבות ה700!!! אבל אני אומר את זה רק בגלל שאין לי ביטחון.!!! אני לא התלמיד הכי טוב, אבל אם שאיפות רבות, ממוצע הציונים שלי בסדר, אבל אני רוצה לעשות את הפיסומטרי, מה שבעצם אני מבקש זה מידע איך ניתן לקבל ציון גבוה בפסיכומטרי, איזה מוסד או ארגון, שמתמחה בלימודי פסיכומטרי ואחוזי ההצלחה בו גבוהים- ושאני מדבר על אחוזי הצלחה אני מדבר על ציונים גבוהים. אני מדבר ציונים הצלחה לאנשים פשוטים- לא מחוננים ולא חנונים. אנשים שרוצים להצליח אבל נתקלים בבעיות. איך ניתם לקבל ציון גבוה בפיסכומטרי? תודה

Minerva

New member
תמיד אפשר...

ללכת ללמוד במקומות בחו"ל בהם הדרישות נמוכות בהרבה.

dovyair

New member
כמה זה גבוה?

לי יש 780, אבל בגרות מזעזעת - למזלי אף פעם לא רציתי להיות רופא. אל תסתכל על גבוה-נמוך או על ציונים שרירותיים. תבדוק כמה אתה צריך - אנשים אחרים לא צריכים לעניין אותך.

למעלה