בעיה רצינית

בעיה רצינית

בת 36 נשואה 14 שנה עם מי שהיה החבר הראשון שלי.
אני מאוד ביישנית וסגורה מבחינה מינית ובעלי ההיפך ממני. עם השנים הוא רוצה לגוון ולנסות דברים חדשים ואני לא בעניין.
הוא רוצה שאעשה דברים בשבילו, גם אם אני לא אוהבת אותם ומבקש שאפתח את הראש ואנסה להנות מהם וגם רוצה למשל שאני אענג את עצמי לידו ואני לא מצליחה לעשות את זה. אני מתביישת!
כל העניין הזה מביא למריבות בינינו ומוריד לי את החשק המיני לחלוטין ואני לא יודעת מה לעשות. כן הייתי רוצה להרגיש חופשייה לגמרי לידו ואני לא יודעת איך עושים את זה. ניסיתי ואני לא מצליחה!
הייתי רוצה להרגיש סקסית לידו ולהרגיש הכי חופשיה בעולם ואני לא יודעת איך עושים את זה.
חוץ מכל העניין הזה היחסים שלנו בסדר, עם בעיות קטנות כמו של כל זוג נשוי, אבל לא משהו שהיינו רוצים לפרק את הנישואים בגללו.
רק העניין הזה מעיב על כל מערכת היחסים שלנו. אני מקבלת אנטי בגלל כל הלחצים שהוא לוחץ עליי והוא טוען שהוא רוצה להנות מהסקס עם אשתו ולא להרגיש שעושים לו טובה. מה עושים במצב כזה
שהדברים ש"עושים" לו את זה, רק מדכאים לי את המיניות שגם ככה לא בשמיים???

יש עצה למישהו?

Cade Foster

New member
לבעיה רצינית דרוש פתרון רציני

פורום באינטרנט זה... לא ממש פתרון כזה.
פנו לסקסולוג

מריוס זכריה

Member
מנהל
הוא מבקש דבר טוב בדרך לא טובה

להיפתח מינית יהיה מצוין בשביל שניכם. כן, גם בשבילך, ולא רק מבחינת הסיפוק המיני. זה יכול לפתוח לך קצת את הראש לכל מיני כיוונים בחיים.

אבל מרגע שהוא לא הצליח, הוא לוחץ, וזו תגובה טבעית לגמרי, אבל גם לא יעילה.

אני מצטרף לעצת קודמי שתנסו גורם חיצוני - או סקסולוגית, או אולי סוג של סדנת טנטרה.

אני לא מבין גדול בשוק הזה של סדנאות טנטרה, אני רק יודע שיש רצף מאוד גדול של סדנאות, החל מכאלה שמאוד רוחניות וכמעט לא מיניות, ועד כאלה שהן לא רחוקות מאורגיה ברשיון. אז אם הכיוון בכללי מדבר אליך (להגיע למיניות דרך הרוחניות), בררי טוב טוב איזו סדנה מתאימה לך. אי בטוח שאת לא תהיי הביישנית היחידה שם.

nirity1

New member
אני לא יודעת אם סדנאות יעזרו

למשהי שהיא סגורה וביישנית. אני בכל אופן לא היתי מרגישה בנוח. אבל בהחלט מצטרפת להמלצה לפנות לסקסולוגית.

looking 4the

New member
טיפול...

פשוט אין ברירה אחרת.
לא בשבילו , בשבילך!
רק בשבילך.
את מפספסת עולם שלם של הנאה מרובה

ערסlight

New member
בעיה רצינית

במצב שנוצר ובהנחה שמספיק חשוב לך... את חייבת מאהב. [מנוסה כזה שגם יחשוב שאת אובייקט ראוי] ולבנות איתו את המיניות מאיפה שהפסקת. [די קרוב לאפס]
נכון, יש לזה מחיר [בידיעתו של בעלך או בלעדיה.] שאת חייבת להסכים לו מראש.
האופציה החלופית זה להשלים עם מה שיש ולהפסיק להתבכיין.

לדעתי? שום סקסולוג לא יעזור פה.

אייבורי

New member
כן

ראשית תתחילי לקרוא לדברים בשמם ואל תכבסי
בקיצור
תצטרכי להוציא זין מהפה
לומר הוא רוצה שאמצוץ לו את הזין המכוער שלו
בקיצור תזכרי
סקס הוא מלוכלך רק אם הוא נעשה כהלכה.

[אם את לא מצליחה, תבואי נעשה לך מחיר ואנחה]

shirael

New member
מחיר ואנחה

מבולבלת שלנו

אל תתבלבלי : שלחי את בן זוגך לאחרות שיעשו לו טוב! את לא בנויה לזה.
מניסיון-גם את המעט שאת נותנת לו - ימאס לך לתת בקרוב! שלחי אותו לבעלות
מקצוע וידע שיעשו לו טוב ולכי לך לדרכך.עולם כמנהגו נוהג! גם אני כבר לא רק
לצלול ולבחוש במעמקי ואגינות מהבילות.........

למעלה