בעיה.. רצינית.

בעיה.. רצינית.

היתה לי בת זוג במשך כמה שנים טובות.
בתקופה האחרונה היא החליטה שהיא לא מעונינת יותר בזוגיות הזו שהיא רוצה חיים "נורמלים" כמובן שאני בעצמי עשיתי טעות שהובילה אותה להגיע לזה שהיא רוצה חיים נורמלים. אבל זה באמת שלא משנה כרגע.
מזוג עם הרבה אהבה ועם הרבה מעבר לכך.
היא לא מוכנה לגעת בי אבל באמת שיש לנו הרבה מאוד אהבה. אנחנו כל יום ביחד . ישנות המון ביחד..
זה קשה ברמה בלתי אפשרית לישון לידה ולהיות לידה ולהסתכל עליה בעיניים.
אני מתגעגעת לחיבוקים שלה. לנשיקות שלה. אני מתגעגעת לעשות איתה אהבה. אני לא יודעת מה לעשות. אנחנו באמת חברות טובות וטוב לנו ביחד וכיף לנו ביחד ואנחנו יוצאות ומבלות ובאמת שהכל טוב לנו. חוץ מזה שיש לנו אהבה וגעוגעים. ( לדעתי גם לה ) והיא לא מוכנה.
באמת שקשה לי אני לא יודעת אם להמשיך בחברות איתה וכך לא להיפרד ממנה לגמרי. ומי יודע אולי עוד משהו יקרה בנינו.. או להתנתק לגמרי.

אני לא יודעת מה לעשות.. המלצות? אני באמת שלא יכולה בלעדייה. ליבי ליבי שייך רק לה.

כלעוד

New member
לדעתי אם היתה בעיה של

בגידה מלאה או חלקית מצידך - את בבעיה. נשים לא סולחות על זה, ומשהו נשבר בתוכן, לעיתים לנצח, באופן בלתי הפיך.
אך היא בסביבה, כלומר: עדיין קשורה אליך. ואז לא נותר לך אלא להמשיך ולחזר, להציע שיקום וצ'אנס נוסף, להוכיח את עצמך שאת בסדר, ולדעת שאת על הכוונת להרבה הרבה זמן.

דורית 40

New member
'בעיה רצינית'.

אישה יקרה..
הקשר שאת נמצאת בו ולא נמצאת בו כביכול בעייתי וכרוך בסבל רב.למה לך להשאר בזה? היא אמרה לך שהיא רוצה חיים אחרים נכון?
תברחי מזה כמו מאש כי הכאב והיאוש יהיו יותר חזקים ככל שהזמן יעבור.ותהפכי לאובססיבית שלא תוכלי להרפות ממנה.מנסיון שלי מהקשר האחרון שלי שמעתי מדי פעם מהבת זוג שלי שהיא רוצה חיים 'נורמלים' כביכול אבל התעלמתי מנורת האזהרה כי היה לי נוח.ומה מתסבר? שהבת זוג 'המדהימה' שלי תכננה במשך שנה חתונה מאחורי גבי והתחתנה בלי שאדע על כך! את לא יכולה מה עברתי וכמה כאבתי.אז תחשבי על הקשר ה'החולה ' שאת איתו כרגע ותנסי לרפא את עצמך ממנה ומהר.מאחלת לך רק א ושר ואישה שתרצה להיות איתך בלי התלבטיות ובלי רצון בחיים אחרים.שיהיה לך שבת שלום וסוף שבוע נפלא .דורית

למעלה