בעיה רצינית

בעיה רצינית ../images/Emo70.gif

שלום לכולם
לפני כחצי שנה בערך עשיתי עם כעוד 6 חברים חרם על אחד החברים שלי . החרם ארך לפני כחודשיים בערך החלטנו להשלים עם הילד שעשינו עליו את החרם ועכשיו כל הבלאגן התחיל. אני חייב להזכיר שהילד שעשינו עליו את החרם היה ועד עכשיו הוא החבר הכי טוב שלי וממש היה לי הרגשת אשמה ויסורי מצפון על החרם שעשינו לו כי הוא היה בעצם מאוד קרוב אלי כחבר ובמשך כל החרם אני היחיד שרציתי להשלים איתו אבל פחדתי מהתגובה של כולם. לפני כחודש בערך היינו כולם למטה ואחת הילדות שעשתה עליו חרם אמרה עליו משהו הוא התעצבן ודחף אותה ממש חזר על הגדר מאותו רגע הילדה שונאת אותו ומתמרנת את כולם לעשות נגדו שוב וזה הצליח לה כולם מוכנים שוב לעשות עליו חרם חוץ ממני ומעוד ידידה טובה שלי שלא עשתה עליו את החרם רק לא דיברה איתו באותו זמן. כרגע אני במצב ממש גרוע כי אני לא יודע מה לעשות מצד אחד הם כל פעם צועקים עלי שאני חבר טוב שלו ואני מתחנף אליו ואני כל הזמן איתו ומצד שני הוא החבר הכי טוב שלי ואני לא רוצה שוב לעשות עליו חרם וגם הילד הזה מאוד מרוחק מהחבורה שלנו וכמעט ולא יורד פעם ב... רק ביציאות הוא בא איתנו והם ממש לא שמחים אבל שהם צריכים ממנו טובה או שנעשה אצלו בבית מסיבה הם מבקשים ומנצלים אותו וזה הכי מגעיל.
אני ממש לא יודע מה לעשות או להיות איתם או איתו ואני צריך להחליט מה שמשאיר אותי כרגע עוד במצב טוב שהידידה שלי איתי וככה אני מושך זמן אבל אני ממש לא יודע מה לעשות כי אם אני לא יסכים הם פשוט יעשו עליו בלעדי ואחרי זה אני יצטרך להיות איתו לבד בכל זה וזה ממש קשה במיוחד מהתגובות שלהם כי הם גם חברים שלי והם היו איתי יותר ממנו (הוא בא לבית ספר שלי לפני כשנתיים וחברים השניים הם איתי מכיתה א') אני חייב לדעת מה אני צריך לעשות ...
אני מקווה שתוכלו לייעץ לי ותודה רבה מראש

../images/Emo36.gifיש לי רק עצה אחת בשבילך...

טופ כמו שאמרת הייתה ילדה שנמנע מהחרם... אתה צריך לדאתי להמנע... גם לדבר איתם וגם איתו...
לדאתי זה מאזה לא יאפה מה שעשיתם לו...
וחרטה אפילו לא תעזור...
אני יודעת מאזה חרם.. ואפילו עשו לי פעם רק כשיעשו לך את זה אתה תרגיש מאזה...
אני בטוחה שאתה ילד מקובל מאוד אז תנסה למנוע את זה...

למעלה