בעיה רצינית

DDN

New member
חרמן!

ככה ראיתי את הדמות שלי, זה היה האופי הראשון שנתתי לו. כן כן. כל הגיבורים יוצאים למסעות כדי לעזור לעולם, להרוויח כסף, להציל לעשות וכו´ וכו´ כל הנבלים יוצאים כדי להרוויח, לצבור כוח, שלטון, שררה. רולנד יוצא להרפתקאות כדי לצבור מוניטין. למה? כי ה"גיבורים הגדולים" מצליחים יותר אצל בנות. רולנד הוא המוח של לארי לאפר, בגוף של רמבו עם המזל של ג´וקסר מזינה. ובקטע של רמבו, אני רוצה לציין שזה לא בפנים. בפנים הוא יותר. . . . טום קרוז? כן כן. ומחר, רולנד, אחרי העדרות של שבוע, חוזר!

אהבתי.. דמות מאוד משעשעת ../images/Emo13.gif

יבוא יום וגם לשחקנים שלי תהיה יצירתיות כזאת..
ומה עם שאר הקבוצה שלכם ? הקרקס הזוטוני ? (בן מחציתי לכל מי שיש לו בעיה עם הביטוי זוטון
) , אריתיה ? אגב אל תיקחו את זה לא נכון אבל לא יצא לי לראות יותר משתיים שלוש שחקני-ות- משחקי תפקידים והרבה שחקנ-ים-.. למה זה ? ומזל טוב על חזרתו של רולנד
(כבר שבועיים רצופים שהפגישות שלנו מתבטלות בגלל מבחנים
- אולי מחר.. נקווה)

Ferenheit

New member
שלום רב לאדוני

אדוני לא מבין מה הבעיה עם הביטוי זוטון ? זוטון מרמז על זוטות, על קטנות, על משניות, פעוטות אם תרצה. בן-מחצית טוב יותר לדעת אדוני ? אם כך אדוני ליצן נלעג. אדוני בן אנוש ? מגודל ? בן-תמותה או אולי בן-מוות ? בן שטן. אדוני גבוה מדי ואין החמצן מגיע למוחו. הזוטונים בממלכות נשכחות קוראים לעצמם "הין". אצל טולקין הם "הוביטים". ואנחנו - מגדירים את עצמנו על פי אמות המידה האנושיות. אתם - הכפולים, הגבוהים, המגודלים, המנופחים, השמנים והמדושנים. רוסקו גרינבוטל, לשעבר ליסטים, נוטה לכיוון הברברי.

shadowfax

New member
2 מחברות 40 דף!

שב עם השחקנים כל אחד והדמות שלו ותתחילו לשאול שאלות: מאיפה הדמות הגיעה? מה עושים ההורים שלה? אחים? למה היא פה? מה משך אותה לחיי ההרפתקאות? במה היא מאמינה? יש לה קללה מיוחדת שהיא נהנת לומר? ככל שהשחקן יחשוב ויענה על השאלות האלו ועוד הדמות תקבל חיים משל עצמה, אישיות כל שהיא, את אותה אישיות השחקן צריך לשחק. עלילה? עלילה צריכה להיות גמישה, שחקן רוצה לבצעה משהו תן לו (בתנאי שזה חוקי) ואתה בניפרד צריך לחשוב על ההשלכות שזה גורם לעולם שסביב הדמות (לטוב ולרע). לעיתים השחקנים יהרסו לך תוכניות של 40 עמוד אבל יצרו פתח לעלילה אחרת, לעיתים השחקנים לא ירצו ללכת לאן שאתה רוצה שילכו- על תמנע מהם את זה עבוד מסביב: שנה חדרים, החלף מפלצות, זרוק רמזים חדשים... תהיה מוכן לאלתר, משחק הוא אינו סיפור, הדמויות הם הפועלות הראשיות ואתה זה שצריך לעבוד מסביב כדי ליצור מזה עלילה.

למעלה