בחושך אלוהים לא רואה
New member
בעיה רצינית ../images/Emo4.gif
לאחר גלישה בפורום הזה ובאתרי משחקי תפקידים גיליתי לצערי ש... עד היום שיחקתי בקקי ! פעם ראשונה ששיחקתי שיחקתי עם חברים שאף פעם לא שיחקו.. חבר שהאח הגדול שלו היה שחקן בעבר היה השה"ם.. ומה שהיה זה ששיחקנו במתכונת של.. זאת העלילה.. הדמויות -מוכרוחות- לעבור אותה והסוף קבוע מראש.. לא נגענו בכלל בעומק הדמויות , באישיותן , בחקירות מסובכות וכו´.. אחרי מספר משחקים שהמנו היקר התגלה כאיש לא נחמד במיוחד וניתקתי איתו קשר וכך לצערי הפסקתי לשחק.. שנה אחר כך האנשים מהקבוצה הקודמת + חבר נוסף ואני החלטנו "להחיות את המשחק" והמשכנו לשחק ואני בתור "השחקן הכי מנוסה" הוכתרתי כשה"ם (בעיקר בגלל שרציתי בזה
) אקיצור בגלל שברצינות לא ידעתי אני ולא שאר הקבוצה המשכנו לשחק בסגנון דיאבלו לך לשם ותהרוג את המפלצת והשהם כבר ימציא לזה איזה סיפור רקע.. חשבנו שככה טוב ונחמד והכל בסדר.. שיחקנו משהו כמו חצי שנה ובנתיים פיתחתי כבר סיפור עלילתי שלם ומסובך מאד שלקח לי ההההממממווווןןן זמן לעבוד עליו.. וכרגע הקבוצה בתחילתו.. ואז ביום בהיר אחד נכנסתי לפה וגיליתי בהפתעה משהו שמה ששיחקנו בכלל לא מתקרב למשחק תפקידים.. - עכשיו הבעיה שלי היא כזאת... יש לי סיפור מוצלח מאד ועלילה מדהימה ומפואטת שגזלו ממני המון זמן והשקעה ולא ממש בא לי לזרוק אותה לפח ולהתחיל הכל מהתחלה כדי להתאים אותה לסגנון של משחק תפקידים חופשי.. מה אני עושה
או יותר נכון איך אני מעביר עלילה שכתובה ותלויה בהתנהגות מסוימת של השחקנים לפורמט יותר חופשי של משחק תפקידים ? אפשר להגיד שעד עכשיו המשחק היה.. אני מספר סיפור - יש קרב או חידה - הם ניגמרים בטוב והסיפור ממשיך.. והסיפור ממש טוב.. לא רוצה לזרוק אותו.. מה עושים ?
לאחר גלישה בפורום הזה ובאתרי משחקי תפקידים גיליתי לצערי ש... עד היום שיחקתי בקקי ! פעם ראשונה ששיחקתי שיחקתי עם חברים שאף פעם לא שיחקו.. חבר שהאח הגדול שלו היה שחקן בעבר היה השה"ם.. ומה שהיה זה ששיחקנו במתכונת של.. זאת העלילה.. הדמויות -מוכרוחות- לעבור אותה והסוף קבוע מראש.. לא נגענו בכלל בעומק הדמויות , באישיותן , בחקירות מסובכות וכו´.. אחרי מספר משחקים שהמנו היקר התגלה כאיש לא נחמד במיוחד וניתקתי איתו קשר וכך לצערי הפסקתי לשחק.. שנה אחר כך האנשים מהקבוצה הקודמת + חבר נוסף ואני החלטנו "להחיות את המשחק" והמשכנו לשחק ואני בתור "השחקן הכי מנוסה" הוכתרתי כשה"ם (בעיקר בגלל שרציתי בזה