בעיה רצינית-שמן!!!!

twyti

New member
בעיה רצינית-שמן!!!!

יש לי בעיה רצינית!!! כל הזמן (בקיץ) שאני מנגבת את הפנים אני מרגישה שממש יוצא לי שמן מהפנים!!! למה זה ככה? בגלל זה אני לא שמה מייק אפ ולא כלום על הפנים כדי שזה לא יראה מבריק ומגעיל. במה אני יכולה להשתמש? איזה סוג של מייק אפ/פודרה? ומה ההבדל בין מייקאפ לפודרה? ואם שמים את שניהם יחד זה לא נראה יותר מדי נועז? שכבתי כזה?

yottami

New member
אז כך......ראשית אם את צעירה....

וכל העניין הזה של החום והלחות לא מומלץ מייק אפ.....(רק אם את יכולה להסתדר)...עוד אופציה בנוסף זה לפדר את הפנים עם פודרה או שקופה או עם גוון העור שלך זה וכך הפודר תספוג את השומן שפניך מפרישות.. וחוצמזה אני ממליץ על טיפול קוסמטי הולם רצוי נטורופאטית...לגבי ההבדלים בין מייקאפ לפודרה.....אז כך.... מייקפ רצוי נוזלי מעניק מראה אחיד לפנים והוא קליל בדרך כלל יש סוגים שניתן לא לפדר אותם אבל תמיד מומלץ לתת פידור כדי שהפנים לא יבריקו. הפודרה היא בעצם אבקה סופגת ומקבעת של המייקאפ שלא יזוז ומונעת ממנו להבריק.....תמיד מומלץ להשתמש במייק אפ קליל ועל בסיס מיים בלבד....ולגבי שאלתך בגדול המלצה שלי היא: תפדרי את הפנים בפודרה וזה מספיק או שתשימי קצת מייקאפ נוזלי מימי ותפדרי אותו....הכל בגדר המלצה..........בהצלחה

twyti

New member
ראשית אני לא צעירה-זאת אומרת

כבר עברתי את גיל ההתבגרות וכאלה.... :) ולמה טיפול קוסמטי יעזור...? אין לי פצעים או משהו על הפנים- אני אוהבת לשים מייק אפ רק בשביל המראה האחיד וכאלה. תודה בכל זאת.

Saucy Girl

New member
ובתמונה ששמתי,אני רוצה להתאפר ככה.

איך האיפור בתמונה הראשונה? מתאים לילדה בת 13(אני)? לא כבד מדי,נכון? עכשיו אני אשים עוד תמונה, והבלונדה הזו, שהיא בת 15, תראה בת 30. בתמונה הזאת.למה לדעתכם היא נראת מבוגרת? זה האיפור שמבגיר?

Saucy Girl

New member
בתמונה הראשונה ששמתי אני רוצה

להתאפר.בתמונה האחרונה לא. ממש לא.

למעלה