בעיה רצינית בהחלט

בעיה רצינית בהחלט

כן, עכשיו אני יודעת שאני בבעיה רצינית. תשמעו אני אדם רציונלי. אבל מה שהלך אצלי בבית בלילה האחרון היה ממש מטורף. החלטתי לעשות טיהור אנרגטי לבית, ממש כמו שכתבו באינטרנט. הבעיה היא שקרו כל כך הרבה דברים מוזרים שעכשיו אני כבר לא יודעת מה לעשות. עשיתי את זה בלילה כי ככה הסתדר לי. ואיך שהתחלתי עם העניין, שמעתי נקישות שבוקעות מהארון. כן, מהארון. כמובן שכמעט חטפתי התקף לב. הנקישות נמשכו ובאו בוודאות מהארון. כשהתקרבתי לשם עם קטורת הנקישות עברו לקופסאת התריס של החלון. ממול. כן, ממול. ובמרחק מהארון. ולא, לא חלמתי. אחר כך היה איזה אירוע מוזר שעמדתי במרכז הבית ומשהו נגע בי בראש. מסתבר שזה היה איזה זבובון שבאמצע הלילה נדבק אלי. באמצע הטקס. אחר כך היה איזה עניין של לשרוף פתק עם דברים לא טובים שכתבתי שיש. והנייר לא נשרף. נייר ! ניסיתי לשרוף אותו לפחות 10 פעמים והוא פשוט לא רצה לעלות באש. אחר כך החלטתי שזה יצחין את הבית אז שמתי את הנייר המקופל על גבי המזגן שתלוי מחוץ לחלון בקומה רביעית. לא היתה שום רוח ושום כלום. היה לילה שקט בסגנון בית קברות. שמתי את הנייר המקופל על נייר אחר - פרוס. ונחשו מה קרה ? פתאום באה רוח והעיפה את הנייר. אבל רק את הנייר המקופל - זה שצריך לשרוף. הנייר השני לא עף. ירדתי למטה באמצע הלילה להביא את הנייר ושוב ניסיתי לשרוף. וכלום ! הגפרור נכבה, האש כבתה. מעצמה. בסוף חזרתי הביתה ושרפתי אותו בפתח הדלת. אחרי שסיימתי עוד כמה דברים הלכתי לאכול (באמצע הלילה). ונחשו מה ? כל החלונות היו סגורים בבית, אבל מאחורי משהו נפל... גם מצאתי שצד מזרח של הבית משפיע על בריאות ויחסים במשפחה שזה אכן הדבר הבעייתי המרכזי כרגע, והשטח הזה מבולגן ללא תקנה. עכשיו אחרי כל הטראומה הזאת, שאני הולכת לעבור שוב השבוע, איך אני יכולה לדעת שהחברה הבעייתיים באמת יצאו מהבית ?

IBP1

New member
כמה דברים שעלייך לדעת:

א. לפני שעורכים טקס, כל טקס שהוא יש צורך בהכנה מראש ,ממש לשבת ולערוך את כל הטקס כאילו היית בימאית .לכתוב אפילו הוראות בצורה לוגית לפי הסדר של הטקס . ב. יש להכין מראש את כל מה שהטקס נדרש. ג. לפני להתחיל בטקס,אני נוהג להתייחד עם עצמי ,לבד .אני עובד הרבה על ריכוז.מתנער מכל מה שמקיף אותי ,מכל הבלי העולם הזה ומתרכז במהלך הטקס. ד. אני מעביר את כל הטקס בראש מספר פעמים על מנת שמהלך הטקס יעבור כמו שצריך. (אני מצאתי כי משחקי שחמט (סימולטניים ) מאוד משפרים את התכונה הזאת). ה. לפני מעגל האור וכל דבר אחר שעלול להפריע לי ,אני דואג לאוירה במקום. אני מאזן את המקום ,לכל אחד יש את הדרך שלו. יש כאלה השורפים קטורת,ואו שמים מוזיקה שמכינה אותם לקראת הטקס. מדליקים נרות,ואו כל סממן מרגיע אחר. עד שלא נרגעים ונכנסים לאוירה ,לא מתחילים בעבודה. בכדי שהמאג יוכל לבצע את השינוי הדרוש הוא צריך להיות בהרמוניה עם עצמו ועם הסביבה .לכן לפני הטקס ,באה שלב המדיטציה . ו. עשיית מדיטציה לפני הטקס, היא הכרח עבורי ,בצורה זו כל האנרגיות שבי נמצאות באיזון. אני יותר בפוקוס ,אני חש נינוח .(אני למשל נוהג להתקלח ולהתרענן לפני עשיית הטקס). ז. שלב המעגל אינו חובה בכל טקס ,אך כשאינך מודע לעומד בפנייך הוא שלב הכרחי בהחלט .אני יושב וחושב איזה מעגל להכין,מה החומרים (לפעמים מעגל אור ולפעמים בטבע אשתמש בחומרים המצויים בשטח ,לפעמים מעגל המשורטט על חול הים יהא מספיק. הכל תלוי בתחושה הפנימית שלי . אומנם את רעיון המעגל אינו מצוי בשחור והוא בא ממקור אחר ובשחור במקום מעגל יש שימוש בבעלי חיים לפעמים ואני נגד שימוש כזה ,"הבאתי" את הרעיון ומשתמש בו על מנת להגנה ועל מנת לסמן עבורי את שולחן העבודה. ח. ביגוד לקראת הטקס . מי שלימדה אותי לעסוק בשחור ,טענה שבחיים הבגד לא עושה את האדם ,אבל דחילק כאן החיים הם אחרת .היא אהבה ללבוש גלביה של גברים בצבע לבן עם קצוות כחולות .את הגלביה היא הכינה בעצמה כמו כל יתר הדברים ששימשו אותה בכישוף. היא טענה שזה נוח לה ללבוש אותו ונותן לה השראה בשעת הטקס. אוקי אורחים הגיעו ....אני הולך אמשיך אולי אח"כ .....

אמממ...

קראתי את ההוראות האלה וביצעתי את העניין בהתאם. לא באופן מושלם אבל כן התרכזתי ודמיינתי אור וכו'. גם התרחצתי לפני ואפילו ניקיתי את החדר. הבעיה היא שממש שמעתי קולות ! אמיתיים לגמרי ! כמו טוק טוק. ולא אחד או שניים. הרבה ! שהתחילו מייד כשהתחלתי, עברו מקום כשהתקרבתי ונעלמו. ויש את עניין הניר שלא נשרף ומה שנפל בבית מאחורי. והזבוב. זה היה יותר מדי מפחיד. ואיך אני אדע שזה נגמר ?

IBP1

New member
אם היית עושה זאת כיאות זה היה מצליח

אם הגעת למצב שדברים כאלה ואחרים הסיחו את דעתך ,אזי יש צורך בעבודה עצמית על אופן יכותך לבצע את הטקס.דברים כאלה אסור שיקראו לך.את חייבת להתמקד במטרה. בהצלחה בפעם הבאה.

IBP1

New member
חלק מהדברים למדתי ממי שלימדה אותי

וחלק מהאנשים המספקים לי חומרים לשחור.

למעלה