בעיה רגשית

infected19

New member
בעיה רגשית

אז ככה אנשים יקרים נראה לי שיש לי בעיה רגשית אני נמצא כרגע בקשר עם בחורה שממש רוצה אותי ליתר דיוק מאוהבת בי ורוצה שנהיה חברים השבוע היא ישנה אצלי ואחרי לילה סוער היא לוחשת לי באוזן אני אוהבת אותך ואני לא ידעתי איך לאכול את זה כי פשוט אני לא מרגיש אליה זיק של רגש ועכשיו הדבר שמפחיד אותי שזה הקשר השלישי שלי ותמיד אני מצליח להקסים את הבחורות אבל הן משום מה לא מקסימות אותי גורמות לי לעוף בעננים אתם חושבים שאולי אני מותסבך רגשית דרך אגב אני עוד 5 חודשים בן 20 ולא הייה לי מערכת יחסים שאפשר לקרוא לה חברה תמיד חלוטורות כאלה פשוט אני מעלה את לדיון את הבעיה שלי כי אני וחבר שלי דיברנו שלשנינו יש את אותה בעיה מה נראה לכם שאולי אני באמת דפוק או שפשוט לא מצאתי את האחת!????

ברוך הבא ../images/Emo20.gif

חייבת להגיד, ההודעה שלך ממש מקסימה. כ"כ כנה ואמיתית. תראה, למצוא את האחת - לוקח זמן. לפעמים זה מגיע בגיל 20 ובדור שלנו - זה בד"כ לוקח יותר זמן. יכול להיות שאתה עדיין לא בשל למערכת יחסים, ויכול להיות פשוט שהבנות שהכרת - זה לא זה. אגב, מהנסיון שלי, אני יודעת שאחרי כמה פגישות, פתאום מגיע שלב של פחד - שגורם לרצות לברוח, ולא להתעמת באמת עם השאלה הזו: האם זה זה? האם אני רוצה? בפעם הראשונה שנשארתי עם מישהו, למרות השאלה הזו (אחרי שידיד טוב אמר לי שאני בעצם לא נותנת צ'אנס אמיתי), יצאה מזה מערכת יחסים של מעל שנה, ואהבה גדולה מאד. ובהתחלה הוא בכלל לא עשה לי את זה.

infected19

New member
תודה רבה

ואיי חחח ממש חיממת לי את הלב עם ההודעה שלך תודה רבה על התגובה דרך אגב בת כמה את היום?

אינפקטד יקר חייבת לומר לך

שקודם כל מתה על הטראק...
דבר שני אתה נשמע בחור אינטלגנט ולדעתי לא נתקלת באחת שתוכל לדבר איתה באותה רמה באותו הראש ובחיבור אמיתי אתה לא דפוק ועצם זה שאתה מקסים בחורות זה כנראה חלק מהצ'ארם של להיות בחור חכם כי בחורות נמסות מבנים שיודעים לדבר איתן לגעת בהן ולצערי בחורות מתמסרות לכך בקלות כשתתקל במשהי אינטלגנטית שאוהבת את עצמה (לא מאוהבת בעצמה וההבדל גדול) אז היא תכבוש גם אותך ותמצא את עצמך כמו כלבלב מאוהב ותאהב כל רגע..

למעלה