בעיה קשה!

noaregev

New member
בעיה קשה!

אני ממש לא יודעת מה לעשות אז אשמח לטיפים.. אוקיי יש לי פרופיל 45 כי יש לי בעיות כתף - וזה אומר שאני פשוט לא מסוגלת לסחוב דברים, אחרת אני מתה (בערך) ואני יוצאת מדעתי מה לעשות עם הצימידן שאני מביאה+זה שמקבלים בטירונות איך אני אמורה לסחוב את הכל?? (וזה באמת שאני לא יכולה לסחוב עניין של כמה דקות) HELP

JusTicEMan

New member
תוציאי פטור מסחיבות

ואז ככה לא תסחבי כלום ואחרי זה בטח ישבצו אותך ביומיות כך שלא תצטרכי לקחת תיקים גדולים

noaregev

New member
אז זהו..

שמה אני עושה עד הפטור? אני עדיין צריכה להיטרטר בבקום ועד להגעה לבסיס+חדרים.. וזה משו שאני פשוט לא אהיה מסוגלת לעשות וד"א אני לא יוצאת יומיות..

JusTicEMan

New member
אז ברגע שתתגיסי

בבקום כבר תתחילי לפעול ותראי להם שיש לך בעיה חמורה עם זה ואת לא יכולה להרים בכלל ולא להיטרטר עם זה

kgarnett

New member
בבקום את מפקידה את התיק שלך

אבל אל תבני על זה שתקבלי אותו בחזרה :) חבר שלי קיבל תיק של מישו אחר וכל הציוד שהיה בתיק שלו הלך... :(

noaregev

New member
ממש קונוטציות שואתיות

"תשאירו כאן את הדברים שלכם ותקבלו אותם אחרי המקלחות"

omeris

New member
זה רק מהמחסן של הבקו"ם לאוטובוס.

ביציאה הראשונה שלך את משאירה תיק אחד בבית ונסחבת רק עם תיק אחד, ומשתדלת מאוד לא להביא את כל הבית על הגב. זה מיותר. לא בעיה של הצבא שאת מביאה מלא דברים, מהדברים הצבאיים תקבלי פטור (אפוד בצד בשמירות וכל מיני שטויות שכאלה..) אבל אף אחד לא יבוא ויסחוב בשבילך את התיק שלך..אולי אם תעשי לו עיניים..

noaregev

New member
ברור לי שאף אחד לא יסחוב לי את התיק

וזאת בדיוק הבעיה! וזה לא קשור ללהביא את כל הבית על הגב כי גם לסחוב תיק בית ספר עושה לי כאבים

למעלה