בעיה קשה !

amir653

New member
בעיה קשה !

שלום, יש לי בעיה קשה שאני לא מצליח לפתור ! כבר חצי שנה יש לי שלפחויות קטנטנות על חלק מהאיבר שלי והלכתי לרופא והוא הביא לי משחה אבל בכל זאת זה לא עבר,אז חשבתי שזה בגלל שאני מאונן עם קרם(שיער) אז אולי יש איזה משו בקרם וזה גם לא עזר ! אני לא יודע מה לעשות ! זה קרה למישו !? אם כן מה עשיתם ?! בבקשה תנסו לעזור לי ! אמיר ..

BigFatBaby1

New member
בן כמה אתה?

לפעמים תחילת הצמיחה של שערות הערווה יוצרות גבשושיות מסויימת בעור שעלולה להיראות כמו שלפוחיות...

offנועה

New member
../images/Emo193.gif זה התחום שלי!

מחלות ומצבי עור הן בלתי אפשריות לאיבחון באינטרנט. מהתיאור שלך " שלפוחיות קטנטנות" אפשר להסיק בערך בין 50 ל 70 מסקנות שונות. וזאת בהנחה שאני ואתה חלוקי דעות במידה סבירה על המושגים "שלפוחית" ו "קטנטנה". אני רק יכולה להגיד לך בנוגע לקרם לשיער כזה דבר, יש אפשרות (שים לב, רק אפשרות), שזה לא מזה: תגובת עור לחומרים נקראת "אלרגיה של מגע", וככזו היא מגרדת ולא התלוננת כאן על גרד, ולו הייתה זו אלרגיה היא הייתה מופיעה לכל אורך המגע ולא רק על חלק מהאיבר. אני מבינה שהיית אצל הרופא ואולי שאלת מה יש לך, ואולי הוא לא ענה לך. הוא פשוט רשם לך משהו, שמרחת. אז אני אגיד לך עכשיו מה לעשות, לך ישר לרופא שוב, תשאל אותו במדוייק איך הוא מאבחן את המצב, ומה קוראים לשלפוחיות. עוד עצה מצויינת בשבילך, לעולם אל תעזוב רופא, בלי שהוא יגיד לך מה יש לך, או יגיד שכרגע הוא לא יודע כי הוא מחכה לתוצאות. רופא שמתרגז עליך כי אתה שואל מה יש לך, עדיף לך להחליף ומיד. כשיהיה לשלפוחיות שם, אני אדע להסביר לך יותר טוב במה מדובר.

לא עניתי לך כבר?

כמו שאמרה נועה זה יכול להיות אלרגיות או הרעלה או כל מני דברים. פורום סקס זה לא פורום רפואי ואפילו פורום רפואי זה לא רופא. אי אפשר בהתכתבות אפילו עם תמונות. ועשה טובה לגבי הכימיכלים, אל תשפשף שיניים בשמפו, אל תאונן בקרם שיער, ואל תחפוף באגיסטן. זה שזה בא בשפורפרת ונראה כמו קרם לא אומר שזה עושה את אותו הדבר!!! תקנה KY בבית מרקחת, או קרם לחות פשוט שבפשוטים. לא שערות ולא קצף גילוח!

offנועה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

גם אל תנסה לאונן עם אציטון, אלכוהול או חומצה סליצילית. אקונומיקה נותנת מגע חלקלק אבל גם לא מומלץ. למרות שיש לה השפעה מצויינת על פטריון עור.

למעלה