טיגר לילי NO 1
New member
בעיה קשה...
פופ-אפים...... (קולות רקע--- תה-תה-תה-תם דרמטי) השם אומר הכל... אוף, אני אשתגע! כל פעם מחחדש, כשאני נכנסת לאינטרנט, תוך שתי שניות עולות לי מליון פרסומות מעצבנות כאלה... ואני לא מדברת על כמה תיבות כאלה שעולות- אני מדברת על פרסומות חוצפניות ביותר שפשוט ממלאות את המסך בלי לשאול אותי ובמשך 5-10 שניות הפרסומת מדברת על מה שהיא רוצה בלי לתת לי שום אפשרות לסגור אותה! כאילו, אני פשוט יושבת מול המסך, משתגעת לגמרי מרוב תסכול עד שהפרסומת תואיל בטובה לתת לי אפשרות לסגוראותה, ובינתיים אני כבר תולשת לעצמי את השערות מרוב עצבים... ושלא נדבר על אלה שמנסות "לברוח" כשאתה מתקרב לכפתור של ה X, או אלה ששעתים לוקח עד שהכפתור הזה מגיב או שאתה לוחץ על סגירה ובכל זאת זה נכנס לאתר שבפרסומת... ועכשיו בכלל יש פרסומת שמעיזה להודיע לי שוירוס השתלט לי על המחשב! אני כבר נלחצת, מתחילה לחשוב שאולי אם אני אסגור את ההודעה הוירוס יעלם, ומה אני מגלה- שברגע שסוגרים את ההודעה קופצת אחת אחרת שאומרת שאם אנחנו לא רוצים שבאמת יכנס לנו וירוס אז כדאי שנקנה את התוכנה הזאת והזאת...!!! כאילו, ההודעה הראשונה באמת נראתה לי אמיתית ולא היה מצויין בשום מקום שזה פרסומת (והאמת שאף פעם לא נכנס לי וירוס, ככה שמאיפה לי לדעת איך באמת זה נראה כשזה קורה?)! אין צורך שאני אגיד לאיזה מצב נפשי מעורער זה הכניס אותי...
מותר להם לעשות את זה? להשתלט לי על המחשב ולהתעלל בי ככה? ברור לי שזה לא נגדי אישית ושכולם סובלים מזה, אבל... אי אפשר לחסום אותם?
לתבוע אותם?
משהו???