בעיה קשה

yoav211

New member
בעיה קשה

תשמעו יש לי בעיה נפשית מאוד קשה התאהבתי בכוכבת סדרת טלוויזיה הבעיה היא שאני חייב לפגוש אותה ואני לא יוכל כי היא גרה בארנטינה ובעלת מיליוני מעריצים (קמילה בורדונבה) אני ניסיתי הכל אפילו ישנתי יומיים שלמים אפלו כמעט התאבדתי ואני לא מסוגל יותר לסבול את זה כל הזמן אני חושב עלייה ואני לא מצליח לשכוח ממנה חברים שלי מנסים לעזור אבל לא מציליחים בבקשה תעזרו לי אני אובד עצות

dance of life

New member
some crazy shit

מה זאת התגובה הזאת?!?! אגיד בקצרה ששמך מתאים לך. מזה??! תרבות, רגישות ושתיקה לעד לא יזיקו לך! ובקשר לפניה של הבחור.. זאת תקופה שעוברים הרבה בני נוער ואני חושבת שגרא יעיד על כך... זה נשמע קיצוני מאד, יותר משאר האנשים. אני יודעת שדברים כאלה עוברים ודואכים עם הזמן ובעוד כמה שנים אתה תחשוב על זה כפתטי בעצמך ולא תבין איך הגעת למצב הזה. אבל עצם היותך במצב קשה כל כך שניסית להתאבד, היינו כולנו מציעים לדעתי לפנות לפסיכולוג או ליועצת בית הספר.. או בעיקר להעסיק את עצמך בכל דבר אפשרי חוץ ממנה. או פשוט לעשות לעצמך שיחות מוטיבציה. אתה יודע שהיא לא תהיה שלך.. אז תשלים עם זה ותהנה מהאהבה שלך אליה.. (אני יודעת שאני נשמעת לא אובייקטיבית, אבל זה באמת עוזר, מנסיון - לא שלי...) מקווה שעזרתי איכשהו...?

SomeCrazyShit

New member
צודקת במאה אחוז

שמי בהחלט מתאים לי.. ויואב, זה באמת שלב שכל אחד עובר (אני עברתי את זה עם מייקל ג'קסון), פשוט תרגע קצת, קח דברים בפרופורציה.

גרא.

New member
יואב211,אפשר להבין ולהזדהות עם

אהבתך הרבה לקמילה.קמילה,שלה מיליוני מעריצים בכל רחבי העולם, שמרביתם,אם לא כולם מאוהבים בה עד כדי טירוף. גם אם היתה מאד רוצה להפגש עם כל אחד ממעריציה הרבים, ואיתך במיוחד,היא אינה מסוגלת לעשות כן,כן, כפי שאתה מבין, בגלל שאין לה זמן פנוי..לפי שעה לא הצלחת לפגוש אותה בלל העומס הרב שלה..כאן בארץ בזמן הקצר שהיתה..אבל אין זה אומר שאינך יכול להתחיל לחסוך כסף,דמי כיס, ואולי עבודה פה ושם, כדי לנסוע לארגנטינה !!! ושם להפגש איתה !!! המחשבה על התאבדות כפתרון, אינה פותרת כמובן שום דבר,ואני בטוח גם כי קמילה עצמה אינה רוצה בכך..בכלל, כדי להכין את עצמך לפגישה עימה, אתה חייב לדעת ספרדית שוטפת. אתה זוכר,קמילה אינה דוברת עברית..כלומר,לפי שעה, במקום להתאבל ולהסתובב בחוסר מנוחה, תכנון כמו אדם בוגר את הדרך כיצד לנסוע לארגנטיה,כלומר לחסוך כסף,להכין עצמך לפגישה (ללמוד ספרדית). ובינתיים,אתה יכול לכתוב אליה מכתבים..יואב211,יש לך סיכוי טוב להפגש עימה,אבל לא כרגע, אלא בעתיד..אל תרשה לעצמך לפספס את ההזדמנות הזו !!

למעלה