בעיה קשה

בעיה קשה

הוותיקים מכירים את הרקע, יצאתי עם מישהו, אהבתי נורא. לא הלך. (לא חשוב למה זה מסובך מידי. בסוף חתכתי וגם זה היה קטע קשה כי הוא לא היה החלטי ולא נתן לי לסיים את זה מסודר מה שהיה לי חשוב. בכל מקרה העניין הוא שאני כבר חודשם וחצי לבד אבל נעולה עליו. זה למרות שהיינו מעט מאוד ביחד ולמרות שהגיונית כבר מהשנייה הראשונה ידעתי שאנחנו שונים מידי וזה לא ילך. עכשיו, ההגיון אומר לי שאני צריכה לשמוח שזה נגמר מהר, אני לא שמחה. לפני כמה זמן כתבתי פה שאני לא רוצה שום דבר אחר וזה עדיין נכון. הבעיה היא שזה לא אמור להיות ככה. אני לא אמורה להתגעגע כל כך למשהו שמהתחלה לא הסתדר. עכשיו אני מסתובבת בעולם , כל שטות מזכירה לי אותו. השם שלו נפלט לי מהשפתיים כל משפט שני. כל שיר ברדיו מתאים -בידיוק- למקרה שלי איתו. ודי נמאס לי אני לא רוצה שום דבר חדש אבל אני רוצה לצאת מהדבר הישן. מישהו בכלל מבין מה אני מנסה להגיד?

הייתי שם...

מבינה וחצי. והשיר ברדיו שלא מפסיקים להשמיע מנקר בלב... ואפילו שהמשכתי הלאה, מידי פעם יש לי פרפרים.

ילדונת ../images/Emo24.gif

אני לא מבין בזה כל כך, אבל אולי fight fire with fire אולי את צריכה מישהו חדש שישרוף לך את הלב? דניאל

אולי בגלל שאת תקועה

במקום של הלא מושג? לא יודעת מנסה לתהות ביחד איתך.מאוד מבינה מה את מנסה להגיד ,רק נראה כי הלבשת עליו איזו פנטזיה שלא יכולה להתממש (אבל כאן אני נזהרת כי... בכל זאת לא מכירה את הסיפור,לא שופטת ולא מנתחת רק מנסה לשאול שאלות שרק לך יש עליהן את התשובות).

אקווה

New member
פנטזיה.....

הממממ... been there, done that.... אצלי זה בדיוק מתאים. ידעתי שהוא לא בשבילי, אבל היתה לי איזה פנטזיה בראש וניסיתי לדחוק אותו לתוה. זה לא עבד. הוא לא הצליח להתאים לה, כדרכן של פנטזיות - הן לא אמורות להיות מוגשמות אחרת הן לא היו פנטזיות, אידאלים..) ולכן לא הצליח להתאים לי. זה לקח כמעט 3 שנים עד שהבנו שאין לזה סיכוי. וגם אח"כ עוד חשבתי שאולי פספסתי כאן משהו. עכשיו אני יודעת שכנראה שלא. יש דברים שלא יסתדרו לעולם, גם אם נורא נרצה. את צריכה להזכיר לעצמך את מה שלא התאים כל הזמן, בסוף זה יעבור. עדיף לכאוב עכשיו מאשר לחיות בקשר שאת לא עצמך בו ושכל הזמן צריך לבדוק את מידת ההתאמה. זה לא כיף ככה...
בכל מקרה אין פתרון פלא. זמן, זמן ועוד זמן. ולדתעי כן אנשים חדשים. הם עוזרים לשכוח ואם לא - לפחות לברוח לכמה רגעים... המון
!

במתנה

New member
שאלה

אמרת לו שאת מעונינת או שאת אוהבת אותו איזה רמזים נתת לו

איף

New member
איתך באותה סירה...

זה מדהים! תיארת את הרגשות שלי כרגע... אותו סיפור... ובאמת עכשיו אני מנסה לא לחשוב עליו וזה לא עובד! לא הלך מלכתחילה, אבל אהבתי אותו והוא אהב אותי. ואז פתאום בבת אחת הוא החליט שזהו, נגמר! תוך לילה אחד,לא ברור ממש... אני גם לא משלימה עם זה כל כך... עדיין יש בי את התקווה שהוא ירצה לחזור אליי. ואם זה באמת יקרה, והוא ירצה...אני ממש לא אדע מה לעשות. כי אם אני אפעל לפי הלב...אני ארוץ אליו כמו כלבלב. אבל אם אני אפעיל קצת את הראש (קשה כשאוהבים), אז אני אתן לו להתבשל קצת במיץ של עצמו. בקיצור, חוסר אונים מוחלט. מקרה ידוע. והכל בגלל הגברים! כי הם לא סגורים על עצמם.

ronen1981

New member
אני מבין אותך....

בדיוק בגלל שהקשר לא נחתך ממנו אלה בערך ממך כי הבנת שזה לא זה והיו לך רגשות עזים כלפיו יש לך תחושה של מה אם ואולי היה אפשר.... לדעתי כמה נדוש שזה ישמע רק זמן והבנה כי מגיע לך משהו טוב יותר יפתרו בסופו של דבר את הבעיה.

איילה1227

New member
לא הצלחתי להבין....

מדוע נפרדתם? מה בדיוק לא התאים? האם אלו דברים שניתן לגשר עליהם? אשמח אם תשתפי אותי בעניין. איילה

סיפור ארוך

ואני לא אפרט אותו כי כבר הלאתי מספיק את אנשי הפורום בעבר בכל הבלאגן האדיר שעבר לי בראש. הבעיה העיקרית שלי הוא שאולצתי למעשה לחתוך. הוא אמר כל הזמן שהוא רוצה להיות איתי אבל לא עשה כלום כדי להראות לי בפועל שהוא רוצה (לא בא, לא התקשר וכו´) כשאני שאלתי הוא תמיד אמר שהוא רוצה, גם בשיחה האחרונה שלנו הוא התעקש על זה. אבל לא התנהג ככה. לכן חתכתי אבל תמיד יש לי ברש את המחשבה שאולי זו הייתה טעות. אני יודעת בוודאות כמעט מוחלטת שאם היינו נשארים יחד זה היה נגמר הרבה יותר גרוע, זה לא עוזר לי . אני משתגעת מגעגועים ואני אפילו לא יודעת למה

amir_aikido

New member
מבין זה אנדרסטייטמנט

הייתי שם בעצמי, ולא סתם, בגלל שנשארנו בקשר כ"ידידים" לאורך כל הזמן, נשארתי ככה הרבה שנים. כשהיא משמשת לי "תחליף חברה". במהלך הזמן הזה, גם אם ניסיתי לצאת עם מישהי, לא היה לזה שום סיכוי, כי היא לא היתה יכולה להתמודד עם הדמות שהיתה בעצם בדימיוני. והאבסורד בעניין היה שהיא רק רצתה להיות ידידה שלי, ובדיוק התחילה קשר עם אחר, וגם כשניסינו לאחר כמה שנים להיות ביחד, עדיין זה לא הסתדר ... העצות הבאות הן המסקנות שלי לגבי איך מתנתקים, כמובן שהן מתאימות לאישיות שלי ולא בהכרח לך, אבל תחשבי על זה: א. אל תתאמצי לשכוח ממנו, להתעלם ממנו - מאמץ כזה רק דורש יותר ריכוז ומחשבה עליו. ב. אל תקיימי איתו שום קשר, בכלל, אם את רק יכולה. ג. צאי למקומות, את לא באבל. תפגשי אנשים, תבלי, עזבי את הקטע של להכיר בן-זוג. פשוט כדי לא לצור מצב שהתקופה איתו היתה "תקופת-כיף" ועכשיו את ב"תקופת עצב", זה מעצים את הזכרון שלו - ולא עוזר לך... ד. תחביבים ופעילויות - רק חיובי, כמה שיותר - ורצוי פעילויות שמכריחות אותך להתרכז בפעילות.
זה לא קל
והפורום תמיד פה לעזור בעת הצורך אמיר

chnira

New member
מוכר...

מאוד מתחברת לקטע של להיות תקוע על מישהו... כשיש רגשות למישהו למרות שההגיון אומר שלא התאמתם, עדיין הרגש נשאר שם ומציק..ואז עולים געגועים ורצון לחזור..אולי זה נשמע נדוש..אבל רק הזמן מעביר את זה.. אני גם תקועה בשלב הזה כרגע..וקשה לי להשתחרר ממישהו..אבל מהנסיון שלי..שהייתי כבר בסיטואציה הזו בעבר..זה כואב אבל זה עובר...זה דועך עם הזמן...וכשתפגשי מישהו חדש זה פתאום ישכח... עד הפעם הבאה..:)

virtual angel

New member
מבינה אותך עד כאב ../images/Emo4.gif

ופתרונות אין לי... רק זמן, הרבה זמן וטיפה סבלנות. בסוף זה עובר

../images/Emo79.gif לבקשתך...

i don`t want half hearted love affairs i need someone who really cares life is too short to play silly games i`ve promised myself i won`t do that again it`s got to be perfect it`s got to be worth it too mamy people take second best but i won`t take anything less it`s got to be perfect אמן...

רומריו11

New member
די אני לא יכול יותר

אני נכנע השיר הזכיר גם לי נשכחות רק אותך אוהב הלילה

למעלה