בעיה קשה

טרי

New member
בעיה קשה

ביני לבין ידיד שלי יש קטע לא ברור. אנחנו לא עונים לאף אחת מההגדרות הפורמליות - לא ידידים, לא יזיזים, לא חברים, משהו באמצע, קצת מהכל, ואולי פשוט באמצע הדרך מידידות לחברות. הדבר הלא ברור הזה נמשך כבר איזה חודשיים ושנינו בסדר עם זה, ואפילו נהלנו שיחות על מה קורה בינינו והחלטנו לזרום עם זה ולא להחליט. הכל היה בסדר עד לפני שבועיים. אז נקרע לנו קונדום (אני לא על גלולות) בדיוק באמצע החודש. הוא די נעלם אחרי זה ופתאום שבוע שעבר לא דיברנו כמה ימים, עד שאתמול התקשרתי אליו בוכה בהיסטריה כי הבדיקה יצאה חיובית. ועכשיו, מעבר לסיוט הנוראי של העובדה שאני בהריון, וצריכה להתמודד עם זה (ולא, אני ממש לא מתכוונת להשאיר את ההריון הזה), אני גם צריכה להתמודד איתו, או יותר נכון לא להתמודד איתו. הוא הגיע אתמול רק אחרי שהתקשרתי פעם שניה וביקשתי מפורשות שיגיע. לזכותו יאמר שכשהוא כבר היה כאן הוא התנהג כמו שצריך, והיה כאן לחלוטין, אבל אז היום הוא לא התקשר כל היום. נראה לכם התנהגות לגיטימית??? כאילו - בסדר, אז נלחצת, אז אתה לא רוצה קשר איתי (למרות שרצית עד לפני שבועיים) אבל מה עם אכפתיות?????? מה עם העובדה שאתה מכיר אותי כבר כמעט שנתיים, ושהעברת איתי חודשיים מהחיים שלך, ומעבר לכל - שההריון הזה גם שלך!!!!!!! ואני לא יודעת מה לעשות. מצד אחד אני כ"כ צריכה אותו שם עכשיו. דווקא עכשיו. אני לא ממש מסוגלת להתמודד גם עם המחשבה של ההריון וגם עם העובדה שהוא חותך בו זמנית, ומצד שני - אני לא יכולה לכפות עליו, ואני גם לא רוצה שיהיה כאן מרחמים עלי. אני מרגישה כמו באיזה סרט שגדלנו עליו כשהיינו קטנים - בחינת בגרות, ריקוד מושחת, פרק בבוורלי או בשולחן לחמישה, הסאגה שחינכו אותנו - איזה משבר זה הריון + הבחור הנוטש. ולא, אני לא צריכה אותו שיעשה משהו. יש לי חברות ויש לי אמא, ואני אסתדר לבד. אני רק צריכה שיחבק אותי. לא האמנתי בחיים שאני אתמודד עם יומיים כמו שעברו עלי מאז אתמול בבוקר. זה נראה לי כמו משהו שקורה למישהי אחרת, לא לי, ואני רק מחכה למצלמה הנסתרת שתצא מאיפה שהוא. אני יודעת שזה נשמע מצחיק, אבל פתאום אתמול הבנתי שבאמת לא החסידה מביאה ילדים. זה קורה. זה באמת עובד המנגנון הזה........

Barbie

New member
"התנהג כמו שצריך" ?

יש לכם מדריך ? אם הוא לא מספיק בוגר בכדי לקיים יחסי מין, כדאי לו להימנע מזה. וגם לך. שנתיים את מכירה מישהו ועוד לא הבנת מי ומה הוא ? יש לי שם לקטע הלא ברור שלכם. אתם לא ידידים, לא יזיזים, לא חברים. אתם משחקים.

ליאן.

New member
תתעורריייייייי יקירה

עכשיו זה הזמן לפעול ולא לחלום. אז נכון, זה קורה, אבל זה לא סוף העולם וזה קורה להמון המון בנות, פשוט את לא יודעת את זה. לפני שנתיים הלכתי עם חברה, שהרתה בטעות, לעשות הפלה באסותא. היא בחרה בהפלה שאינה פולשנית וכמובן ששילמה על כך כפל מחיר. החבר שלה לא היה שם בשבילה ונדמה היה שהוא היה זה שהיה צריך את התמיכה, כי הוא ממש לא עזר לה. הוא אפילו לא הציע לעזור כספית.. לאחר מעשה אומנם נזכר להציע לה 500 שקל (סכום צנוע), אבל היא החליטה שלא לקבל את הכסף והעיפה אותו. קחי חברה טובה או את אמא ולכי למרפאה. טפלי בזה וסגרי עניין. הכי מתסכל זה לחכות בתור.. זה נראה נצח. תוכלי להביא ספר, אבל לא תהיי מרוכזת. כל המחשבות והחלומות יחזרו ויציפו אותך אחר כך ועם זה תתמודדי כבר אז. סתם הערה שלא ממש סתם, לדעתי, בתת מודע רצית ממנו יותר.. יותר רגש, יותר אהבה, יותר חום, יותר יחס.. ויכול להיות שנתת לעצמך להכנס לסיטואצית המשבר הזו, כדי לקבל את ה´יותר´ ולהשיג אותו. עד 72 שעות לאחר הקונדום הקרוע, יכלת לקנות את הגלולה של היום שאחרי שנמכרת עכשיו ללא מרשם רופא ולטפל בעניין, ומשום מה לא עשית זאת. את לא ילדה. החיים שלך זה לא משחק, אז תפסיקי לשחק. קחי אחריות, טפלי בעצמך וזרקי אותו! במידה ולא חשבתם על כך לפני כן, אל תשכחי לעשות בדיקה לגילוי מחלות ושלחי גם את הבחור להבדק.

טרי

New member
ליאן, לידיעתך

יש בנות בעולם הזה שלא יכולות לקחת גלולות. לא, לא גלולות למניעת הריון, לא גלולת היום שאחרי ולא גלולת הפלה. אני מכירה טוב מדי את הבנות האלה. אני אחת מהן. לתת לעצמי להכנס לסיטואצית המשבר הזו זה אחד הדברים האחרונים שאני יכולה להגיד שעשיתי. לקחת אחריות על החיים שלי זה אחד הדברים שאני יותר טובה בו, ותאמיני לי - בתור מישהי שכמו שאת מבינה ממשפט הפתיחה שלי, האחריות על חייה עולה בהרבה יותר מאמץ מלכל בחורה אחרת שאת מכירה, הדבר האחרון שאני יכולה לבוא לעצמי בטענות אליו זה זלזול לנושא של אמצעי מניעה - גם הריונות וגם איידס. אני קוראת סמויה של הפורום הזה כבר הרבה זמן והתגובות שלך תמיד חריפות מדי, בטוחות מדי בצדקתך ובידע שלך לגבי כל העולם. תנסי לפעמים לחשוב פעמיים לפני שאת מבקרת אנשים.

ליאן.

New member
טרי..

לא התכוונתי לזלזל או לפגוע בך בשום צורה. גם לא ביקרתי אותך. אני לא מכירה אותך, אז איך אוכל ? לא ציינת אם יש לך בעיה כל שהיא לקחת גלולות כלשהן, סכרת או בעיה אחרת, ולכן ציינתי כל זאת כהערה בלבד. אני יודעת שזה לא הזמן להעיר, אבל על סמך הדברים שכן ציינת כך לי זה נשמע. זה פורום וירטואלי עם נתונים מסוימים שנכונים או לא נכונים, מדויקים או לא מדוייקים וצריך לקחת את הכתיבה והקריאה בו בפורפורציות הנכונות. אני לא רופאה וגם לא מומחית כלשהי. יודעת הכל ? ממש לא. אבל גם לי יש את הדעות והמחשבות שלי ואת לא חייבת לקרוא או לקבל אותך. אם נפגעת אני מאוד מצטערת, אני פשוט לא הייתי רוצה שתשלי עצמך. בכל אופן, אני מקווה שהכל יסתדר אצלך. ליאן.

shirel16

New member
אל תחכי למשיח........

תפילי ופשוט תדברי איתו ותאמרי לו חד וחלק שהוא לא אחראי ואת לא רוצה לראות אותו שוב

למעלה