בעיה קשה

kranves

New member
בעיה קשה../images/Emo7.gif

יש לי שני כלבים דלמטים... עכשיו, הם נמצאים בגינה.. ואנחנו לא יוצאים איתם הם מחרבנים בגינה. עכשיו, כל פעם שאנחנו פותחים את השער הם מנסים לברוח...והכלב הצעיר מבינהם התחיל גם לנשוך...כבר אישה זקנה אחת תובעת אותנו והוא נשך גם עוד מישו... אמא שלי רוצה להרדים אותם..אני חשבתי על סירוס . מה לעשות?

lilithmm

New member
שלום לך kranves../images/Emo70.gif

יפה שאתה דואג לכלבים שלך. לבעיות שציינת יש פתרון. א. עליך להקפיד לאסוף את הגללים של הכלבים שלך לפחות פעם ביום ע"מ לשמור על נקיון החצר, ולהוריד נטל מההורים שלך. ב. מאלף מנוסה יכול לעזור לפתור את בעיית הנשכנות של הכלב שנשך. תופנות יכולה לנבוע מכל מני סיבות, בין היתר חוסר בטחון של הכלב. ג. כרגע אתה חייב לוודא שהכלבים לעולם לא יצאו מהחצר בלי רצועה וזמם (לטייל איתם רק עם רצועה ומחסום). יש לשלול מהם כל אפשרות יציאה עצמאית מהחצר. ד. אסור לוטרינר פרטי להרדים כלב בריא, ע"פ חוק. אם אמא החליטה שהיא לא רוצה את הכלבים היא יכולה למסור אותם להרדמה בצער בעלי חיים ת"א. ה. סירוס יכול מאוד להוריד את התוקפנות. לצערי לא רשמת פרטים חשובים כמו גיל הכלבים וכמה זמן הם אצלכם, מאיפה הבאתם אותם וכד'. אנא הראה להורים את הקובץ שאני מצרפת לך בנושא הקשר בין סירוס ותוקפנות בכלבים.

kranves

New member
קודם כל תודה

הכלבים לא קשורים, הם מסתובבים בגינה(הגינה די גדולה) והם גם יכולים להכנס לחדר המדרגות(לאכול, לישון ולנוח כשחם) הכלב הראשון שלי, שרקי, יש לי אותו כבר 5 שנים( אבל הוא עצמו ב6). הכלב השני, ג'ורג', הוא הבן של שרקי והוא בן 3. כשדיברת על חוסר הביטחון נדלקה לי נורה... יכול מאוד להיות שזו הסיבה כי שרקי תמיד מאיים על ג'ורג': כשהם מקבלים את האוכל שלהם ב2 קערות נפרדות שרקי ישר מתחיל לנהום על ג'ורג' ולדעתי ג'ורג' מאוד מפחד משרקי. היום אחרי שג'ורג' נשך ישר הבאתי לג'ורג' כמה פליקים די חזקים ונעלתי אותו בחדר למשך שעה(ככשהוא בלי שרקי), עשיתי נכון?

lilithmm

New member
../images/Emo107.gifשוב שלום, והסברים

לדעתי אתה חייב לקחת מאלף שיעזור לך לטפל בתוקפנות הכלב הנשכן, בהקדם האפשרי. כמוכן כדאי לאבא לעשות ביטוח לכלבים. בקשר להאכלה, ע"מ שהכלבים לא ירגישו כמתחרים על מזונם יש להרחיק עד כמה שאפשר את צלחות האוכל אחת מהשנייה, כך שהכלבים יאכלו באותו זמן, אבל בנפרד, ולכל אחד יהיה את צלחת האוכל הקבועה שלו. הפליקים שנתת לכלב שלך וודאי שלא יפתרו את בעיית הנשכנות. אסור לי ליעעץ לך הלאה מכוון שחסרים לי המון פרטים על הכלב. אנא נסה לשכנע את ההורים לקחת מאלף טוב ומנוסה שיוכל לעזור לכם לפתור את הבעייה על הצד הטוב ביותר לכולכם. בהצלחה

kranves

New member
כבר לקחנו היום את הכלב הנושך

לסירוס...נקווה שיעזור. מה יקרה לכלב אחרי הסירוס?(יעני תופעות לוואי) אמרו לי שהנביחות שלו מעכשיו יהיו הרבה יותר גבוהות...

lilithmm

New member
מי סיפר לך את זה../images/Emo35.gif

הכלב שלי עבר סירוס בגיל שלוש בגלל אגרסיות כלפי כלבים. היום, כשנה וחצי אחרי הסרוס הכלב שלי מאוד רגוע, מקבל יפה זכרים אחרים אפילו לא מסורסים, ושומר מעולה עלי ועל הבית. והנביחות שלו מפחידות מאוד. אחרי הסירוס הכלב יהיה בתקופת התאוששות. אחרי תקופה זו הכלב יסמן פחות ולאט לאט תרד לו האגרסיה. סירוס שומר ומאריך את חיי הכלב

kranves

New member
כלב שעבר סירוס עדיין יתקוף אדם

שיתקוף אותו? או אותי? או במקרה שגנב יכנס לבית שלי הוא יתקוף את הגנב?

*gemini*

New member
אתה מדבר על הגנה עצמית

כלב שתוקפים אותו, בין אם הוא מסורס או לא, יגן על עצמו. זה אינסטינקט. אותך אין שום סיבה שהוא יתקוף בין אם הוא מסורס או לא, מכיוון שאתה הבעלים שלו, וכל עוד אתה שולט בו ולא הוא בך, אין סיבה שזה יקרה. לגבי הגנב, זה גם לגמרי לא קשור לסירוס. אם הוא היה תוקף לפני, הוא יתקוף גם אחרי (גנבים, הכוונה). לגבי הנביחות, סליחה, צחקתי (לא יפה, אני יודעת) כי דמיינתי איך גוש השרירים שלי (בתמונה) היה נשמע אם גם הוא היה מקבל קול גבוה מהסירוס. שטויות. מי שאמר לך את זה סתם הסתלבט עליך. בינתיים הבאסים של זאוס שלנו מרעידים את הבית כשהוא מחליט לדבר.

lilithmm

New member
../images/Emo107.gifאיזה כלב מדהים יש לך../images/Emo70.gif

לשכן שלי היה כלב כזה. הוא היה מוציא אותו כל יום לשני טיולים של לפחות שעה כל אחד!! יום אחד ראיתי אותו חוזר הביתה עם רצועה, ולא ראיתי את הכלב באזור. מסתבר שהשכן חזר מטיול עם הכלב. במשך הטיול הוא שחרר את הכלב במטעים, והכלב הוכש ע"י צפע ומת כעבור דקות ספורות. כעבור כשנה מצאו הילדים של השכן כלב טרייר קטן, נטוש, פצוע ומלוכלך. השכן כמובן אימץ את הכלב, טיפל בו וטיפח אותו. הקטן הלבן הזה חיי כמו המלך הקודם....ממש סיפור הצלה

*gemini*

New member
תודה../images/Emo13.gif

מאיפה שכן שלך הביא את הכלב? זאוס הגיע מחו"ל. אם הבנתי נכון אחת הסיבות היא שאין כל כך הרבה מאסטיפים בארץ....ידוע לך אולי (אפילו דרך שכן שלך שהיה לו כלב כזה) איפה יש עוד כמוהו? סתם מסקרן אותי כי לא ראיתי כאלה בכלל ומעניין אותי לדעת איפה יש עוד מאסטיפים. זה, דרך אגב, גזע מדהים. קוראים להם "gentle giant" כי הם פשוט כאלה. ענקיים ועדינים. יש להם קצת בעיות במפרקים כי הם גדלים כל כך מהר, יש להם כמות ריר שהיתה יכולה להציל את הכינרת פעמיים (כמה פעמים כמעט שברתי רגל כשעברתי במקום שבו זאוס ישב כמה דקות קודם והחלקתי על שלולית הריר....), והם נוחרים כאילו אין מחר, אבל חוץ מזה (ואולי גם בגלל זה) הם אחד הגזעים היותר מדהימים שיש לדעתי.

lilithmm

New member
גם הוא...../images/Emo107.gif

היה מיובא. שבוע אחרי שהכלב מת הצעתי לשכן מסטיף בן שנתיים ממכלאה שחיפש בית. לצערי השכן עדיין לא היה בשל לכלב....

be_roo

New member
אני מכירה מישהו עם מאסטיף

אנסה לזכור לשאול בפעם הבאה שאתקל בו. בכלל גיליתי שלהרבה גזעים ענקיים יש נפש עדינה. הדוג דה בורדו של אחותי הרבה יותר רגישה מהבוקסרית התזזיתית שלי

enbalush

New member
אם אמא שלך תרצה, אני יכולה לסדר

לה יעוץ טלפוני ממאלף מקצועי ללא תשלום.

למעלה