בעיה קשה מאוד

עידוק

New member
בעיה קשה מאוד

כידוע לכם ברצוני לבנות כלוב לתוכים ולשרקנית, אני מצרף לכם קובץ ובו: 1)התוכנית לכלוב 2)החשבון שעשיתי לעלויות. סה"כ יצא שהכלוב כולל התוכים והחפצים שלהם עולים בערך 1200 ש"ח. זה נראה לי הרבה. אז שאלה לי אליכם- איפה אפשר לחסוך? הרשת קצת יקרה, זה יכול להיות כזה מחיר [המחיר הוא למטר מרובע...] או לחפש במקום אחר?! אם מישהוא יודע על מחירים אחרים, או על משהוא שאפשר לחסוך... תודה אינסופית לכל מי שיענה ויעזור לי זה באמת באמת חשוב לי

עידוק

New member
למי שלא רוצה לםתוח את הקובץ

1207 ש"ח, שכולל: 5 תוכונים [40 ש"ח לתוכון] כלוב 1.5X1.5 עם רשת מסביב ורצפת בטון [גובה 2מ]-רשת עולה 21 ש"ח למטר מרובע, זה רשת משבצות, חזקה ויפה...והשאלה היא אם המחיר לא מופקע. ציוד לתוכונים [מתקן מים-40 ש"ח, 2 בתים כאלה-60 ש"ח לאחד, 2 גירים-11 ש"ח לאחד ועוד מתקן כזה שהוא 45 ש"ח שאותו כבר קניתי] איפה אפשר לחסוך? וגם-איך לחלק את ה5 תוכים לזכר ונקבה?

תקרא זה יעזור לך!!

אחי קודם כל אתה יכול להשיג תוכונים ב 20 ש"ח וכיוון שאתה קונה 5 תוכונם בטח יורידו לך במחיר!! אז בזה נגיד חסכת 220 ש"ח עכשיו תא הטלה אתה יכול לבנות לבד זה לא סיפור גדול כל כך!! גירים אפשר להשיג ב2 שקל בשוק הציפורים !! ריצה אתה יכול לעשות מרפסודות ולצבוע אותם אחרי זה! רשת בשוק הציפורים עולה 17 שקל!! מתקן מים אחד אמור לעלות 12 שקל בשוק הציפורים אני מאמין שאתה יכול לחסוך רק במה שאמרתי לך 500 שקל!!! נ.ב תקנה שש תוכים ואז לא תהיה לך את בעית החלוקה!! מקווה שעזרתי לך!!

תראה...

מתקן מים לתוכונים אתה יכול לקנות מתקן קטן ופשוט שלא עולה יותר מ5 ש"ח.. לא ציך משהו מסובך... ותאי הטלה לתוכונים אני בטוחה שתוכל למצוא בפחות מ60 ש"ח.. אבן גיר אחת מספיקה....כשהיא תיגמר תקנה חדשה... ואתה לא חייב בטון ברצפה... שרקנים לא ממש חופרים... ואם יחפרו לך תמיד תוכל לשים רשת פשוטה על הרצפה.... זה מה שאנימ מצאתי שאתה יכול לחסוך בו... ולמה אתה מתעקש על 5 תוכונים? אולי תיקח זוג אחד של תוכונים וזוג של משהו אחר? קוקוטלים למשל? כשיש יותר מזוג אחד עלולים להיות מריבות ביןהזוגות בעונת הרבייה... ואם תיקח מסוגים שונים(שמסתדרים יחד כמובן) אתה יכול להמנע ממריבות כאלו..

עידוק

New member
אוקי

אז קודם כל תודה רבה רבה גם לך! דבר שני- בטון ברצפה זה לא נגד השרקנים שיחפרו, זה כדי שלא יבואו זבובים לחרא של השרקנים, אם הם באים, הם מטילים שם ביצים, ויוצאות קנימות זבובים שיכולות להרוג את השרקן. בקשר לזוגות, הבעיה בזה היא שזה יהיה הרבה יותר יקר, קוקטייל עולה יותר מתוכון, וההוצאה גם ככה לא קטנה, אז זה בעייתי.

ran 15

New member
ועוד.....

בדיוקמה שבאתי להגיד לו יש עודמהו שאתה יכול לחסוך בו וזה מתקן אוכל. אתה הולך לפחח ואמור לו להכין מתקן אוכל .. אצלי הוא הכין לי לאיזה 4 כלובים ב60 דקל כי זה היה משאייריות...

עידוק

New member
איפה זה שוק הציפורים?

ובחנויות רגילות המחירים הם לא כאלה גבוהים או שכן? תודה רבה על כל הטיפים...אני אראה מה אני אוכל לעשות ואני אעשה. עזרתי לי מאוד!

ran 15

New member
אני מדבר על מתקן יחסית גדול

שהתחלופה היא שבועית....ולא יומית.... מבין??? ואני מדבר על הכל בייחד 60 שקל...

עידוק

New member
אבל איפה זה שוק הציפורים

והאם המתקן הזה עולה 60 גם בחנויות רגילות? תודה רבה רבה רבה

ran 15

New member
שוק התוכים פעם היה ברמלה אם אני

לא טועה היום הוא עבק לכפר קאסם אני אישית א מתקרב לשם.... ולא אין את זה בחנויות אני מסביר לך שזה מפחח.. וא לקח צינור ועשה ממנו משהו יפה..לך לפחח תגיד האתה רוצה וגיד לו תקציב מסוים והוא יעור לך לחשוב על פתרונות הרי לא צריך הרבה חומר אזזה זול...

למעלה