בעיה קשה מאוד!!

ahijkbcdefg

New member
בעיה קשה מאוד!!

אני נרשמתי לאורט גבעת רם בירושלים - להנדסאי (י´ג,י´ד) , והתקבלתי אבל הבעיה שלי היא שביחידה אחת מתוך ארבע במתמטיקה נכשלתי ולפי מה שהבנתי הציון לא משתקלל עם השלוש הקודמות ככה שאין לי תעודת בגרות. נוסף על כל זה, גם אני לא יכול לעשות מועד ב´ בגלל שיש לי טירונות ביום ראשון. השאלה שלי היא: האם יקבלו אותי בכל זאת לאורט ואני יוכל להשלים את הבגרות במועד חורף?

ahijkbcdefg

New member
נו!! דיי דיי!!!! יש לי טחול חלש!!!

איך את\ה יודע\ת את זה??? אני כמעט על סף בכי בגלל שאין לי תעודת בגרות! אולי לא הבנת את הבעיה. אני עושה בגרות בארבע יחידות. בשלוש יחידות הקודמות קיבלתי 80 (סופי) וביחידה הנוספת הסופי שלי הוא 53 ולפי מה שאני יודע הציון לא משתקלל. יענו נכשלתי!!!!

הבנתי אותך...

ואתה טועה!!! לא נכשלת!!! הציונים ועוד איך משתכללים! אתה יודע מה... תשאל בפורום מספר 321 מישהו בניק "רון חשבון" שהוא מורה למתמטיקה בתיכון, ואני בטוח שהוא יוכל לתת לך תשובה מדוייקת! תנסה! פייד!

eitan007

New member
לפי מה שאני יודע

לצערי וצערך, אתה צודק ופייד טועה. לפי מה שסיפרו לאחד מחבריי (שגם הוא עשה 4),במחלקת הבחינות של משרד החינוך, אתה חייב לעבור את שני החלקים של בחינת הבגרות המפוצלת (דהיינו לעבור את ה-3 ולעבור את ה-1),בנפרד !!!! לכן, באופן ארעי, אין לך תעודת בגרות. אבל, אתה יודע מה, על תסמוך עלי כל כך, ותברר את זה טוב טוב, במשרד החינוך.

wiz

New member
ב-5 זה אותו הסיפור ../images/Emo35.gif

כי לנו אמרו שהעיקר שהציון הסופי יהיה עובר, ולא משנה אם באחד מהחלקים נכשלת...

ahijkbcdefg

New member
דיברתי עם מורה למתמטיקה

והוא אמר לי שאני עובר ושמותר להיכשל ביחידה משנית. אבל הציון המשוקלל חייב להיות עובר.

eitan007

New member
טעיתי טעיתי ועוד פעם טעי...

גם אני בן אדם. במקרה היום התקשרה אלינו חברה טובה של אמא שלי שהיא גם מורה למתימטיקה הרבה שנים והיא אמרה לי שמסתכלים על הציון המשוקלל, והיא מכירה מקרים רבים של אנשים שנכשלו ביחידה אבל עברו בסה"כ ולכן קיבלו תעודת בגרות. היא אמרה שאף היה לה לפני שנתיים מקרה של מישהו שקיבל 50 ב-3 היח´ הראשונות ו80 ביח´ הרביעית ולכן הציון הסופי שלו היה עובר. אז ברכותיי, מזל טוב !!!!!!! יש לך תעודת בגרות. נ.ב. אל תתרגש יותר מדי, אני לא רוצה שיקרה לטחול שלך משהו באשמתי...

למעלה