כותבים עיוור, מאיים, את ה ולא אתה ה וכו וכו אז תלמד עברית זה דבר ראשון דבר שני מה הקשר A16 אני עדיין לא מבין התגובה לC16 היא חד משמעית B15 ואז שחור חייב לשחק A14 ואז העניין נגמר עם קו בD15-16 מה לא מובן בזה? תסתכל בפתרון שלי, אין שום דבר שאתה יכול לשנות בו שגם יהיה נכון..
אה רגע... אני יודע איך לא חשבתי על זה... כי אי אפשר ללכוד שום את האבנים הלבנות מה עובר עליך בכלל? אם אתה חושב שאפשר אז תתן פתרון מלא ואני כבר אומר לך מראש שהפתרון שנתת קודם שגוי כי לבן לא ישחק ככה
אבל לא היה לי אינטרנט כבר שבוע, אז לא יכולתי להגיב כשהוויכוח היה בשיאו. רק רציתי להגיד שלבן יכול לחיות ללא תנאים אם שחור מתחיל ב E14 לבן B14 שחור חייב A15 כדי למנוע 2 עיניים, אבל גם זה לא עוזר לבן עונה ב D14 ויש לו שתי עיניים אני מקווה שמישהו ישים לב למה שכתבתי אפילו אם זה מגיע באיחור הפעם
זה היה מעניין אבל זה לא נכון E14 B14 A15 עד לכאן אין תלונות לבן חייב D15 או E14 D15 יוביל לE14 לבן לא יכול לשחק F14 ולכן הוא מת אז ההיגיון קורא ל E14 שמן הסתם יוביל ל C16 בתגובה זה נראה מהלך מבוזבז אבל אם לבן לא ישחק A17 או B15 הוא יתן לשחור לשחק A17 והיות ולבן לא יוכל להגיד A16 הוא יאבד את העין בצד שמאל אז לבן ישחק B15 שחור יגיב D15 לבן לא יכול לשחק D16 ולכן לבן מת ללא תנאים
ניסיתי את המהלכים שאמרת והרבה פעמים יצא לי שאמרת שאתה שם אבן במקום שכבר הייתה אבן. למשל אמרת שלבן ישחק E14 כש E14 כבר שוחק ע"י שחור במהלך הראשון. עקב זאת היה לי קשה להבין למה בסוף טענת שלבן לא יכול לשחק D16 D16 אוכל את האבן השחורה ב D15 ונותן ללבן עין שניה. אנא בדוק שוב את התרגיל, ייתכן שאולי לא העתקת אותו נכון או משהו. אם עדיין תמצא שאני טועה אשמח לשמוע איפה, רק תעבור על מה שאתה כותב לוודא שאתה לא מתבלבל בין הקוארדינטות תודה
הקואורדינציות של E14 וD14 התבלבלו לי בהתחלה. אני שוב מציב את אותה הודעה אבל עם התיקונים, "סליחה על אי נוחות": D14 B14 A15 עד לכאן אין תלונות לבן חייב D15 או E14 D15 יוביל לE14 לבן לא יכול לשחק F14 ולכן הוא מת אז ההיגיון קורא ל E14 שמן הסתם יוביל ל C16 בתגובה זה נראה מהלך מבוזבז אבל אם לבן לא ישחק A17 או B15 הוא יתן לשחור לשחק A17 והיות ולבן לא יוכל להגיב A16 הוא יאבד את העין בצד שמאל אז לבן ישחק B15 שחור יגיב D15 לבן לא יכול לשחק D16 ולכן לבן מת ללא תנאים "לא יכול לשחק" כולם פירושם הכנסה לאטארי עצמי שלא תורם בשום צורה לשחקן ש"לא יכול" לשחק
אתה חשבת שאני התחלתי עם שחור D14 אבל אני ציינתי שהתשובה שלי היא למקרה ששחור פותח ב E14, ואז לבן חי ללא תנאים (ראה תשובות קודמות שלי) זה למה לא הבננו זה את זה אם שחור מתחיל ב D14 כמו שציינת בהערה האחרונה שלך, יש ללבן את E15 ואני לא רואה דרך כלשהי אפשרית שתהרוג את לבן. אני מקווה שעכשיו הבהרתי את עצמי