בעיה קשהההההה

BABY BLUE15

New member
בעיה קשהההההה

אני כותב עכשיו ממחשב אחרי אבל הבעיה היא במחשב שלי... יש לי ווינדוס רקס פי פרו באנגלית... והיה לי נורטון אנטיוירוס 2003...ופיתאום שמת לב שהסמל של האאוטו פרוטקט שלמטה נעלם לי...ושניסיתי להפעיל את האאוטו פרוטקט בחזרה דרך האנטי וירוס זה לא נתן לי לעשות את זה... אז מחקתי את הנורטון והתקנתי אותו מחדש...ובשלב מסוים בהתקנה הוא עוצר וחוזר אחורה... ואז יש לי את ההודעה הבאה שמצורפת בתמונה... מי שיודע אולי איך ליפתור את הבעיה הזאת שבבקשה יגיד לי... ויש לי עוד בעיה...קיבלתי לאי מייל שלי בערך 14 הודעות אי מיל מבזק בינלאומי ששלחו לי את הוירוס קלז למחשב...אז גם יכול להיות שזה מה שגורם לבעייה באנטיוירוס...אבל הורדתי את האנטיוירוס avg הוא לא מצא כלום.. וגם הורדתי כלי למחיקת הוירוס קלז מהאתר של נורטון...והוא לא מצא קלז במחשב...אז לא בטוח שיש לי וירוס במחשב.. ועוד בעיה שיש לי היא זה שניסיתי להיכנס לפורום דרך המחשב שלי הכל היה מבולגן ולא היה יכול לעשות כלום...אני יצרף לכם בהודעה הבאה תמונה ששמה יש את הבעיה..... יכול להיות שכל הבעיות קשורות בדבר אחר...אולי יש לי קלז במחשב וזה גורם לכל הבעיות...ועוד משהו שאולי יכול ליגרום לבעיה זה שהתקנתי ביום שישי כרטיס טלויזייה של פליי וידאו במחשב..אז אולי זה יוצר את הבעיה.... טוב אני מודה לכל מי שקרא את כל הבעיות שלי...ומי שיכול לעזור לי אז שבבקשה יעזור לי... תודה מראש!

uzi2

Active member
יכול להיות שיש קשר בין הדברים

אבל לדעתי זה לא הקלז. בכל מקרה - יש וירוסים שמנטרלים את האנטיוירוס, ויש וירוסים שמדביקים קבצי HTML כדי להדביק אתרים בשרתים, ואז מי שגולש באתר נגוע עם אינטרנט אקספלורר שאינו מעודכן בכל עדכוני האבטחה, ידבק. לבזק בינלאומי יש אנטיוירוס שאמור להסיר את כל העותקים של הקלז מהדואר שאתה מקבל (בהנחה שאתה מחובר רק דרך בזק בינלאומי). בגדול זה לא נראה לי שזה הקלז. יחד עם זאת אם האנטיוירוס מדביק גם אתרים (קבצי HTML) זה אפשרי שהוא יגרום לשיבושים בחלק מהאתרים. ממה שאני רואה משהו שאמור להופיע למעלה מופיע למטה, וגם חסר הטקסט בעברית בפורום. גם הפרסומת נמצאת בצד ימין אבל זה אולי בפני עצמו לא תקלה. מה שאני ממליץ, זה להריץ אנטיוירוס - או את אחת מהסריקות אונליין שיש בקישורי הפורום, או להתקין Antidote ולהריץ, או להריץ F-Prot for DOS. קישורים לתוכנות האנטיוירוס יש בקטגוריה המתאימה בקישורי הפורום.

למעלה