בעיה קצת משונה...

ילדת 91

New member
בעיה קצת משונה...

אני מאוהבת בחבר שלי בצורה מטורפת. אני כל הזמן חושבת עליו ומדברת עליו כאלה. אני מעדיפה להיות איתו במקום להיות עם ידידים וחברים טובים שלי, שאני מכירה הרבההההה יותר זמן ממה שאני מכירה אותו. זה נורמאלי...? כאילו, גם אתם מרגישים שאתם רוצים להיות כל הזמן רק עם הבן\בת זוג, ומעדיפים אותם על הידידים.? מוזר לי... ו... זה יוצר לי בעיה כזה... =\

MIIKLE

New member
זה תלוי...

אם את אוהבת צומי ואובססיבית זה בעיה רק אם זה מפריע לבן הזוג אם שניכם אובססיבים אין בעיה מצד שני זה יכול להעיק מדי פעם לכן אם את מרגישה שאת יותר מדי נודניקית קחי צעד אחורה ותני לו מרווח נשימה זה חשוב מאוד לתת לבן הזוג את החופש שלו שלא ירגיש חנוק וכן זה מאוד נורמלי להזניח קצת את הידידים במיוחד בתחילת מערכת יחסים אחרי שתתרגלי לסטטוס החדש שלך תרצי שוב את המרחב שלך ואז תחזרי לחזק את הקשר עם הידידים.

ילדת 91

New member
זה לא הקטע איתו

אני לא מראה לו שום אבססיביות. כאילו... גיליתי שהוא די אובססיבי כשהוא יכול. כלומר... בשבת אחת שהוא סגר ויכל לדבר איתי בטלפון כי לא היה לו מה לעשות, הוא התקשר כל שעה-שעתיים. כל שיחה המוןןן זמן, וכל הזמן "איפה את?", "מה את עושה עכשיו?", "מה? עם מי את?" אז זה פן חדש שלא הכרתי באישיות שלו... שאני תכלס אוהבת:) הקטע זה עם הידידים... כאילו חברה טובה שלי שונאת אותו כי היא כבר לא נמצאת איתי בסופשים, כי אני רק איתו...

MIIKLE

New member
הפתרון שלי...

כשאת יוצאת עם החבר אחרי שהקשר שלכם מבוסס תשתדלי לכרוך אותם ביחד ולצאת בחבורה תנסי שהידידים שלך יצטרפו לבילויים משותפים ככה שלא יצא שאת מזניחה אותם ברור שחברה שלך מרגישה מוזנחת וזה בגלל שהיא מקנאה בקשר שלך עם חבר שלך ואולי משתוקקת לקשר כזה בעצמה לכן הכי טוב שתבקשי מחבר שלך שינסה לשדך אחד מהחברים שלו לחברה שלך ככה גם את לא תפסידי אותה היא תצא מורווחת ולא תכעס עלייך שאת מזניחה אותה ותוכלו לצאת ברביעייה ככה הכי טוב בהצלחה

תלת חי

New member
זה נורמאלי

לפחות בתחילת הקשר זה נראה לי נורמאלי לחלוטין.. כמובן שאת חייבת למצוא את הזמן להמשיך ולהקדיש גם לחברות ולידידים אבל אלא אם כן זה ידידים שנמצאים שם לא מהכוונות הנכונות (כוונות של מעבר לידידות..) אז הם בטח יפרגנו לך ויבינו שמנת הזמן שהיית מקדישה להם צריכה כעת להתחלק עם עוד בן אדם, בקיצור לא תהיה להם בעייה עם זה..

זכוכיות

New member
כן. מאוד נורמלי.

גם אני וחבר שלי לא נפרדים לרגע, ואני לא מצליחה לחשוב על אדם שהייתי מעדיפה לראות במקומו. מה שכן, בהנחה שעם הידידים שלך את לא סובלת- אני ממליצה עדין להקציב להם זמן ותשומת לב. אולי אפילו יחד עם החבר (זה מה שאנחנו עושים, פוגשים את החברים שלנו יחד).

nate2000

New member
הכל עניין של נקודת מבט

רק אל תזניחי קשרים עם חברים שלך.

pain is MY love

New member
זה בסדר כולנו עוברים את זה ../images/Emo13.gif

אני מרגישה ככה כבר שמונה חודשים
החוכמה היא לדעת לשלב אני תמיד נפגשת עם חברות או חברים של חבר שלי ביחד או מפנה מדי פעם סוף שבוע רק לבנות זה חשוב לי להיות כל רגע עם החבר אבל אסור להזניח את כל מי שהיה איתי לפני שהכרתי אותו

neta1979

New member
../images/Emo45.gif מסכימה

אני והחבר כבר שנה וחצי והמצב נשאר אותו הדבר -גרים ביחד, שנינו עובדים מהבית, רואים אחד את השניה כל היום, אבל כשמישהו יוצא לשעתיים השני משתגע
אנחנו נשארים אמנם המון בבית כי כיף ביחד לבד, אבל יוצאים עם כל החבר'ה מדי פעם, בעיקר סופ"שים. צריך גם את החברים לפעמים, וצריך גם את החברים בלבד לפעמים (אחרת עם מי נרכל על החבר?
) כמו שאמרה PAIN - אסור להזניח. אם קשה, צאו כולכם ביחד - והשגת את כל העולם!

Lil Kitty

New member
מכירה את זה ../images/Emo13.gif

היו תקופות בחיי שהייתי מסוגלת להזניח את החברות למשך שבוע שלם בלי לדבר אף אחת מהן ולבלות רק עם החבר. כמו שכבר אמרו מעליי, צריך את האיזון וכן צריך להשתדל לשמור על קשר. אסור להפוך את הבן זוג לכל עולמינו, צריך שיהיו לנו חיים גם משלנו, עם חברים משלנו. גם אם את כל הזמן מעדיפה להיות עם החבר, לפחות תשמרי על קשר טלפוני, תתענייני בחברות שלך ובידידים. אל תזניחי אותם .

sugar lips16

New member
כן זה נורמלי..

כי זה נשמע כאילו אתם בתחילת הקשר, ובתחילת הקשר זה ככה, הכל עוד פרפרים ושמח ומחוייך וטוב :] תהני מההתחלה של הקשר.. ומן הסתם גם מההמשך.. אבל תמיד ההתחלות הן הכי יפות :]

גבי 2007

New member
בהתחלה זה מאוד טבעי

יש פרפרים של התאהבות רעננה ,הסקס מרטיט ומדהים והכל כמו חלום... אך אט אט ההתלהבות פוחתת, והכל נכנס לשגרה

למעלה