בעיה קצת מוזרה...
היי
אחרי הרבה מאוד זמן שלא הייתי פה, קרה לי דבר מוזר עם העדכון של האייפוד, אז החלטתי לקפוץ לבדוק מה שלומכם [וגם לקבל קצת עזרה על הדרך] לפני שאני מתחילה בתיאור- באמת לא הייתי פה הרבה זמן ואני לא מעודכנת, יש מצב שאני מדברת על תוכנות או דברים שלא קיימים יותר, אז בבקשה לסלוח לי
ועכשיו לבעיה: יש לי אייפוד וידאו [מהראשונים שיצאו], עם עברית [התוכנה שידע סיפקה בעבר, לא יודעת מה קורה היום]. עשיתי היום קצת סדר באייפוד, מחקתי שירים, הוספתי שירים- לא משהו מיוחד. כמובן שהפעלתי את תוכנת העברית לפני החיבור, ואחרי שסגרתי את האייטונס חיכיתי שהתוכנה תעדכן את האייפוד ורק אז ניתקתי בצורה מסודרת. כל השינויים שעשיתי עברו לאייפוד, אבל קרה משהו ממש ממש מוזר- יש בעיה עם הסדר של הפריטים ברשימה. למשל: אם אני נכנסת לאופציה של ARTIST, במקום שהרשימה תהיה מסודרת לפי ABC ואז לפי א"ב עברי, קודם כל מופיעים לי האומנים בעברית אבל בלי סדר הגיוני, ובסוף האומנים שרשומים באנגלית- כאן כן יש סדר. ניסיתי לחבר שוב ולנתק שוב מסודר מתוך מחשבה שאולי העדכון לא עבר כמו שצריך, אבל זה לא עזר.... ** לא עדכנתי גרסאות כבר דיי הרבה זמן, לא של האייפוד ולא של האייטונס, לא יודעת אם זה משנה משהו. אם מישהו נתקל כבר, אני ממש אשמח לשמוע על פיתרון [בתקווה שהוא לא כולל פירמוט של האייפוד
]
היי