בעיה.... קצת מביכה

jewel4

New member
בעיה.... קצת מביכה

לפני שאני מתחילה, אני רק רוצה להגיד שאני כותבת את ההודעה הזו בשיא הרצינות, כמה שזה נשמע טפשי, אני רצינית לחלוטין. אין לי מושג איך זה קרה לי ולמה. לפני כמה שבועות ראיתי סרט בטלויזיה והתאהבתי באחד השחקנים. חיפשתי את כל המידע שניתן להשיג לגביו, הורדתי את כל הסרטים שהוא משתתף בהם וגם תמונות שלו. אני מרגישה כמו ילדה בת 14 בחיי, ואני, כמה מביך, בת 31. ישנם הרבה שחקנים "מעלפים" בעיניי אבל אף פעם לא הרגשתי כזה רצון להיות עם אחד השחקנים האלה, להכיר אותם, לדאוג להם. ופתאום זה קורה, עם שחקן שלא הכרתי קודם וכל מה שאני עושה עכשיו זה לחשוב עליו. אני מציירת תסריטים שבהם אני פוגשת אותו, מגלגלת איתו שיחות, מדמיינת איך יכולים להיות החיים שלנו יחד. המחשבות שלי הן כלל לא מיניות, אלא ממש חבריות וזוגיות. בכל הזדמנות אני יושבת לראות את אחד הסרטים שלו וכבר יצא לי לראות את אותו סרט פעמיים רצוף. ברגע שהוא נגמר התחלתי מהתחלה. זה מרגיש כאילו אנחנו נפגשים. הוא מרעיד לי את הנפש, עושה לי טוב ויחד עם זה הלב שלי דועך כל פעם שאני רואה אותו או חושבת עליו כי ברור לי שהכל חלומות. ואני נהיית עצובה. מצד אחד אני רוצה שזה יגמר כי זה באמת מטופש להתאהב בשחקן קולנוע שמגלם דמויות ואני בכלל לא יודעת איזה אדם הוא (למרות שהביוגרפיות שלו מציירות אותו כאדם נפלא), ומצד שני אני לא רוצה להפסיק לאהוב אותו כי טוב לי לאהוב. אני לא יודעת איך נקלעתי למצב הזה, זה נשמע כמו בדיחה רעה אני לא יכולה לדבר על זה עם אף אחד כי זה כל כך טפשי וילדותי אבל אני חייבת להוציא את זה. זה ממש מכרסם בי מבפנים. כזה חוסר אונים. להתאהב במישהו שאני יודעת שאין לי אפילו סיכוי לראות אותו מרחוק, אלא רק מעל גבי המסכים.

tomasic

New member
אוי

מכיר ת'בעיה כל כך טוב. מצד אחד רוצים להפסיק את זה ומצד שניא לא רוצים כי כל כך כיף לנו. זה עניין של זמן. גם לי זה קרה מלא פעמים, ועוד יותר גרוע - עם בנים ולא נשים (אני בן 17 כולה..) ואני לא הומו. יעבור.

jewel4

New member
זו בעיה...

אני בטוחה שהוא יראה מדהים גם בתור זקן...

../images/Emo140.gifתופעה מוכרת

אני מקווה שזה יעודד אותך- זה קרה גם לי- המון פעמים- הבעיה שאם זה אומן ישראלי ויוצא לך להתקל בו ברחוב ואת כולך מריירת עליו.....בקיצור סיפור לא נעים... אבל ככה זה, על המסך הם מדהימים ומושלמים ונראים כל כך טוב, ואנחנו כבר גולשים למחשבות על איך זה יהיה לעמוד ליידם במציאות שלובי זרוע.... אבל, ביננו לבינם עובר מסך שלם... אם זה מעודד אותך- אני סטודנטית לתיאטרון ויצא לי לפגוש וללמוד עם כל מיני כאלה ואחרים ובמציאות כולם קמים עם סימני שינה ובלי מייק אפ ויש להם קצת כרס ולפעמים גם עצבים על העולם... אל תשכחי שאף אחד לא מושלם.....(אבל תמיד כיף לחשוב שהוא כן...) שיהיה רק טוב

jewel4

New member
דווקא יצא לי לפגוש מדי פעם אומנים

ישראלים שאני מאוד אוהבת וכמו שאני זוכרת דווקא התנהגתי "יפה". אני לא היסטרית ולא נודניקית, מקסימום אומרת שלום יפה וזורקת איזה מחמאה כללית, למרות שמבפנים אני קצת יותר נלהבת. אבל במקרה הזה מדובר בשחקן הוליוודי, אין שום סיכוי בעולם שאני אראה אותו אפילו מרחוק ברור שבחיים הפרטיים הם שונים ונראים אחרת אבל דווקא בגלל שאין סיכוי לראות אותם ככה ולדמיון יש תפקיד גדול זה יוצר בעיה כי אין מה שיאכזב. כל מה שהוא בשבילי זה מה שאני יוצרת בדמיון שלי, ולמרות שהוא לא מושלם שם (כי אני דווקא מנסה לחשוב על חסרונות שיכולים להיות לו), אני עדיין מרגישה מה שאני מרגישה. אני יודעת שלכולם זה קרה לפחות פעם אחת בחיים. זה קרה גם לי עם המון שחקנים, אבל חוץ מפעם אחת (ממש מזמן כשהייתי בת 18) לא הרגשתי את זה בכזו עוצמה. זה ממש מוזר אבל.... זה מה יש מקווה להתמודד עם זה טוב תודה לכולכם

genotip

New member
מתבקש.

"הייתי בסרט אמריקאי והתאהבתי בשחקנית כל הדרך הביתה חשבתי במונית למה לא אזרוק את כל הארון שלי למזוודה? אומר לאמא תודה על כל השנים ואסע. על כנף המטוס בוהק דגל המולדת אהובתי עדיין לא חושדת שאני בנחישות של גורל בלתי נמנע סוגר את המרחק ויש לי כתובת ותמונה רנה חייך ישתנו מן הקצה אל הקצה כי אל הדרך, אני יוצא פקיד המכס בניו יורק בנימוס עמוס ניכור רוצה שאספר לו על אופי הביקור "אני בא מאהבה", אני עונה שום אוקיאנוס לא יפריד ביננו, רנה חייך ישתנו מן הקצה אל הקצה כי אל הדרך אני יוצא מסעדה, שמלה שחורה, מחשוף שמבלבל מזל שאת הנאום הכנתי עוד בישראל תגעי בי רנה, תראי, אני לא עשוי מפלסטיק איתי יהיו לך חיים אמיתיים בערבי חמישי תשכבי במיטה עם איזה ספר כשאני והחברה נראה כדורסל נגור במוצקין בדירה קטנה ואת תעשי סרט עם איבגי, פעם בשנה רנה... חייך ישתנו מן הקצה אל הקצה כי אל הדרך אני יוצא" - אריאל הורביץ

למעלה