בעיה קצת ילדותית

אלון811

New member
בעיה קצת ילדותית

שמי אלון, מזה שלושה חודשים אני יוצא עם בחורה שאני מאוד אוהב. לפני שבוע בערך אני וחברתי פתחנו שיחה על פרטנרים בעבר. יש לציין שזה הגיע יותר ממנה מאשר ממני. לא יודע כמה זה רלוונטי אבל היתי עם 10 בחורות שעם רובן ככולן היה לי מערכת כזו או אחרת. אני גם אגיד שלי, בלי לשפוט אף אחד אחר, היה חשוב תמיד שיהיה שם משהו לפני ששוכבים. למרות זאת אני מבין שסטוצים זה דבר לגיטימי אצל שני המינים, ולא שופט אף אחד על כך. למרות כל זאת ואולי זה ישמע קצת צבוע. אבל ששמעתי את המספר שבת זוגתי אמרה לי קצת הרגשתי שלא בנוח. היא כיום בת 27, והיא איבדה את בתוליה בסביבות גיל 21. היה לה מאז שני קשרים ארוכים של שנה כל אחד. כשהצגתי בפניה עם כמה בחורות היתי היא אמרה שהיא היתה עם 40 פרטנרים בערך. אני לא יודע אם זה המספר הנכון או שהיא אומרת פחות כי במחשבותיה זה "לא ישמע הרבה". אבל זה טיפה צרם לי, למרות שאני חושב שאלה מהדברים שעם הזמן כבר לא יהיו במחשבותי. מה שיותר צרם לי זה שהיא אמרה לי שבתקופה מסויימת היא שכבה עם 3-4 גברים ללא קונדום. היא לא נכנסה להריון, כי לפי דבריה הם גמרו בחוץ (למרות שזה הרי לא ארובה לאי היכנסות להריון). אבל היא חטפה מחלת מין שבעקבותיה היא עברה ניתוח. מאז לדבריה היא "נזהרה" ושכבה רק עם 2 בחורים שאיתם היתה בקשר רציני ללא קונדום מספר פעמים אחרי שהם לפי דבריהם עברו בדיקות. תמיד חשבתי שאני ליבראלי בדעותי. וכבר קרה שיצאתי עם בחורות שסיפרו לי על 20 או קצת יותר והדבר לא הפריע לי. המספר הזה שהוא נראה לי יחסית הרבה בתקופת זמן קצרה כל כך והרבה יותר מזה ההתיחסות למין וכשלעצמה בכזו זלזול שהיא לא דאגה עם מי היא שוכבת ואחרי שהיא כבר קיבלה מחלה לשכב עם עוד 2 בחורים ללא קונדום!. הדבר נראה לי נורא. אני אוהב את הבחורה אבל אשקר לעצמי עם אגיד שהדבר לא עובר בראשי לפעמיים. מה דעתכם?

seeyou

New member
"תמיד חשבתי שאני ליבראלי בדעותי"../images/Emo152.gif

לדעתי,כול עוד אתה "אוהב אותה" זה בסדר-ייתכן שאתה רק עוד מספר ברשימה המכובדת שלה אבל,אם תחשוב לדבר "רציני" עותר תבדוק לעומק איזה ניתוח היא עברה זה צריך ללמד פרט קטן חשוב(לדעתי)-לא לגלות תמיד את האמת יוסי

מה יהיה עם הבחורות הצעירות האלה

וכל הכנות הזאת
אין, איך הן לא להבין שאתם ממש לא בנויים לאמת כמו גם 'לאני האוטנטי'. רק לפלקט של המונה ליזה. מעבר לזה נשמע לי שהועברת סשן של 'של מי יותר גדול', או שוק טראפי. הועדה לענייני ליברליות קובעת - מאז שאבדה בתוליה בגיל 'מאוחר' יחסית, הבחורה הוזילה את עצמה עד עפר (וגם לזכור כמה במדויק ומי הם היו אחרי 15 זה כבר ממש בעיה - זו כבר אספנות כפייתית, כמו בולים
).

גניפר14

New member
זו לא בעיה ילדותית זו בעיה רצינית ביותר

לא משנה המספר עם כמה היא שכבה משנה עם היא סוחבת עליה איזו מחלת מין נסתרת אולי יש לה הרפס, אולי גנוריה, אולי איידס, אולי היא נשאית של הפטיטיס C או B אסור לך לשכב איתה ללא קנדום אלא דברים מאוד רציניים שאף אחד לא לוקח בחשבון חושבים עם הבחורה אומרת שהיא היתה זהירה אז זהו מה זה זהירה? זה רק עם קנדום ולא נראה לי. קדם כל עליה לעבור בדיקות לפני שתשכב איתה אל לך להתבייש תאמר לה שכיוון שבעבר היא חטפה מחלת מין אתה רוצה שתבדק בדיקת איידס עושים אנונימי שאר הבדיקות זה בדיקת דם. ומה זה היא חטפה מחלת מין שבעקבותיה עברה ניתוח האם זה חיידק הפפילומה?

מלכוד 42

New member
אז היא קצת שרלילה... אז מה?

אני לא בטוח מה השגיאה היותר גדולה שלה.. זה שהיא השתרללה בלי חשבון.. תוך כדי סיכון בריאותי, או זה שהיא סיפרה לך על זה... בכל מקרה, כנות.. היא לפעמים תכונה בעייתית רק משהו בקשר להשתרללות שלה.. יש הרבה נשים שיש להן תקופה כזאת בחיים, אבל זה עובר. בעיקר בגיל שבו הביציות מתחילות להזכיר את קיומן...

צ ל י ל 8

New member
ואני בכלל מנסה להבין

מה כל הקטע הזה של מספר האנשים שכל אחד היה לפני שהכירו? זו לא הפעם הראשונה שאני נתקלת בזה כאן בפורום וזה מפליא אותי כל פעם מחדש. למה זה בכלל רלוונטי מספר בני הזוג הקודמים? תחיו את מה שיש עכשיו. אם בן/בת הזוג היו עם שניים או עם עשרים-זה באמת משנה משהו ? בחיי שזה נשגב מבינתי. אנשים שואלים עם כמה אנשים בן/בת הזוג שלהם היו, אבל לא מסוגלים לעמוד בתשובה. למה בכלל לשאול למכתחילה אם זה גורם לכם לתהות ולהרוס את הזוגיות?

chenby

New member
זה רלוונטי

כשלבחורה היתה מחלת מין.... אם היית יוצאת עם מישהו ומגלה אחרי 4חודשים שבעברו היתה לו מחלת מין מכיוון שהוא לא נזהר הרבה פעמים - איך היית מגיבה? מיד ללכת לבדיקות דם.

צ ל י ל 8

New member
צריך לבדוק בכל מקרה

עצם העובדה שבחורה היתה עם 20 אנשים (ומהודעות בפורום אני מבינה שמה שמפריע לגבר זה כמות הגברים), זה עדיין לא אומר. מספיק שהיא שכבה עם אחד לפניו שהיו לו מחלות.

chenby

New member
עדיין

הם צריכים ללכת להבדק. אם אחרי בדיקות דם הכל בסדר, הוא בהחלט יכול ואף כדאי לו לשחרר את כל מי שהיה לפני. בכל מקרה זה לא רלוונטי. רלוונטי ששניהם בריאים עכשיו.

אין קשר בין בדיקות לכמות גברים

ללכת להיבדק זה לא קשור לכמות הגברים ששוכבים איתם. כל עוד הקשר בחיתוליו (או ביזיזותו) יש להקפיד על קונדומים, ברגע שרואים שקשר מתקדם לכיוון רציני ומעונינים להוריד את הקונדום הולכים לעשות בדיקות ולשם כך ישנם מספיק מכונים אנונימים וחינם. לשמור על עצמך לא קשור לכמות גברים שאת שוכבת איתם. וכמו שנאמר פה כבר, דיי להסתכל על העבר ועם כמה גברים/נשים שכבנו לפני שהכרנו את הנוכחי, לרובנו יש תקופות של "השתרללות" מסויימת וזה חלק מהחיים

chenby

New member
את אומרת את המילים שלי רק אחרת

כתבתי - ממילא זה לא רלוונטי. אז אנחנו מסכימות. יופי.

seeyou

New member
למה זה בכלל רלוונטי מספר בני הזוג הקודמים?

דעה פרטית
לפי זה אפשר להבין את המשמעות שלה ל"יחסים רצינים" אם לבחורה היה חבר נניח במשך 3 שנים אפשר להבין שהיו לה בערך 500 "מפגשים מינים" את רוצה להגיד שאם אותה בחורה היו לה 500 מפגשים מינים עם נניח 20 בחורים(באותה תקופה של 3 שנים) באמת היה אותו דבר?8- יוסי נ.ב בשורה טובה
לפי מעריב מהיום עמוד 14 יש הצעת חוק חדשה להעלות את גיל בו מותר על פי חוק לקיים יחסי מין מ-14 ל-16 .

מתי אנשים ילמדו סוף סוף

שמה שהם עשו במיטה בעבר זה כמו מה שהם עושים בשירותים: כלומר, כולם יודעים שבחורה חילונית בת 27 כנראה אינה בתולה, וכולם יודעים שכאשר אישה או גבר הולכים לשירותים, זה לא רק בשביל לפדר את האף. כולם יודעים, אבל לא צריך לדבר על זה. אני דווקא מבינה אותך, זה יוצר חוסר ביטחון וזה מטריד לדעת יותר מדי על העבר המיני של בת או בן הזוג.

seeyou

New member
../images/Emo12.gifמה שהם עשו במיטה בעבר

זה כמו מה שהם עושים בשירותים

BlackUnicorn

New member
גם לי זה היה מפריע...

ולו רק בגלל שזה מעיד על האופי שלה כבחורה חסרת אחריות. מס' הגברים לא מעניין כמו עצם העובדה שהיא לא טרחה לשמור על עצמה מבחינת מחלות. זה משהו שיופיע אח"כ גם בתחומים אחרים בחיים, סביר להניח.

למעלה