בעיה.... קעקוע

בעיה.... קעקוע

במזל טוב עשיתי ביום חמישי קעקוע מדהים על הגב ... בקרוב אצרף תמונה אני בשיא הפחד מנסה לא לזוז ולמרוח את המשחה (בפנטן) כדי לשמור על הקעוקע שלא יהרס לאחר שהשקעתי את מיטב כספי... היום בבוקר שוב בדקתי את הקעקוע במראה ולהפתאתי שמתי לב שיש מין מקודה ריקה עככשיו אני לא בטוח שהיה מצוייר שם משהו כלומר זה מקום שנראה שצריך להיות שם משהו אבל לא בטוח כי זה נקודה דיי קטנה ונראה טוב גם בלי שום דבר... אז אני לא בטוח אבל עכשיו שמרחתי את המשחה פתאום שמתי לב שיצאה לי חתיכת עור צבועה כולה... ולא הצלחתי למצוא את המקור שלה... האם זה נורמלי או שזה סימן שהקעקוע לא נעשה טוב...? האם זה ימשיך ככה.. עד שלא יישאר לי קעקוע..?? אני מודאג... תעזרו לי! נ.ב המקעקע נחשב לאחד הטובים בחיפה וקיבלתי עליו המלצות רבות..

Angel of Sin

New member
לא בתור מומחה...

כמה דברים, אם לא הקשבת להוראות המקעקע ונחפשת לשמש או נכנסת לים או בריכה אז זה אפשרי שדברים כאלו ייקרו. אם לא זה גם קורה, כל סוג עור מגיבה בצורה שונה, גם אצלי אבדתי צבע (בעיקר האווטליינר), אני מניח שהוא אמר לך לחזור לבדיקה עוד כמה שבועות, תלך ותראה לו איפה נראה לך שחסר צבע או דהה יותר מידי והוא צריך לעשות לך סיבוב שני (ככה זה היה אצלי לפחות). ואל תתבאס, דברים כאלו קורים

MaddyD

New member
פשוט מאוד

המצב יכול לקרות. לך למקעקע שיעשה לך תיקונים (רוב המקעקעים קובעים גם פגישת ביקורת ותיקונים אשר כלולה במחיר המקורי).

למעלה