"בעיה" קטנה..

"בעיה" קטנה..

היי לכם
לפני שנתיים הכרתי מישהו מהשכבה, ושנינו היינו ביישנים, והתחיל בינינו משהו. אחרי 3 חודשים בערך ניתקנו את הקשר, וכל פעם שהיינו רואים אחד את השני בבצפר, היינו מתעלמים אחד מהשני, לא אומרים שלום, פשוט כלום. לפני יומיים חזרתי ממסע פולין של בית הספר. הוא היה איתי באוטובוס ובקבוצה. כל המסע הסתכלנו אחד על השני והגעתי להחלטה שאני חייבת לדבר איתו. אחרי שנחתנו בישראל בסוף המסע, אמרתי לו שאני מצטערת על הכול ורוצה לפתוח דף חדש. והוא הסכים. דיברנו כבר פעמיים מאז.. השאלה שלי היא- איך לשמור על הידידות הזאת כדי שלא יקרה מה שקרה אז? חוצמזה, אני יודעת ששנינו רוצים שזה יהיה יותר מידידות, אבל אנחנו שני ביישנים אז זה קצת קשה. אני אשמח אם תעלו רעיונות ותעזרו לי.

hld27

New member
לדבר :)

קודם כל את צריכה להיות בטוחה במיליון אחוז שגם הוא רוצה יותר מידידות.. דברי איתו על זה הכיי פתווח שישש תגידי לעצמך פשוט עם לא עכשיו אז לעולם לאא.. שלא תפסידי ותתחרטיי אחריי זה עם שניכם תתפסו מרחק וכבר לא תרצו אחד תשנייה דברי איתו תשאלי אותו בתור ידידים ובהרבה רמיזות היית רוצה קשר רציני? מי אתה חושב שזו הבחורה האידאלית בשבילך? וכו'.. ושיהיה לך המון בהצלחה

מזכיר לי את עצמי לפני כמה שנים...

אתם כבר בכיתה י"א/י"ב וזה אומר ששניכם התבגרתם אחרי השנתיים האלה. את בהחלט יכולה ולהתחיל לפתח את הידידות הזאת (ואם הדברים יזרמו אז אפילו יותר מזה) וגם אם תפרדו אז להמשיך לשמור על קשר לפחות של פעם ב- לדבר ולא לעשות רע לעצמכם ולהתעלם בכוונה אחד מהשני, כי שניכם כבר מספיק בוגרים כדי להבין שגם אם אתם לא מתאימים בתור זוג זה לא אומר שצריך להפריד את החיים לגמרי אחד מהשני (אבל כן יש מקום להפסקה קצרה ואז חזרה לקשר ידידותי) בכל מקרה, תמיד יש לך גם את האפשרות להתגבר על מה שהיה ולהמשיך הלאה :)

sweetdreams

New member
אוקיי.. אז ככה..

דבר ראשון את כבר בנקודת מוצא מאוד טובה, כי חזרתם לקשר, ופתחתם דף חדש. כך שאתם מתקשרים, והכל נהדר.. את שואלת איך לוודא שנתק כזה לא יקרה שוב?? תראי, אני הייתי שואלת מה גרם לנתק הראשון.. לא כדי שתעני לי, אלא כדי שתעני לעצמך, ותביני מה קרה שם.. זה דבר ראשון, כדי לא לחזור על טעויות העבר.. מעבר לזה, אני מציעה לך לקרוא גם את התגובה שלי ל"מוזיקאית15" (שירשור או שניים מתחתייך): יש לך כרגע משהו טוב, תשמרי עליו!! לא צריך לעשות שומדבר גרנדיוזי או יוצא דופן, רק להמשיך לתקשר ולטפח את הקשר בניכם, כמו כל קשר חברות אחר שיש לך (אני מאמינה שיש לך כמה, אז את בטח יודעת מה עושים
) מעבר לזה, לא צריך להפעיל כאן יותר מדי מחשבה, בעיקר לזרום עם העניין ולתת לזמן לעשות את שלו. אם באמת שניכם מעוניינים אז אתם תלכו ותתקרבו בהדרגה, ומה שצריך לקרות יקרה. אם את מרגישה שהקשר בניכם מגיע לאיזו נקודה שהוא נתקע ולא מתקדם הלאה, אז אולי אפשר לבדוק נקודתית מה קורה ולחפש עצות, כבר כרגע... פשוט תתקדמו באופן טבעי ככל שניתן, וזהו, יהיה בסדר..

My self and i

New member
אם אתם רוצים יותר מזה..../images/Emo54.gif

אז למה לא? את אומרת שאתם רוצים יותר אבל בכל זאת מתעקשת להשאר ידידים. לדעתי, הכי טוב זה לפרוק הכל.. לדבר ולהגיע להחלטה משותפת ששניכם תעמדו מאחוריה. בהצלחה.

sh53

New member
קשר נבנה מיום ליום

כל יום בונים את האמון אחד בשני והאהבה נבנית יותר ויותר. מאחר ולא סיפרת מה קרה בפעם הקודמת, אז אוכל להמליץ רק שבפעם הבאה אם יש בעיה אפילו הכי קטנה - לדבר ביניכם עליה, ואם לא - אז לבוא להתייעץ בפורום ולקבל דיעה מאנשים שלא בקשר ולא קשורים לעניין - מישהו שהוא ניטרלי ולא מעורב רגשית בענין. יפה שביקשת סליחה והתנצלת - זה מעיד על בגרות

למעלה