בעיה קטנה...

hamush

New member
בעיה קטנה...

יש לי בעיית cpu כאשר אני מפעיל את תוכנת המוזיקה שלי sonar כשאני עובד על היצירה החדשה פתאום עולה הסי פי יו לרמות גבוהות למרות ששום דבר לא פתוח על המחשב בו זמנית...הכל הכל סגור נסיתי למשל לפתוח קובץ חדש בסונר...והופ...הכל עובד רגיל..הוספתי קבצי וייב וזה ניגן אותם בלי בעיה שוב פתחתי את היצירה שאני עובד עליה...וחזרה בעיית הקפיצות בשל הסי פי יו הגבוהה...... נ.ב יש לי סי פי יו 3.00 פנטיום 4...512 זיכרון...לא מבין מה כל כך כבד לו שהוא לא עובד חלק....יש למישהו פתרון בשבילי? המון תודה מראש...

hamush

New member
שאלה נוספת

מאיפה אני יכול להשיג בנקים של סאונדים ואפקטים?

HeavenlyB

New member
אני לא מכיר את סונר

אבל האם יש אפקטים פתוחים באותו פרוייקט בעיתי? או כלים וירטואליים? אם כן, נסה להוריד אותם אחד אחד ולהשאר רק עם קבצי אודיו, ללא אפקטים וכלים וירטואליים ולראות את ה-CPU. אם הוא עדיין גבוהה, אז יכול להיות שהפרוייקט פגום. אם הוא נמוך ברמה הגיונית, אז פשוט אחד האפקטים, או כולם יחד קצת כבדים על המחשב שלך. אם השתמשת בכלים וירטואליים, יכול להיות שהם כלים שדורשים זכרון, ו-512 זה לא מספיק כדי להריץ אותם.

hamush

New member
תראה

פתוחים יחסית המון כלים וירטואלים ואפקטים איך אוכל להשאיר אותם ועדיין להשתמש בפרוייקט? יש דרך כלשהי?

HeavenlyB

New member
קודם כל

כנראה שמצאנו את הבעיה. עכשיו, יש כמה דברים לעשות. 1. אופטימיזציה למחשב, כדי שיעבוד יותר טוב. זה אומר שינוי הגדרות מערכת כדי לנצל יותר טוב את המחשב. בשביל יש לבדוק מדריכים לאופטימיזציה באינטרנט, או אתרים כמו אקט מוסיקלי, או פשוט לגשת לטכנאי שיודע לעשות את זה. זה יכול בהחלט לשפר את ביצועי המחשב. 2. להגדיל את הזכרון לג'יגה במקום 512, יכול לעזור לכלים וירטואליים שמשתמשים בזכרון. 3. לרגע זה, לפרוייקט הספציפי הזה, אפשר פשוט להמיר את הכלים הוירטואליים לערוצי אודיו, ואז לסגור את הכלים ולהשאיר רק את ערוצי האודיו.

hamush

New member
תגובה

1. יש לך לינק לאתר שמסביר איך לעשות? 2. בטיפול ...אני מקווה שזה לא יצא יותר מידי יקר..אבל זה בטיפול 3. איך אני מבצע דבר כזה?

elper11

New member
כנס...

האפקטים על הקובץ אודיו מסוים שיש לך בפרויקט נכון ?? אתה שומר את הקובץ אודיו עם האפקט... וטוען שוב את הקובץ אודיו שהאפקט כבר בתוכו..ושם בפרויקט.. בשלב הזה תכבה את האפקט..יש כפתור כיבוי בכל אפקט...ככה שאם תרצה לעשות שינוי יהיה לך את הפרמטרים שמורים..

hamush

New member
הבנתי! תודה רבה!

אגב מה עם 1. ? ....יש למישהו איך לכוון אותי לעשות אופטימציה למחשב? זה יקר? יש למישהו פרטים ?

למעלה