בעיה קטנה

ננס לבן

New member
בעיה קטנה

במשך שנה וחצי הייתי מאוהבת קשות בחברה טובה ואף פעם לא הייתי נשית במיוחד אבל האהבה הזאת והקשר עם הילדה הוציאה את הבוציות שלי עוד יותר (לא במובן הסטראוטיפי של בוצה כמו שיער קצוץ ומעיל עור), כי היא כל כך יפה ונשית ושברירית.מקווה שהבנתם מה רציתי להגיד. היום אני כבר לא בקשר איתה והתגברתי סופית על זה שהיא ניתקה איתי קשר (חברה הכי טובה...) אבל הבוציות נשארה. יש לי חבר חדש עכשיו ואני מפחדת שזה ירתיע אותו.כי אני מניחה שהוא רוצה להיות בתפקיד ה"גבר" ביחסים...הכוונה לדומיננטיות..או כל מני מחוות קטנות (הוא לא אמר כלום ואנחנו ממש קצת כזוג -כמעט שבוע (היינו ידידים כבר שנתיים כמעט) זה פשוט משהו שתפסתי אותי בו וזה הפחיד אותי). זה לא שהוא גברי במיוחד אבל נראה לכם שזה יכול להאיים עליו? השאלה:האם הפחד מוצדק...ומה אני עושה עם זה... האמת אין לי מושג מה השאלה...הייתי צריכה להוציא את זה..אני ישמח אם תגיבו..

להוציא זה תמיד טוב! ../images/Emo163.gif

ולעצם העניין... קודם כל מזל טוב על החבר החדש
, שתזכו לשנים רבות ביחד, ושתקימו בית בישראל!
שנית - וזה נכון במיוחד אם את אומרת שהוא מכיר אותך כבר שנתיים - תצאי מנקודת הנחה שהוא לא רק מודע לאופי שלך ולמה שאת משדרת (כולל הבוצ'יות), אלא שאפילו רוב הסיכויים שזה גם די מוצא חן בעיניו! |חציל| בשחר המאה ה-21 לא כל הגברים חייבים להיות סופר דומיננטיים, כמו שלא כל הנשים הן כנועות, ובכל מקרה מערכת יחסים שבה מותר קצת להחליף תפקידים נשמעת לי יותר בריאה מבחינה נפשית מאשר מערכת יחסים שבה אנחנו מקובעים מההתחלה. אז אני לא אומר שאת צריכה בכוח להשתדל להחזיק אותו קצר בכל דבר ולהיות הכי קשוחה בעולם
, אבל בטח שלא כדאי לבוא ולשנות בגלל החשש הזה שלך את האישיות שהרכבת לעצמך בשנים האחרונות. מה שכן, אם יש דברים בגישה שלך לחיים שלא מוצאים חן בעיניך, גם בלי קשר אליו, כלומר אם יש התנהגויות שמפריעות לך והפריעו לך גם לפני ההיכרות איתו, אז אולי אפשר להתייחס אליהן באופן נקודתי - אבל זה ש*הוא& בן ו*את* בת ולכן צריך להיות ככה וככה וככה?... נו, לא בשביל זה בנינו את הפורום
מקווה שקצת עזרתי...

sarah

New member
המ ../images/Emo67.gif

איכשהו אני מכירה את ההרגשה :)-X
*מתפללת שכמה מישוהית מסויימים לא קוראים את ההודעה*) דבר ראשון זה שהוא לא גברי במיוחד כבר עושה את זה יותר טוב (*נחנקת*אורה, אם יש בך רחמים אל תיכנסי להודעה!) כי ככה הממ...אתם משלימים אחד את השני יותר או משהו, והוא גם מאוויים פחות ו...
האם זה יאיים עליו? משום מה אני חושבת שהוא דווקא יאהב את זה, יש בנים שמחבבים בנות אה-דומינטטיות :) זה שינוי מרענן אולי. ובכל תנסי להתרגל קצת יותר למחוות פחות דומיננטיות, ולחשוב לעצמך דברים כמו "הו כמה נחמד החבר הגדול והחזק שלי ישמור עליי מכל דבר, ויחבק אותי ויפנק אותי כי אני אה...הממ...שברירית ונשית"
אה וגם מחשבות של "אחרי הכל אני תמיד נשארת אישה" עוזר, מאוד (לאא לאלשלוח!!) לא אני

ננס לבן

New member
תודה שהגבתם :)

באמת נחמד להוציא..האמת אני מופתעת מעד כמה זה החליץ אותי..עכשיו כבר עבר. לא מבינה אותי עד הסוף... האמ..דווקא חשבתי שזה שהוא לא הכי גברי יאיים עליו יותר. ומחשבות של "הו כמה נחמד החבר הגדול והחזק שלי ישמור עליי מכל דבר, ויחבק אותי ויפנק אותי כי אני אה...הממ...שברירית ונשית" לא ממש עובדות כי הן לא נתמכות במציאות..לא מבינה את האנשים שמנסים לשכנע את עצמם כל בוקר מול המראה במשהו (למשל אני יפה,אני יפה) זה עובד בשביל מישהו? אבל הקטע של להוריד מינון מחוות זה טוב..למרות שאני מסכימה עם הקטע של הוא די מכיר אותי (לא ממש טוב אלא כידיד רחוק עם פוטנציאל להיות חבר..כי את אלה לא משתפים בכל התסביכים הקטנים והבעיות בגדולות..הבנתם למה הכוונתי אני מקווה) אז הוא יודע למה הוא נכנס..כולל הבוציות

sarah

New member
המ

:) לפעמים כשמנסים לשכנע את עצמך במשהו, או יותר נכון-לתאר את עצמך ככזה, זה עובד... ו...האמת היא שהעצות של דורי מעליי הרבה יותר מועילות אז זה לא משנה
בהצלחה שרה

למעלה