בעיה קטנה..

בעיה קטנה..

בפיגוע שהיה לפני כמה ימים בחיפה ידיד טוב שלי נהרג (תום הרשקו ז"ל) ואני ממש לא יודעת מה לעשות עם עצמי אני רוב הזמן נמצאת איפה שהיה הפיגוע עם חברים וידידים ואמא שלי לא אוהבת את זה וגם היא לוחצת עליי לחזור לשיגרה ואני פשוט לא יכולה.. אין לי מה לעשות בבית וזה דווקא טוב שאני רוב הזמן שמה אבל החברים של תום מעצבנים אותי לפעמים, מתנהגים כמו ילדים קטנים, ואני כבר לא מסוגלת להיות שמה.. אני לא יכולה לקלוט שתום כבר לא יחזור..

../images/Emo4.gif

נסיכה, כל אחד מתמודד עם הכאב בדרך שלו. אין דבר שהוא בסדר או לא. נסי לדבר עם אימל ולהסביר לה מה עובר עלייך, ואולי לדבר עם היועצת בבית הספר על מה שקורה איתך. אני מקווה שתעברי את הימים הקשים האלו, ותמיד תוכלי למצוא בפורום הזה תמיכה והבנה. רפאל

egbar21

New member
חוויות ורגשות

לנסיכה הקטנה מפלוגה ב' שלום! מי יתן ויהיה לך הכח למשוך ולמשוך עוד ועוד. לקחת על עצמך נסיכה קטנה שלי עול מהשמים. ברגע שנפלה אצלך ההחלטה להיות במקום האירוע אף אחד מקרובייך ותהייה זו אפילו אמא שתצליח להשפיע עליך לחזור לחיי השיגרה. להפרד מחבר זו מעמסה כבדה ועוד כשהפרידה היא להרבה זמן או להרבה מאוד זמן אזי גם לא ניתן להתכונן מספיק טוב. רותם שלנו יצא למילואים ונהרג (לפני 4 שנים ו- 2 חודשים) בלי הכנות מוקדמות. חברים טובים שלו היו איתנו בתחילה, לאחר זמן מה כל אחד הלך לדרכו שלו. מעטים הם וניתן לספור אותם על כף יד אחת הפוקדים אותנו לפעמים. ימי מפגש והעלאת זיכרונות הם בימי ההנצחה והזיכרון. לכ, נסיכתי היקרה נצלי את הזמן כי מי יודע מה הלאה.... שיהיה לך רק טוב. שימרי על עצמך. שמואל אגבר (אבא של רותם)

למעלה