בעיה קטנה

goldsoul

New member
בעיה קטנה

רציתי לשתף בעניין שקרה לי הייתי במערכת יחסים ארוכה והיא נגמרה מיוזמתי אח"כ היכרתי מישהו חדש והיה בינינו קשר פיסי וכו´ העניין הוא שלבחור קרה משהו במהלך מה שנעשה והוא התבייש בזה מאוד מאוד והוא לא אמר לי על כך כלום אלא דיבר עם מישהי שגם אני מכירה וסיפר לה , לי זה מאוד הפריע כי : א.הוא יכל לפנות עליי ב.למה הוא סיפר לה אולי יש לה פנטזיות עליה בכלל... (אולי אני טועה כאן אבל לפי האינטואיציה שלי נראה לי שהיה שם יותר מסתם שיתוף ידידותי) ג. אני לא הכי אוהבת את הבחורה כי היא קצת מאיימת עליי...ולכן לא אהבתי את כל הסיפור. בקיצור היום החלטתי לראות סרט עם הבחור מהקשר הקודם וחשבתי להזמין את הבחור השני (ואולי זה לא היה רעיון טוב אבל קצת כעסתי עליו אז אולי רציתי שהוא יכעס גם...) לעצבן אותו כי הוא לא היה צריך לספר לבחורה ההיא כלום ולא רציתי שהיא תדע מה היה בינינו לא רציתי שיחשפו הפרטים האלו בכל אופן אני מרגישה קצת לא בנוח כי נראה לי שהוא נפגע ונראה לי שאם מישהו עושה שטות לא יעזור להחזיר לו באותה שטות העניין הוא שנכנסתי למעין מאבק כוחות כזה והייתי חייבת לעשות משהו אז זה מה שעשיתי (זה היה מאבק כוחות ביני לבינו לבין הבחורה) אשמח לשמוע דעה. בתודה אני

night mistress

New member
בואי נראה..

אני לא בטוחה שהבנתי את כל הסיפור כאן כי כתבת מאוד מבולבל.. הבחורה מאיימת עלייך, מדוע? גם אם תאורטית היה בינהם משהו האם קיימת סבירות שעכשיו אין בינהם כלום? את בוטחת בו? ועוד שאלה לי, את מספיק חשובה לו כדי שינתק את הקשר איתה (למרות שלדעתי זה לא במקום לבקש דבר כזה אבל תלויי בסיטואיציה).. עכשיו, בקשר למשחקי הכבוד שלך..זה מיותר..אל תיגררי לזה, אף אחד לא אוהב משחקים, לא גברים ולא נשים, אני חושבת שלהזמין מישהו לדייט כפול כדי להעלות את חימתו או לגרום לו לקנא זה שטותי ודי ילדותי (לא בכוונה החרוז).. אני אומרת צאי מזה...קחי נשימה עמוקה ותמשיכי קדימה, והכי חשוב, דברי איתו על זה, זה גבר שיש לך רגש אליו, אני לא אומר אוהבת אותו כי אני לא יודעת מה טיב הסיפור..אבל יש לך משהו אליו אחרת לא היית אוכלת את עצמך, כל עוד את רואה את עצמך איתו גם בעתיד, תקשורת זה הדבר הכי חשוב שיכול להיות לכם בנתיים, דברו על זה..

למעלה