בעיה "קטנה"..

תודה רבה- אנמי ממש מסמיקה../images/Emo9.gif

ואם כבר אז כבר.... מי את? אני לא ממש מכירה אותך, כנראה שהצטרפת אחרי שעזבתי.... אני חן אני במקור מגן רווה ועכשיו אני גרעינרית במועצה אזורית מרום הגליל- סטייל לא רגיל... בת כמה את ומאיפה את בעמק חפר?

אני גילי ברייר.

מד"צית בכפר מונאש שבעמק חפר. מדכירה כיתות ה' ו- ו'.. ככה זה כשגרים במושב קטן מאוד שהקבוצות בו ממש קטנות ושאין מספיק מדריכים.. ערב טוב ויום נעים!

היית במסע חוף? ביוסי יפה?

גם אצלנו בשפר זה ככה אחד המושבים שאני מגרענת בו זה מושב פיצקי ובקושי יש ילדים... יש איזה 8 בכל קבוצה וכל קבוצה זה שתי שכבות!!! אבל הם כ"כ חמודים!!!! אני ממש נהנת לעבוד במושב הזה!!!!

kedeman

New member
נראה לי שאני יודע למה את רומזת....

"תומר המד"ח המורעל ברייר" שהיה פה לפני איזה שנה זה זה?? כי אם כן אז אני גם שאלתי אם היא קרובה איכשהו אחים אני יודע שהם לא....

fresh mishmesh

New member
כן, את התומר ברייר ההוא שציינת קודם

חשבתי שיש איזושהי קרבה משפחתית...

מותקל'ה! זו את שלא מעודכנת!

אי אפשר לשנות את השם בעידכון פרטים.... ניסיתי.... אז מה אם עוברים דירה! לא צריך לזרות לי מלח על הפצעים!!! ותשאלי את מי שאת רוצה! אני תמיד אשאר חן מגן רווה- זו שהמציאה לעצמה מועצה ושילמה לאנשים כדי שיגידו שהם מגן רווה....

בסדר בסדר..

רק אל תהרגי אותי!! (במקרה כזה כבר נודיע לכם על ההמשך..) ואת חושבת שלי זה לא קשה לעבור..?? אבל אני פשוט מציאותית.. אני אומרת שככה זה.. ופשוט משלימה עם זה.. ותאמיני לי... זה עובד!! וזה שאת תמיד תישארי חן מגן רווה את זה כולנו יודעים... כמו שאני תמיד אשאר אחות של חן מגן רווה.. :)
אבל אני עדיין מתעקשת.. - עדי.. !!!

תצ1

New member
מצטערת על הקטנוניות...

אבל בקשר ל"מי משוגע" עמק יזרעאל משוגע" רק רציתי להגיד שאתם ממם חצופים! ב"יוסי יפה" טענתם שזה מורל מקורי שלכם.... אבל אני יודעת בוודאות שזה גם לשנו (האימפריה- מעלה יוסף) מכיוון שגרעינר שלכם וגרעינר שלנו חיברו אותו ביחד! אז בבקשה בשביל לחסוך מצבים לא נעימים....

לי יש רק משהו אחד להוסיף!

מי משוגע?????????????????? מרום גליל משוגע!!!!!!!!!!!!!!!!! מי משוגע??????????????????? מרום גליל משוגע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RMXXX

New member
היי הייי היי!!!!!

זה מורל שגעע"י 7 המציאו והזכויות שמורות לעמק יזזעאל ברור?!?!?! וזה הולך ככה בכלל מאיפה אתם??? מיזרעאל!!!! מאיפה?? יזרעאל!!! מה אתם משוגעים?!?! מי משוגע?! יזרעל משוגע!! (וחשוב מאוד לעשות תנועות עם הידים מסביב לראש!!!)

תצ1

New member
חחחחחחח או קיי

אבל עם כל הכבוד שיש לי למרום גליל!!!! ובכיך שישתמשו במורל הזה, אבל אתם לא יכולים לטעון שזה מקורי שלכם!

למעלה