בעיה "קטנה"..

בעיה "קטנה".. ../images/Emo4.gif

יש לי בעיה וזה הולך ככה... יום שישי שבוע הבא יש לנו חג מעלות.. וכמו שכולם יודעים הטרומ"פים עושים את הטקס... אבל באותו סופשבוע אנחנו רוצים לסוע לאילת.. יש שם בת מצווה של קורבת משפחה ויום אחרי זה אירוע לתינוק שרק נולד.. (חח אני לא בטוחה אם זה בן או בת.. :) ואני לא יודעת מה לעשות וזה משגע אותי.. חג מעלות vs אילת + לראות אנשים שלא ראיתי מלא זמן אני מאוד מאוד אשמח אם תעזרו לי ותגידו לי מה תדעתכם... זה דיי דחוף.. כי אם אני אומרת להורים שלי שאני לא רוצה לסוע אז הם גם לא נוסעים...! אז בקיצור תענו... ומהר! תודה!! :)

RMXXX

New member
אם הנסיעה לאילת ממש חשובה לך

אז לדעתי לא יהיה כל כך נורא אם תוותרי על החג מעלות, אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל זה באמת לא נורא. אני לא יודע איך זה אצלכם אבל אצלנו מתוך 100 טרומ"פים שהי'בניקים הדריכו אולי 10 עבדו באמת, ובכיף העפנו משם הרבה אנשים, בסוף אפילו שרנו להם "מי נבלות? טרום פעילים נבלות!" על בסיס של המורל החדש שלנו "מי משוגע? יזרעאל משוגע"...
אז אם זה חשוב לך לסוע לאילת לא יקרה כלום אם תוותרי, וככה גם תהיה לך סיבה לפצות על זה במהלך השנה ולהיות פעילה יותר.

אמ.. אז זהו.. אני לא יודעת..

הנה כל הפרטים... אני רוצה לסוע לאילת..! הייתי שם שבוע לפני סוף החופש הגדול אחרי מלא זמן שלא התראינו.. וגם זה לא היה להרבה זמן... אני רוצה להיות בחג מעלות גם!! אני עוברת עוד חודשיים לנס ציונה.. אז זה גם מה שלא ממש יאפשר לי להמשיך עם התנועה.. לא תהיה לי פעם הבאה... כי אני טרומ"פית רק פעם אחת.. ובכלל אני כנראה עוברת לנוע"ל... (זאת התנועה שיש בנ"צ..) אמ..אני לא ממש סובלת את החבר'ה אצלינו.. אז ככה ש... מהבחינה הזאת זה לא יהיה הפסד גדול.. נראה לי שזהו בעיקרון... אם אני אזכר במשהו אני אוסיף..!

RMXXX

New member
אני לא חושב שאת צריכה שאנחנו

נחליט בשבילך, פשוט תחשבי מה יותר חשוב לך ולפי זה תחליטי.

אממ לדעתי...

אם מעניין אותך לשמוע דעתי.. אז... סעי לאילת!! תבקשי שייצלמו לך תמונות.............. אני הייתי כבר בחג המעלות והיה נורא כיף.. אבל יהיו עוד ג\דברים כאלה טיול חנוכה למשל.... ואם לא תספיקי להיות בטיול חנוכה ותעברי כבר לנס ציונה.. אז לא יעשו לך כלחום אם תצטרפי לטיול...!

בכל מקרה

אני יוצאת השנה עם בני המושבים נראה לי לכל הטיולים השנה... אני רוצה לפחות..!!

kedeman

New member
לא יודע מה המרחקים

אבל גם אם את בנס ציונה את יכולה להיותפעילה בתנועה במקום הכי קרוב שיש אלייך את לא תיהיי הראשונה שתעשה את זה

המרחק זה לא הבעיה..

יכול להיות שיהיה לפעמים שיהיו דברים אז לא יודיעו לי וכאלה דברים.. וזה ישאיר אותי בחוץ או משהו... אבל אני ממש רוצה להכיר עוד אנשים מהתנועה.. ובכלל את האנשים שפה.. וגם לטייל ובקיצור להיות פעילה!! אז אין מצב שאני מוותר השנה על הטיולים בבני המושבים.. מקסימום משנה הבאה אני אתחיל עם הנוע"ל אם בכלל... אגב.. אחותי חוזרת הבייתה היום אחרי חודש!!!! אני משערת שהיא תגיע תוך רבע שעה... אז כנראה בסופ"ש הזה לא ממש תשמעו ממני.. בהביי לכם בנתיים.. ו.. אמ.. סופ"ש נעים..!!! :)

בהחלט חזרתי היום! אחרי חודש בגרעין!

היה ממש כיף! למרות שהתגעגעתי למשפחה לחברים לבית..... ממש כיף להיות בבית! בייחוד אחרי נסיעה מתישה.... אני נשארת פה עד יום ראשון בבוקר... אני מקווה שיצא לי לדבר עם רובכם כי אני לא אהיה כל היום בבית יש לי תוכניות לראות גם חברים:) מתגעגעת המון! אני כ"כ שמחה שאחותי נכנסה פה לעניינים! רק דבר אחד ממרמר אותי- שחברים שלי מדברים עם אחותי יותר מאשר איתי:( כל מי שראיתי ביוסי יפה- היה כ"כ כיף לראות אתכם!!!!!

kedeman

New member
תשמעו משהו נחמד

אני לומד בתנ"ך עכשיו את ירמיה בפרק ל"א (נראה לי) מופיע המושג "גן רווה" המורה שלי משום מה התעכבה על זה ופרשה מה זה גן רווה גן רווה למי שתהה זה גן רווי במים - שהשקו אותו מספיק בשיעור תנ"ך זאת בהחלט היתה קרן אור משעשעת חוץ מזה שנראה לי שזה הפרק הכי מצוטט בתנ"ך ("ושבו בנים לגבולם" "אשיבני ואשובה" "הבן יקיר לי אפריים") והיד עוד נטויה!

לגלות לך סוד?

משם לקוח השם של המועצה.... לגלות לך עוד סוד? סבא רבא שלי הציע את השם הזה.... לגלות לך עוד סוד? סבא רבא שלי וסבתא רבא שלי היו ממקימי המועצה! טוב דיי לסודות!

kedeman

New member
אני בחיים לא אגלה לך סודות!!!

את מגלה ככה מלא סודות!!! ושיערתי שמשם הגיע השם של המועצה בכל זאת... הגיוני..... מאיפה עוד ימצאו שם כזה????

כן!!!!!

"חן מגן רווה" או בשמה המקורי חנצ'וק, היא אחותי!!! אבל היא כבר לא נראה לי מגן רווה.. יכול להיות שמישהי פה שחכה להחליף שם..?
עכשיו זה כבר חן מגעמ"ג 21 לא..? חן לוי כדי שלא תשאלי מה זה געמ"ג - גרעין עודד מרום גליל... :)

מצחיקולה שכמוך!!!!

בהחלט, ויינר הקטנה או בשמה המקורי אחות של חן מגעמ"ג 21 או בקיצור דינקה היא בהחלט אחותי! אחותי הקטנה! האחת והיחידה! הילדה הכי יפה בפורום! הילדה שאני הכי אוהבת! הפיצית המתוקה שלי! ואני באמת צריכה להחליף שם.... אני אעשה את זה עכשיו!!! אבל אז זה אומר שאני צריכה לפתוח כרטיס חדש ולא ממש בא לי:/ אז נאי אשאר חן מגן רווה!!! כי כזו אני! תמיד היחידה מגן רווה!

את לא מספיק מעודכנת כנראה..

כדי לשנות שם את לא חייבת לפתוח כרטיס חדש.. את פשוט עושה עידכון כרטיס אישי.. ובעיקרון שמי המקורי הוא עדי אבל שיהיה.. :) ולא נכון... אנחנו עוברים דירה להזכירך.. :( אז את לא תמיד תישארי מגן רווה... :/

איזה חמודות אתן!! מזמן לא ראיתי זוג

אחיות שכ"כ אוהבות אחת את השניה.. זה נורא חביב! ואל תגידו שזה בגלל הגעגועים כי אני על בשרי (סימנים כחולים) יודעת שזה בכלל לא קשור- יש לי אחות שחזרה אחרי שבועיים מהצבא ואצלנו זה לא כמוכן! ערב טוב ויום נעים

למעלה