בעיה קטנה (גדולה)

yonne

New member
רינת תקשיבי...

אני די רציני בקטע הזה!מיצידי לא אכפת לי גם לתת את הטלפון שלי!!

גן כתום

New member
נו../images/Emo70.gif

ילדים, אני רואה פה משהו טוב
(ונוח...) תחליפו מספרים ו...
מה אתם כל כך דרמטיים בעיניין. נו כבר...

גן כתום

New member
i wish...

יותר מדי דברים לא נותנים לי ללכת. כולל ההורים...
מישהו יודע על הופעה מתוכננת בצפון בקרוב

גן כתום

New member
../images/Emo3.gif|

כתבתי שם כמה דברים (קשורים) שדי (...) הרגיזו אותם, אז הם ´נטעו´ עליי עץ... חה... הם באמת רצו לנטוע אותי באדמה... די, נו, זה לא יפה...

גן כתום

New member
מזדהה אחותי...../images/Emo10.gif

אני לא ממש מכירה אנשים שאוהבים את אביב גפן כמוני, ובכלל לא עד כדי כך כדי ללכת להופעה... וגם לא הלכתי להופעה אי פעם...

יופי

אז אויל באמת נהיה רציניים ונכיר וכמו שיוני אמר... נלך להופע כולנו ביחד! מה אתם אומרים?

גן כתום

New member
אבל...

לפי מה שהבנתי כולכם (או רובכם) מהמרכז, ואני... אי-שם מהצפון (כרמיאל)...

זה לא כל כך נורא

אפשר לדבר להכיר לבנתיים דרך האינטרנט... ואחר כך לקבוע בהופעה של אביב... לא?

גן כתום

New member
נראה לי ש..

אני ארד מהרעיון... כי גם לא יהיה לי איך לחזור לכרמיאל... והכסף... ומועד ב´ במתמטיקה.... אבל תהנו אחים שלי. ותמסרו לאביב ד"ש ו
...

VengaGirl

New member
יכול להיות אחלה...

אני ממש בעד..
ולא משנה מאיפה אתם...אפשר להפגש בהופעה עצמה.. אני למשמל רק בגלל מישי (לא יודעת אם אני יכולה להגיד מי..) מכאן הלכתי לרוק עצמאות..והיה ממש סבבה..
(שוב תודה שבאת איתי ..) אז בטוח שיהיה ממש כיף..תחשבו על זה...גם תהנו בהופעה של אביב וגם תוכלו לפגוש אותי(אוקיי..אז זה לא הכי כייף..בכל דבר יש חסרונות..) בקיצר..אני ממש ממש בעד!

yonne

New member
אז מה?

נלך פעם אחת ביחד להופעת הבכורה של מומנטו מורי בתא.

מאופו את?

כאילו עם את מהמרכז אחות שלי נעים מאוד אני חן-לי :)) טחחחח... סתם יש לי חברים קמצנים...

אז ככה../images/Emo26.gif

קודם כל יש את האפשרות להפגש עם כמה מהאנשים בפורום..וללכת יחד איתם..או פשוט ללכת לבד ולפגוש שם אנשים..אני הכרתי ככה ידיד טוב שלי..

אני חושבת ש...

נעשה הסעה שתתחיל מאשדוד ^עם זה הכי דרום פה^ דרך כולם להופעה.. ככה נכיר את כולם בדרך...ונלך להופעה אני ראשלצית אני דרך אגב

למעלה