בעיה קטנה בEBAY וPAYPAL

zombit0

New member
בעיה קטנה בEBAY וPAYPAL

שלום, יש לי חשבון פאיפאל וחשבון באיבאי ואתמול זכיתי במכרז על מוצר ובקיצור אני רוצה לשלוח את המוצר לארה"ב שם אחותי גרה והעלות של המשלוח הרבה יותר זולה והיא באה עוד מעט לארץ אז היא תביא איתה הכל וזה גם בלי מכס. בקיצור הזנתי באיבאיי את הכתובת של אחותי ואחרי שזכיתי זה נותן לי את הדף של האישור והתשלום והכל ושאני בא לשלם ומכניס את הפרטים של הפאיפאל וכל זה זה מביא לי הודעה כזאת:"We were not able to process your payment due to the seller's PayPal payment receiving preferences. Please contact the seller for other payment options." והמוכר לא פרסם בדף של המוצר שום דבר על confirmed addresses או משהו כזה.. ואחרי שאמרתי לו את הבעיה דלי הוא רשם לי דבר כזה: The only other form of payment possible is cash. No wire transfer, Western Union tricks, bank checks, etc. Only cash. I will not accept any other form of payment that does not comply with PayPal. I will report this case to eBay and relist the item if you are paying from your own account (or mail me cash) within few days. מה זה אומר מבחינתי? יעשו לי משהו? איך אני מטפל בזה מפה? אתם יכולים לעזור לי לסגנן משהו שהמוכר יבין מה קרה והכל? תודה חדבר'ה..

zombit0

New member
בבקשה תעזרו לי.. זה דחוף..

קניתי אתמול ואני לא רוצה שיהיה לי בעיות או משהו אני חייב עזרה... בבקשה חבר'ה אני רואה שיש פה הרבה מבינים.. תודה

panayotiss

New member
לא הבנתי מה הבעיה בתשלום עם פייפאל?

אם אתה מנסה לשלם בפייפאל ולא מצליח , צור קשר עם המוכר ותאמר לו שיש לך בעיה לשלם בפייפאל, אולי שינסה לשלוח לך חשבונית ואת זה תשלם, לפעמים זה עובד.

zombit0

New member
תמיד אני מצליח

אני כבר הזמנתי כמה דברים והצלחתי ועכשיו פתאום זה עושה לי את השגיאות האלה והמוכר לא כל כך מבין אותי כי האנגלית שלי לא הכי טובה... יש מצב אתם עוזרים לי לנסח משהו ככה שהוא יבין ושהוא ישלח לי חשבונית כדי לשלם? תודה.

למעלה