בעיה קטנה בסימס

בעיה קטנה בסימס

יש לי סימס 2 עם חבילת הרחבה של נייטלייף. הורדתי איזה תמונה ועכשיו שנכנסתי לסימס זה רשם לי איזה הודעה שפעם כבר הרסה לי את הסימס והייתי צריכה להתקין מחדש. בפעם קודמת פשוט מחקתי אבל ההודעה עדיין הופיעה ועדיין הפריעה... מה עושים?

קטקטXD

New member
פשוט מאוד...

ההודעה הזסו נוספה החבילו תההרחבה, היא בעצם שואלת אותך אם את רוצה להפעיל או לכבות את ההורדות במשחק. אם את לא רוצה שההורדות שלך יהיו, אז תבמני את האפשרות העליונה וOK ואם את רוצה אז את התחתונה ן-OK. זהו.

ואיך אני עושה שההודעה הזאת תעלם?

לא משנה מה אני לוחצת,ף זה לא נעלם

Sagiv 29

New member
אני לא חושב ש....../images/Emo222.gif

אני לא חושב שזאת ההודעה שאמורה להיות...יכול להיות שהתמונה שהורדת לא טובה..... אבל לא בטוח אז אל תתפסי אותי במילה...

t o o t

New member
גם אצלי זה ככה

וזה לא יעלם לך..פשוט זה כדי לדעת אם את רוצה שההורדות יעבדו או לא(כמו שאמרה זו מעלי) תבחרי את האפשרות השניה ואז הן יעבדו..אבל ההודעה לא תעלם. לי לא בכל אופן

floricientaf

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif בעיה בהתקנת סימס 2 חיות

קניתי היום סימס 2 חיות וניסיתי להתקין... אחרי שזה הגיע ל100% זה מנסה להוריד עידכונים... וזה אומר לי שהייתה בעיה ואז כאילו כל מה שהותקן נמחק... יש למישהו מושג מה עושים?

אפשר להעלים את זה.../images/Emo129.gif

לכי אל ההגדרות ושם אמור להיות Display Custom Content Dialog at Startup שם תחברי בOFF תכנסי מחדש למשחק וזה לא יופיע.

למעלה