בעיה צרכנית

• פותח הנושא yuga
  • פורסם בתאריך

yuga

New member
בעיה צרכנית

לפני שנה וחצי (דצמבר 2000) הגיע לדירתי השכורה נציג YES וחיבר אותי לחודשיים ללא תשלום. כחלק מההתחברות נמסר מספר כרטיס האשראי שלי. כאשר הגיע המתקין נאמר לי שמגיעים לי 20 סרטים חינם במסגרת מבצע. בסוף חודש מרץ או תחילת אפריל (לא זוכרת במדוייק) הגיעה חשבונית בה חוייבתי על סרטים בסך כולל של 100 ש"ח. התקשרתי מיד למוקד הצרכנים של החברה שם הסבירו לי שהיתה טעות והמתקין לא מסר מידע נכון - המבצע הסתיים יומיים לערך לפני שהוא הגיע. אני טענתי שהוא היה נציג החברה ולכן עליהם לעמוד מאחורי הדברים. השיחה האחרונה נערכה בסוף מאי בה נאמר לי כי הם אינם מקבלים את טענתי אך היא תיבדק שוב. מאז לא נוצתר שום קשר טלפוני או בדואר עם החברה. לפנחי חודש לערך קיבלתי מכתב מעו"ד של החברה בו נתבקשתי לשלם את החוב + ריבית + שכר טרחה בסכום כולל של 540 ש"ח, תוך מספר ימים ולא יפתח כנגדי תיק בבית משפט. לאחר משא ומתן עם מזכירת העו"ד בו נאמר לי שאותם לא מעניין מה היה הסיפור ועליי לשלם את החוב שילמתי את החוב בסך 450 ש"ח לאחר "הנחת סטודנט". שאלתי היא האם החברה לא היתה מחוייבת להודיע לי על החוב הקיים במהלך השנה האחרונה לפני פנייה דרך עו"ד? איך קורה שלחברה יש את מספר כרטיס האשראי שלי והם לא מחייבים אותו? תודה רבה מראש

זו חוצפה. ../images/Emo141.gif

תגידי לעו"ד שלהם שאם הם לא יורדים ממך, תתלונני למשטרה על מירמה, ונגדו אישית גם על סחטנות, משום שהוא יודע את האמת על מה שקרה בינך לבין החברה, ואת העובדה שבביהמ"ש את(ה) תהיה(י) לבד, כי עבודתו של עו"ד יקרה יותר מ-450 ש"ח, ואף עו"ד לא עובד לשם שמיים. בד"כ עורכי-דין שעוסקים בגבייה, אין להם ערכים זולת הכסף.

למעלה