בעיה, צריכה עזרה

בעיה, צריכה עזרה

היי. אז ככה, יש לי בעיה שאני צריכה בה ייעוץ אשמח אם תוכלו לעזור...

יש לי חבר כבר שנה וחצי, שאני מאוד מאוד אוהבת אותו, יותר מידי אפילו, זו הבעיה העיקרית.
הקשר שלנו הוא קשר דיי מרחוק, אנחנו נפגשים רק כל סופש שני בערך (אילוצי צבא) ובסופש אנחנו כל הזמן ביחד, וכשאנחנו ביחד טוב לנו, וגם טוב לי איתו בכללי, הבעיה היא כשאנחנו רחוקים,
כשאנחנו לא מתראים אנחנו רבים כל הזמן!! זה בעיקר ריבים שאני יוזמת כי הוא לא ממש יודע להתנהג כמו שצריך ולפצות על זה שהוא רחוק מימני...הוא מצידו יכול גם לא לדבר איתי שבוע ואני צריכה לשמוע מימנו הרבה..זה חשוב לי.
ובכללי ממש קשה לי בקשר הזה, קשה לי מאוד כשהוא רחוק מימני, קשה לי לקבל את המצב הזה, אני לא יודעת איך עברתי את זה עד עכשיו, אבל עם הזמן זה הולך ונהיה יותר ויותר קשה. קשה לי עם הריבים, אני פשוט לא יכולה להתפשר
על דברים ופחות לריב, קל להגיד "פשוט לא לריב ויותר להתפשר" , אבל זה קשה לי ממש. והריבים איתו ממש שוחקים אותי, אני אחרי זה מרגישה יום שלם זוועה בגללם, וסתם אוכלת סרטים...
עניין הפרידה עלה כמה פעמים, אני אפילו יזמתי פעם אחת פרידה, אבל הבנתי שקשה לי בלעדיו וחזרתי אליו.
הוא גם כן מאוד אוהב אותי, ומאוד מאוד קשה לו עם המצב הזה.

אני כבר לא ממש יודעת איך להתגבר ואיך להמשיך מכאן. הוא משתחרר עוד שנתיים ואני עוד מעט ממש. אני לא יודעת איך נוכל להסתדר ככה, כי אפשר עוד להסתדר עם קשר מרחוק אבל זה רק אם שני הצדדים משקיעים וכן מתקשרים ודואגים ועושים
הכל כדיי לפצות על הזמן שהם לא ביחד.ואני עושה את זה, והוא משתדל אבל לא תמיד מצליח.
ושוב אציין- כשאני איתו ביחד ממש טוב לי, ואני מאוד מאוד אוהבת אותו , ואני לא מצליחה לחשוב על האופציה שזה ייגמר, אבל גם מאוד קשה לי עם הקשר הזה, והריבים המטורפים, והגעגועים...

עצות?

שלום

קשר צריך להיבנות בדרך איכותית, לא כמותית. השקיעו בטיפוח הקשר במלים טובות ובמעשים טובים, וכשיגיע הזמן ותוכלו להתקרב תקרבו את הקשר.

such an angel

New member
מזדהה לעתיד חחח :)

יוואו תקשייביי
אווקי מה שאני הולכת להגיד לך עכשיו בכלל לא דומה למה שאת כתבת פה והכל אבל.. תראי, אני וחבר שלי שנתיים כמעט וחצי (ביולי הקורב נהיה
) אממ.. ואנחנו לא גרים מרחוק.. גם אני תלמידת תיכון אני כיתה י"ב.. אבל בזמן האחרון עוברת עלי תקופה קשה מאוד אני עצובה מאוד, לבד המון, אני אומרת מזל ותודה לאלוהים שיש לי אותו, את חבר שלי כי בלעדיו אני.. אני לא יודעת מה הייתי עושה היום..באמת שאני לא יודעת
ובאמת שאני לא רואה אותו אפילו 5 ימים בערך, או 3 וזה בגלל לימודים בגלל תקופת בגרויות או כל דבר כי הוא נוסע למשפחה אני לא יכולה וזה קשה לי ולפעמים נוצרים לנו מיני ריבים וויכוחים כאלה ואני גם מרגישה רע אחר כך כי זה רק אני ורק אשמתי אני יוצאת הכל..

ופעם אחת זה באמת הגיע לשיא כלשהו שעלה לי בראש הרעיון אולי ניפרד ואז חשבתי על זה שוב ואמרתי לעצמי כאילו..
לא, ממש לא אני אוהבת אותו והוא חשוב לי ויקר לי ואני גם יודעת בתכלס שאני בחייים לא אמצע יותר טוב, בשום מקום !
והוא כאילו כל הזמן אומר לי, אחריי על הקטעים שאני עושה "3 ימים זה המון" ( כן אני נסחפת, אני יודעת אבל אני בתקופה כלכך מגעילה ורעה עכשיו שאני רואה את זה באור חיובי בלבד..) אז הוא אמר "מה נעשה בצבא" ומה אני מפחדת אבל אני חושבת שאתם ביחד כבר מספיק זמן ושצריך פשווווט להתמודד.. כי על קשר של שנה וחצי לא מוותרים ואם את אוהבת אותו כלכך ואני בטוחה שכן לפי מה שכתבת.. פשוט עוד קצת עוד טיפה .. כאילו "טיפה" עוד כמה זמן אבל הזמן היה שווה את זה..

וזה מה שחבר שלי אומר לי כל הזמן "תשמעי בצבא יהיה קשה אבל זה יהיה שווה את זה, כי אחר כך יהיה טוב" ואותו דבר אני אגיד לך.. אל תחשבי על פרדות ובאמת כאילו.. שווה לחכות את הזמן הזה.. חחח ואני מפחדת כלכך שהיום הזה יגיע והוא ייתגיס.. אני לא יודעת איך אני אתמודד עם זה , מה שבטוח שקשה מאוד !!
בקיצור, אחר כך הכל יהיה שווה את זה
בהצלחה לך !!!

למעלה