בעיה צריך עזרה

בעיה צריך עזרה

רציתי לספר לכם על בעיה שיש לי עם חברים שלי כבר הרבה זמן אני בכתה ז' והצטרף אלינו בכתה ד' ילד חדש והוא נהיה חבר טוב של חבר טוב שלי וגמאני ניהיתי חבר טוב שלו הבעיה היא שכול הזמן הוא מזמין את כול החברים הטובים אליו ובמקרה שוכח להזמין אותי וזה לא קורה פעם אחת זה קורה המון המון המון המון המון פעמים ועכשיו פשוט כול שאר החברים שלי מתיחסים עלי כמו אל צעצוע ישן כזה שלא אכפת ממנו וזה לא העיקר חבר שלי פשוט מנצל אותו במובן של המילה! מנצל עם הוא לא עושה משהוא הוא ברוגז אתו כשהוא בא אליו הוא רואה רק טלויזיה ושותה ולה אני שונא את היללד שהצתרף בכיתה ד' בברמות למה אני שונא אותו? כי הוא לא רואה שמנצלים אותו אני ממש לא יודע מה קורה שם אצלו ואצל חבר שלי אני פשוט יודע שבגללו מתיחסים אלי כמו זבל ואם אתם שואלים לא עשיתי שומדבר רע... אני די בטוח שלא עשיתי משהוא רע בעצם תגידדו לי מה לעשות כי זה מבאס שאף פעם לא מזמינים אותך ומתיחסים אליך כאל צעצוע ישן

sh53

New member
הם לא חברים אמיתיים של הבחור החדש

זה הכל בנוי על אינטרסים - אם הוא יפגין כח ולא יאפשר לנצל אותו, הם לא יהיו שם "בשבילו". שאלת אותו פעם למה הוא "שוכח" כל פעם להזמין דווקא אותך? ביקשת ממנו שבפעם הבאה לא ישכח אותך?

בערך

לא נעים לשאול מישהוא למה אתה לא מזמין אותי ביקשת ממנו שתגיד לי פעם הבאה שאתם עשים משהוא הוא אמר בסדר ולא המזין אותי בפעם הבאה

sh53

New member
נקודת מחשבה אחרת

האם מזמינים את כולם ודווקא אותך לא או שיש עוד כמה חבר'ה שלא מזמינים אותם (במובן של מסיבה "סגורה" רק לאנשים מסויימים מתוך החבר'ה)?

mirit111

New member
לדעתי, אם באמת אתה מגדיר אותו כחבר..

בס"ד אתה צריך להגיד לו את מה שאתה חושב באמת.... אולי זה לא נעים אבל אם הוא חבר שלך הוא אמור להבין.... מה קורה חוץ מזה? יש לך עוד חברים חוץ ממנו? או שאתה יותר מדי תלוי בו ואתה פוחד להזיק לעצמך בזה שתגיד לו את זה ?

sh53

New member
עוד שאלה אחת בבקשה

זו מסיבת כיתה או מסיבת שכונה? אם זו מסיבת שכונה - מזמינים 99% מהשכונה ואותך לא, נראה לי בסדר כי זה שגרים באותה שכונה זה לא אומר שצריך להיות מגובשים. כלומר זה שלומדים בבי"ס בבוקר יחד, זה לא אומר שחייבים גם אחה"צ להיות יחד ולהיות חברים ולהזמין למסיבות, אפילו אם גרים באותה שכונה. אם זו מסיבת כיתה בה מזמינים את כל הכיתה ורק אותך + ילדה לא, זה צורם את העין ולפי דעתי זה לא בסדר וצריך להעיר לו על כך (בנימוס ובאסרטיביות, אבל לא לתקוף כי זה לא יוביל אותך לאן שאתה רוצה - לומר לו משהו בסגנון במסיבה הראשונה לא הזמנת אותי ואמרת ...., במסיבה השניה ביקשתי שתזמין אותי ואמרת ..... ואני רוצה לברר איתך למה אתה לא מזמין אותי למסיבות שלך, האם עשיתי משהו שפגע בך?).

למעלה