בעיה פתאומית עם הסוללה

• פותח הנושא lilo4
  • פורסם בתאריך

lilo4

New member
בעיה פתאומית עם הסוללה

מתנצלת מראש אם זה נושא שכבר עלה בעבר, פשוט לא הצלחתי למצוא....

יש לי אייפון 4S שקניתי לפני חצי שנה בערך [קניתי חדש, לא יד שנייה]. הכול עבד בסדר גמור, אבל שלשום פתאום שמתי לב שהמכשיר נטען ממש מהר, הוא היה על 30% בערך והגיע ל-100% במשהו כמו חצי שעה, שזה לא קרה לי אף פעם. ומאז הסוללה מתרוקנת ממש מהר. אם אני שומעת מוזיקה וגולשת באינטרנט במקביל, או אפילו רק שומעת מוזיקה, בערך כל דקה-שתיים יורד אחוז אחד מהסוללה. עד עכשיו יכולתי להחזיק יום שלם בלי הטענה, והייתי מגיעה למשהו כמו 30-40%, היום אחרי חצי יום אני כבר חייבת להטעין, ולא שיניתי את אופן השימוש שלי בצורה דרסטית.
חשוב לי לציין שאומנם אני משתמשת במכשיר באופן קבוע מאז שרכשתי אותו, אבל אני לא חושבת שזה שימוש חריג או מוגזם. אני גם מקפידה לשמור עליו שלא יפול/ירטב, ובטח שלא יתבשל בשמש.
אני משתדלת לחסוך בסוללה כמה שאפשר- כבר מההתחלה הורדתי את בהירות המסך, אני מקפידה לסגור אפליקציות פתוחות כל הזמן, בלוטות' כבוי רוב הזמן, רק ה-3G עובד, וגם שירותי המיקום סגורים.
לא עשיתי שום דבר חדש בימים האחרונים, לא הורדתי תוכנה חדשה או עדכון או אפליקציה, זה משהו פתאומי לגמרי...

עכשיו, אני יודעת שהסוללה נחלשת בשלב מסוים וצריך להחליף. אבל הגיוני שכבר אחרי חצי שנה של שימוש סביר זה יקרה? מה אני אמורה לעשות מכאן?
תודה רבה!

karpe

New member
רוב הסיכויים

שהסוללה נדפקה איכשהו. הייתי בודק עם מטען אחר רק כדי לוודא, אבל סביר להניח שזה לא ישנה הרבה.

החלפת סוללה זו פעולה די פשוטה למי שיודע להחזיק מברג, אפשר לקנות
סוללה מאיביי ב-4$ בערך, ולבקש ממישהו שיודע שיחליף לך.

http://www.ebay.com/itm/Hi-Capacity..._Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item1e7924e17f

AYELET1

New member
לפני שאת מחליטה שהסוללה הגיעה לסוף דרכה

בצעי ריסטור ללא שחזור המידע.
דאגי לגבות אנשי קשר , יומן ושאר דברים חשובים כי הכל ימחק.
בד"כ , אם סנכרנת את המכשיר לאייטיונס לפני בריסטור אמור להיות לך גיבוי אבל לא כדאי להסתמך רק על זה.
כאמור בצעי ריסטור ללא שחזור המידע (שזה למעשה ל א באמת ריסטור...) ואז בדקי כיצד הסוללה מחזיקה מעמד בגלישה, דיבור וכיו"ב

lilo4

New member
תודה רבה :)

אני אגבה את הכול ואעשה ריסטור, מקווה שזה יעזור

למעלה