בעיה - פיטריה

shirly25

New member
בעיה - פיטריה

אני יודעת שיש לי פיטריה על הפיטמה רציתי לדעת אם יש מישחה שאפשר לקנות בלי מירשם רופא ושתתאים גם למתוקונת שלי ??? הוספתי תמונה של שחרונת עוזרת לי להכין פיצה תודה ולהתראות

shirly25

New member
מה גודל או משקל התמונות שאפשר לשים

בקישור?? כי לא הצלחתי לעלות את התמונה של שחרונת ששוקלת 900KB תודה ולהתראות

דיאנה1

New member
250K . אבל אין סיבה שתמונה לצורך

הצגה באינטרנט תשקול כל כך הרבה. תכתבי איזו תוכנת עיבוד תמונות יש לך ואני אנסה לעזור לך להקטין אותה.

shirly25

New member
אני מורידה את התמונה ישירות למחשב

מהמצלמה שלי , וידיאו וסטילס דיגיטלי אולי יש דרך לקבץ את התמונה או לחילופין לשנות הגדרה במצלמה ??? המצלמה של סוני

דיאנה1

New member
אפשר לכווץ את התמונה. את יודעת מה

הרזולוציה שלה, כלומר מה האורך והרוחב בפיקסלים? פשוט כדי לדעת כמה לכווץ. לפי זה אני אנסה להסביר לך צעד צעד איך לכווץ בתוכנה שמגיעה עם ה windows (שבטוח יש לך אותה). אם לא אני אסביר לך איך לבדוק את זה.

דיאנה1

New member
אז היא לא גדולה מדי בפיקסלים.

הבעיה כנראה בפורמט. זו תמונת JPG או BMP ? לפי הגודל נראה לי שזה BMP וצריך פשוט להפוך את הפורמט שלה ל JPG. למרבה הצער זה בלתי אפשרי בתוכנת ה paint שמגיעה עם ה windows. זה נהיה מסובך מדי להתכתבות, אני שולחת לך מסר עם הטלפון שלי ואת מוזמנת להתקשר כדי שאנסה לעזור לך טלפונית - אולי נמצא במחשב שלך איזו תוכנה שתוכל לעזור. ואם לא, את מוזמנת לשלוח לי באימייל את התמונה ואני אכווץ אותה בשבילך.

_גלית_

New member
גם לי היתה פטריה, וקבלתי מד"ר

ליבוביץ´ משחה אחת לפטמה וג´ל לפה של תומר ואם אני לא טועה, אלו דברים שצריך בשבילם מרשם
...

היי שירלי, כמה דברים

א. למשחה קוראים דקטרין ולג´ל לתינוק קוראים דקטרין אורל ג´ל ולשניהם צריך מרשם רופא, רצוי ללכת לרופא ילדים/משפחה כי רופא נשים יכול לסרב לרשום משחה לתינוק. ובצדק. ב. תכנסי למאמרים, ריכזתי שם מסמך עם כל תרופות הסבתא ועצות לטיפול בפטרייה. חלקן סתם מועילות וחלקן ממש מחייבות, כמו לקיחת אסידופילוס. ג. אם אחרי שבוע אין שיפור תקחי מד´´ר ליבוביץ´ משחה חזקה יותר, שהיא מרכיבה מכמה משחות. ד. אם הפטרייה עקשנית במיוחד, או חוזרת שוב ושוב, את צריכה שינוי בתזונה, תכתבי לי ואשלח לך דיאטה לפיטרייה. קחי הרבה נשימה, פטריות זה דבר עקשני מאוד, ותהיו בריאים.

למעלה