בעיה.... ע-נ-ק-י-ת....

בעיה.... ע-נ-ק-י-ת....../images/Emo53.gif

רובכם פה יודעים שהאמוגלובין שלי הוא 13... ובשבועיים שלוש האחרונים הערכים שלי היו נפלאים...לא עלו מעל 250! עכשיו פתאום (מתחילת השבוע) הערכים שלי לא יורדים מ250! ורק התיקון של HI הוא 15 יח´....
ואתמול בס"הכ עשיתי 178 יחידות (באזל, בולוסים, ובעיקר תיקונים...)ולמשקל גופי וכול השאר אני צריכה 70-80 יחידות ליום.... אין לי מושג מה אני עושה...כי אני לא מוכנה להגיע שוב לרמות גבוההות כאלה של אמוגלובין....
אם למישהו יש רעיון...המזערי ביותר שיכול להיות...בבקשה שתפו אותי.... אני נואשת!!!!

חן יקרה-

קודם כל,אל תלחצי. תנסי לעשות פעילות,הליכה,סתם לצאת יותר,לרקוד,לא משנה מה זה עוזר. אל תוסיפי עוד ועוד יחידות. זה רק מגביר את הרעב ולא תמיד מוריד טוב את הרמות ולפעמים גם גורם להשמנה וזה כמו מעגל קסמים.נשארים במקום! וזה מתסכל יותר. נסי לשנות הרגלי תזונה. אני למשל מאז המשאבה אוכלת פחות. משהו קטן בבוקר,ארוחות גדולות יותר בצהריים וערב וזהו. משתדלת לא "לגנוב".הרמות במשאבה-כלומר הטיפטוף הקבוע-קבוע. לא נוגעת בו ולא משחקת איתו.מעדיפה טיפה נמוך לפעמים ואז אני אוכלת בלי להוסיף אפילו. ככה שגבוה יש פחות ואני לא מוסיפה כל הזמן יחידות. ההמוגלובין שלי ירד מ11 ל-7-8 גם לא הכי טוב אבל רק אחרי שנים ובעזרת המשאבה הצלחתי זה קשה לשמור וקשה יותר להוריד אותו יותר,אני יודעת. מקווה לשמוע גם כמוך טיפים ועזרה של אחרים כי אני יודעת כמה זה קשה קשה להתאזן. שיהיה לך בהצלחה. ואל תתיאשי.

10shosh

New member
חן !

האים ניסית להחליף את הסט צינוריות + קנולה או את המקום של חיבור המשאבה יכול להיות שבשל הדקירות המרובות הספיגה במקום אינה טובה ! מעבר לזו אם במקרה את משתמשת בהומולוג היתה בעיה עם האינסולין הנ"ל במיוחד עם את בקופ"ח כללית בכל מקרה אני הייתי זורקת את בקבוק האינסולין בו את משתמשת ומחליפה לטרי. אם כל זה לא עוזר יתכן וזו סתם תקופה רעה גם לי יש לפעמים יומיים שלושה שהסוכר עולה ואין שום סיבה וכמו שזה בה ככה זה הולך והסוכר חוזר לנורמה כמו כן יתכן וסתם הייתה לך תקופה לחוצה (לחץ מעלה את רמות הסוכר) אז לא לריב עם ההורים מורים או חברים
בהצלחה

תשובה...

את הסט אני מחליפה (עכשיו) כול יומיים ואני מגוונת במקומות (בבטן, בירכיים, במותניים...). וגם החלפתי את הבקבוק פעמיים.... אני לא לחוצה, דווקא עכשיו שיש חופש אני מאוד רגועה ולא נלחצת כמו שהייתי בתקופת בי"ס ממבחנים, בחנים....וכו´.... אני יודעת שלפעמין יש תקופות כאלה של עליה בסוכר אבל במכשיר שאני משתמשת יש ממוצע חודשי ו..... לפני תחילת השבוע הממוצע שלי עמד על 130-140 ועכשיו הוא עומד על 270.... במיוחד עכשיו שאני ממש משתדלת לעשות הכול נכון כדי להוריד את הA1C הגבוה (13)....

למעלה