בעיה ענקית

בעיה ענקית

האייפוד מיני החדש שלי נקנה לפני שבועיים וכבר צצה בעייה. אתמול כשחיברתי את המכשיר למחשב והיה את סימן ה-Do Not Disconnect, בטעות ובטיפשות רבה הוצאתי את האייפוד, למרות שיה מחובר. עכשיו שאני רוצה להעביר שירים לא עולה לי הסימן הזה, והאייפוד אך ורק נטען. ניסיתי לחבר אותו למחשב של חבר שלי, אך גם שם הוא רק נטען. ואילו האייפוד מיני של חבר שלי עולה במחשב שלי ויש את סימן ה-Do Not Disconnect, כפי שאמור לעבוד. ניסיתי גם להתקין מחדש את התוכנה על המחשב בכדי שאולי אז אוכל להעביר שירים אבל בשביל זה צריך לחבר את האייפוד למחשב, וכפי שכבר אמרתי, הוא רק נטען. אם מישהו יוכל לעזור לי במציאת פיתרון לבעיה אני ממש אשמח. תודה.

chty

New member
רק בשבילך...

תלחץ על menu ועל הכפתור האמצעי ביחד למשך שישה שניות... אחרי זה תנסה שוב.. אם לא עובד שלח לי הודעה אישית.. אני חושב שאני יודע מה הבעיה...

LinkTree

New member
RESET

ריסט - זה בדיוק כמו לכבות את המחשב ולהפעיל מחדש. לפעמים המודול שאחראי על התיקשורת בין ה IPOD למחשב נתקע (בניוד אם מוציאים לא נכון את ה IPOD) ואז על מנת לאתחל אותו יש לאתחל את הIPOD - זה מה ש RESET עושה.

אבל

ניסיתי להתחיל את האייפוד מחדש אבל זה לא עושה כלום. אני יודע שזה אמור לעבוד, אבל עד עכשיו חשבתי שהשיטה הזו עובדת רק כשהאייפוד נתקע. והאייפוד לא נתקע, המחשב פשוט לא מזהה שאני מכניס אותו.

למעלה